Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Våryre høner

Hagen våkner til etter vinteren, og hønene kommer til å sette pris på flere timer med dagslys og vil legge flere egg, og gjøre sitt for å få deg ut i hagen igjen. Dette er et godt tidspunkt for å blande all komposten du har laget av hønsemøkken i bedene, plante grønnsakshagen for å sikre rikelig med salat, rotgrønnsaker og frukt. Kompost av hønsemøkk er spesielt godt for bærbusker, så du kan nyte nyrørt rips med is.


Stephanie Croft's hens enjoying their Eglu Cube and Run in the flowery spring garden
Stephanie Crofts høner liker sin Eglu Cube med hønsegård, og koser seg i vårluften

Lengre dager = mer egg

Lengre dager gjør at hønene dine vil få mer dagslys både om morgenen og kvelden. Det gjør at du vil få flere egg, men også at du må stå opp tidligere for å slippe hønene ut for dagen. Hvis klokken nærmer seg ti på kvelden, og hønene fortsatt tusler rundt ute, må du komme tilbake igjen litt senere for å stenge dem inne for natten. Ikke glem å stenge døren etter dem, så ikke Mikkel Rev kommer på besøk.


Two freshly laid eggs in the nesting box of a puple Eglu Classic
To nylagte egg ligger i verpekassen på en Eglu Classic

Hold utkikk etter midd og lus

Dessverre er det også på denne tiden av året at du vil se mer lus og midd. Pass på at du sjekker hønene grundig. For å finne ut hvordan du blir kvitt lus og midd, se i kapittelet om hønens helse.Våre kunders bilder

Kylling i hagen med lilla Eglu Cube hønsegård i bakgrunnen med løpe- og skyggedeksel
Kylling i hagen

Kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå