Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Planlegg året for deg og hønene

Planlegg hele året sammen med familien slik at du kan tilbringe så mye tid sammen med hønene som mulig. Du vet aldri, kanskje overrasker de deg ved å ikke fly over nabogjerdet hvis du belønner dem nok.


Internasjonale eggdagen - den andre fredag i oktober

En dag for ettertanke og kanskje en ekstra takk både til egget og hønene som legger dem. Det er fint å tilbringe litt ekstra tid med hønene denne dagen og tenke på alle de fine stundene dere har hatt sammen. Kanskje kan du organisere eggeløp, én hagelengde langt, og premien? Sitronmarangskake (oppskriften finner du i oppskriftskapittelet).


Pannekakedagen - fastelaven

I Norge lager vi fastlavensboller, men mange andre land markerer inngangen til fasten med å lage pannekaker. Og kan du lage pannekaker med egg fra egen hage, får du de aller beste!


A delicious cooked pancake made with fresh free range eggs
En deilig pannekake laget av egg fra frittgående høner

Januar, regnskapsmåneden

Fristen for hønene for å gjøre opp regnskap for hvor mange egg de produserte i året som gikk. Hvis de har lagt for få egg, fortjener de kanskje ikke spesialimporterte kirsebær lenger...


A clutch of freshly laid free range chicken eggs in the Eglu Cube
Nylagte egg i en Eglu Cube

Valentinerdagen 14. februar

Ifølge legenden skal Sankt Valentin ha forsøkt å forføre en prinsesse med sine tapre og modige handlinger på slagmarken, men det var faktisk kokkeleringenes hans, inkludert kaker, wienerbrød og andre delikatesser, selvfølgelig laget med egg fra egne høner, som imponerte henne.


Velkommen hjem-dagen

Når fikk du din første høne? Det er en dato de fleste husker. Så hvorfor ikke lage en skikkelig hønsefest? Dette gjør du: bak en kake, set rett antall lys på den, inviter alle vennene dine og dans kyllingdansen hele natten.


Ta med høne på jobben-dagen, 23. november

Tom Cruise tok visstnok med seg en høne til fimingen av Top Gun (1986) for å lære noen bevegelser som hans såkalte co-pilot Goose (Gåsen) kunne lære ham. Så la hønene få føle seg spesielle og ta dem med på jobb. Vi gjør det. (Vennligst ikke gjør dette hvis det vil føre til stress for hønene...)


Ditt første egg-dagen

Det er viktig å huske på når du første gang kunne hente egg fra egen hage, og fra egne høner.


The first three eggs in your Eglu chicken coop is the most rewarding day of all
De første eggene i ditt Eglu hønsehus er de gjeveste eggene som finnes

Julaften

Hver dag er som julaften når du har høns, men hønene har ikke helt funnet ut av det med å pakke inn gavene. For å feire denne spesielle dagen er det kjekt å kunne gi hønene noe ekstra og kanskje la dem synge med når Sølvguttene synger julen inn. Og hvorfor ikke prøve å lage litt Eggnog? Du finner oppskriften på hjemmesiden vår.Våre kunders bilder

Penny the Border Terrier som vokter sine nye kyllinger!
Tree kylling Pinkie
Beutyful Time
Sommertid
Vårtid
Gi meg gaver
Avkjøles i varmen
Noen som hjelper til med høstbeskjæring!
En kylling som står på en sykkel

Kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå