Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Mer enn mat

  • Lag noe godt med eggene - Ta en titt i oppskriftskapittelet der du finner bruksområder for egg. Egg er en viktig ingrediens i kaker, omeletter, quiche og marengs, bare for nevne noen av våre favoritter.

  • Forbedre din øye-håndkoordineringsevne med et eggeløp - Kjempemorsomt, men pass på å koke dem hardkokte først, hvis du ikke vil at de skal gå tapt.

  • Male eggeskall - For å blåse ut egget må du lage et lite hull i hver ende med en nål, og blåse så hardt du kan inn i den ene enden slik at egget kommer ut i den andre. Du kan bruke tusjpenner, vannfarger, fargestifter eller konditorfarge til å male med. Heng flere opp sammen for å lage en uro.

  • Rull dem ned en bakke - Hvis du er på piknik kan dere ha konkurranse om hvem som klarer å fange egget mens det ruller ned en bakke.

  • Gro sennep eller karse - Dette er utrolig enkelt, og smaker godt også! Neste gang du har et bløtkokt egg, ikke kast eggeskallet. Fyll det heller med bomull og strø på karse- eller sennepsfrø på toppen. Vann og dekk til inntil frøene har begynt å komme ut. Så er det bare å la dem stå i vinduskarmen til du har en liten egg-hage.

  • Narre noen - Når du er ferdig med ditt bløtkokte egg, snu det opp ned og sett det forsiktig tilbake i eggeglasset - det ser akkurat ut som et nykokt egg!


  • Relevante produkter

    Våre kunders bilder

    Kommentarer

    Det er ingen kommentarer ennå

    Legg inn kommentar