Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Fido hundesofa-ramme - S - med Memoryfoam Bolster hundeseng - Matcha Grønn

Vi sjekker lageret vårt...

kr 2 204,00
kr 1 095,21
Skjem bort deg selv og hunden din med Fido hundesofa-rammen. Den er moderne og minimalistisk, og den perfekte måten å piffe opp hjemmet ditt på. Den passer med hvilken som helst hundeseng, og skaper en koselig og komfortabel plass hunden din kan slappe av på. Siden den er hevet over bakken unngår hunden din kjølig trekk, og den solide rammen beskytter trekket på hundesengen og fanger opp rusk og støv, noe som holder hjemmet ditt rent og pent. Hunder liker å føle seg trygge, og plasserer du hundesengen deres inni en ramme for å skape en sofa, så oppnår du dette. Det er enkelt å fjerne hundesenga for å rengjøre den, og rammens overflater kan enkelt vaskes rene med en klut. Det stilige trekket til memoryfoam-madrassen har et lag med vannavstøtende materiale inni, slik at madrassen holdes hygienisk og luktfri. Ulikt en typisk alt-i-ett hundesofa-design så kan du med denne bare bytte ut hundesengen når den begynner å bli sliten, noe som er mye enklere og mer økonomisk.

Fido hundesofa-ramme passer perfekt med den luksuriøse Omlet Memoryfoam Bolster hundesengen. Den postrede pølle-formen er dypfylt og designet for å støtte kjæledyrets hode når det slapper av. Denne premium memoryfoam-sengen er det beste du kan gi hunden din; den former seg rundt hunden din og gir enestående komfort for en dyp søvn med søte drømmer.

Ikke bekymre deg for gjørmete poter eller valpe-uhell, denne luksuriøse hundesengen har et avtagbart trekk som er laget av et langvarig, sterkt stoff som kan vaskes i vaskemaskinen gang på gang, noe som er kjempepraktisk! Den robuste sømmen er sterk nok til å tåle daglig bruk av alle hunderaser.

Hundesengen i memoryfoam er tilgjengelig i tre moderne farger med et innvevd subtilt, geometrisk diamantmønster. Velg mellom myk og elegant grå, en frisk skogsgrønn, eller en livlig rosa-farge. Uansett hvilken du velger vil Omlets bolster-seng matche utseendet og komforten andre myke møbler i hjemmet gir hunden din, og glir rett inn i interiøret som en del av hjemmet - akkurat som hunden.

Fido hundesofa-ramme mål (innside) str S:
Lengde 630mm
Dybde 472mm
Høyde 118mm

Fido hundesofa-ramme mål (utside) - str S:
Lengde 684mm
Dybde 520mm
Høyde 181mm

Hvilken størrelse burde jeg velge?

Velg mellom tre størrelser for å passe hundens rase.

 • Small (S) (passer i et 24 hundebur / Fido Studio 24 / Fido Nook 24 / Fido Classic 24 / Fido sofaramme (Small) er perfekt for raser opptil 18 kg, slik som Yorkshire terriere, cavapooer og franske bulldogger

 • Medium (M) (passer i et 36 hundebur / Fido Studio 36 / Fido Nook 24 / Fido Classic 36 / Fido Sofa Frame Medium) passer raser mellom 19-27 kg, slik som mindre labradorer, spanieler og labradoodler.
 • Våre kunders bilder

  Verifiserte Kundeomtaler

  Fido hundesofa-ramme - S - med Memoryfoam Bolster hundeseng - Matcha Grønn

  5 Stars:

  4 Stars:

  3 Stars:

  2 Stars:

  1 Star: