Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Det er sommer, det er sol

Både hage og høner er tørste på denne årstiden, så du må passe på at hønene alltid har nok vann. La hønene få gå litt fritt i hagen, og så tar de seg av alle snegler og fluer de måtte finne. Kanskje er det verdt å passe på nye planter, da høner liker å spise på ferske blader.


Stephanie Croft's chickens enjoy their Eglu Cube and Run in the summer garden
Stephanie Crofts høner liker seg i sommerhagen og sin Eglu Cube

Høner trenger skygge

Sørg for at hønene har skygge der de kan gjemme seg unna solen, kanskje slår de seg ned under en busk eller et tre, men hvis de er i hønsegården hele dagen trenger de noe annet. Omlets forskjellige trekk til hønsegårder gjør at du enkelt kan dekke til deler av hønsegården og gi skygge for solen. Med Eglu Go UP og Eglu Cube får du også skygge under hønsehuset.


An Eglu Classic and run with a shade cover to protect the chickens from the sun
En Eglu Classic med hønsegård med trekk som beskytter hønene mot solen

Høner digger støvbad

Høner elsker å ta seg et støv/sandbad når det er varmt ute, men kanskje vil du helst ikke at de bruker blomsterbedene dine til det. Det enkleste er å bygge et alternativt bed (uten blomster) og fylle det med sand, jord og lusepulver, men pass på å dekke det til når hønene ikke bruker det slik at regnet ikke gjør det til et gjørmebad.


Få ut hagemøblene

Sommeren er den beste tiden for å tilbringe tid sammen med hønene dine. Og hvorfor ikke invitere noen andre venner? De kan betrakte hønene som leter etter mat, mens du henter kald drikke til gjestene.


Klukk høne/rugesyk høne

Kanskje har du klukk høne i hagen nå, men for å forsøke å unngå det, må du huske på å hente egg hver dag. En gang for dagen holder, men lar du eggene ligge lenger, kan hønene få seg til å tro at de bør begynne å ruge på dem.

See how the Eglu Cube keeps an ice lolly cool in the middle of summer!


Våre kunders bilder

Soling er også en kylling ting!
hjelp i hagen
Kylling foran grønn Eglu hønsegård i hagen
Grønn Eglu Cube hønsegård med løp og klart dekke med en kylling i løp

Kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå