Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Dyresenger

Innovasjon møter komfort med Omlet kjæledyrsenger. Både hunder og katter vil oppdage det ultimate innen komfort med vårt utvalg av plysj, slitesterke og støttende kjæledyrsenger. Hunden eller katten din vil elske de ettertraktede kosene til høyytelsesmadrassene og putene, og du vil elske de lett å rengjøre, maskinvaskbare trekkene! Vi vet at kjæledyr kommer i alle former og størrelser, og det synes vi også sengene deres bør gjøre!

106 anmeldelser
Topology Luxury Dog Bed With Customisable Toppers and Feet
128 anmeldelser
Memory Foam Bolster Dog Beds - Find Your Match From 15 Amazing Colors
NY!
Designer nest dog beds by Omlet
NY!
Designer cushion dog beds by Omlet
70 anmeldelser
Donut Cat Beds
9 anmeldelser
Bolster Cat Beds

Å perfeksjonere kjæledyrsengen

Når det gjelder kjæledyr, passer ikke en størrelse alle. Hos Omlet tenkte vi utenfor dyreboksen og designet en rekke sengealternativer som passer til de forskjellige kjæledyrene vi alle elsker. Omring hunden eller katten din med den beste støtten og kos med Bolster hundesenger eller Maya Donut kattesenger og gi dem drømmene de ønsker seg. Eller tilpass komforten deres med vårt førsteklasses utvalg av gjennomtenkte kuraterte overmadrasser med Topology hundesenger. Tilgjengelig i flere størrelser, stoff, stiler og design, vil du garantert finne en seng som er personlig tilpasset til ditt kjæledyr.

4 grunner til at kjæledyret ditt vil elske en Omlet seng

  1. Ultimativ komfort: Hunder og katter liker å sove mye. Det er derfor vi designet hver av våre katte og hundesenger med memory foam madrasser og materialer av høy kvalitet for å gi drømmenes mest komfortable søvn.
  2. Kan maskinvaskes: Hos Omlet dekker kjæledyrsengene våre ikke bare de høyeste og beste behovene til kjæledyrene dine, de hjelper deg også! Designet med avtagbare trekk som kan vaskes i maskin, og du kan enkelt rense bort irriterende smuss og lukt. Det er bare å ta av trekket og kaste det i vaskemaskinen for rask rengjøring!
  3. Slitesterk design: Kvalitetssøvn skal vare evig. Og det bør kjæledyrets seng også gjøre, så vi har laget sengetrekkene våre med slitesterke materialer for å tåle den naturlige oppførselen til ethvert dyr. Å klore, grave og hoppe er velkomne på Omlet kjæledyrsenger.
  4. Helt tilpasset: Gi kjæledyret ditt en helt unik søvnopplevelse med en seng som er skreddersydd spesielt for dem. Velg fra vårt brede utvalg av stoff, overmadrasser, farger og design for å velge den søvnstilen som passer best for kjæledyret ditt. Du kan til og med øke kjæledyrets søvn og hygiene ved å legge til Omlets eksklusive sengeben for å heve sengen opp fra bakken.

Lag kjæledyrets koselige sted

Når det gjelder å lage den perfekte søvnløsningen for kjæledyret ditt, er sengen deres bare ett av svarene. Pakk inn katten eller hunden din med kjærlighet ved å dekke dem med et ekstra lag med kos med et supermykt kjæledyrsteppe. Det er enkelt å lage kjæledyrets koseligste sted med Omlet produkter.

Hvorfor kjæledyret ditt trenger en Omlet kjæledyrseng

Hos Omlet er vi kjæledyrmennesker. Og selv om vi ikke oppfant kjæledyrsengen, skapte vi søvnløsninger for din hund eller katt som leverer bedre drømmer. Som ideatorer og designere har vi utviklet høykvalitets senger for kjæledyret ditt som er enkle å rengjøre for deg. Når det kommer til komfort, har vi laget unike og tilpassbare alternativer for alle størrelser av kjæledyr i familien din. Vi inviterer deg til å lage den perfekte kjæledyrsengen for ditt lodne familiemedlem.