Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Leker til høns

Høner "leker" ikke på samme måte som en hund leker med en pinne eller en katt leker med et garnnøste, men de liker likevel å ha det gøy.

Leker til høns er gjenstander hønene kan holde på med - ting som stimulerer dem og som appelerer til deres instinkt og naturlige atferd.

Det enkleste er ofte det beste - vaglepinnen. Omlet har perfekte vaglepinner; én eller to meter lange værbestandige vaglepinner som kan monteres hvor som helst i hønsegården. Hønene bruker dem til å slappe av, og sitter der gjerne sammen etter en travel ettermiddag med roting etter mat på bakken.


Chicken swing
Høns på huske!

Hønsehusker

Som andre kjæledyr kan høner begynne å kjede seg hvis de ikke har noe å holde på med. En hønsehuske høres kanskje rart ut til å begynne med, men høner like å svinge seg frem og tilbake, like mye som en undulat eller fink og det passer med deres naturlige atferd. Høner liker å vagle seg, og også å kunne holde øye med omgivelsene, og du vil ofte se at de hopper opp på hønsehuset, eller opp på en bøtte som står oppned for å få bedre utsikt. Hønsehusken gir dem mulighet til det, med en ekstra bonus med å huske frem og tilbake.

Omlets hønsehuske har et unikt design som gjør at hønene kan gi fart selv, og med profilert overflate som gir godt grep. Enhver som er i tvil om høner liker å ha det gøy vil bli overrasket når de ser hønene stå i kø for å være den neste på hønsehusken.

Hakkeleker til høns

Høner liker å lete rundt etter mat, enten ved å klore rundt på bakken eller ved å ta en titt inni hjørner og under steiner for å se om de finner noe godt å spise. Denne naturlige atferden blir det lagt tilrette for med hakkeleker til høns. Omlet har to typer hakkeleker som enten henger ned i hønsegården (Pendant) eller står opp fra bakken (Poppy). På samme måte som en fuglemater til villfugl kommer det ut litt om gangen. Fuglene kan se maten inni, og denne typen mating er meget stimulerende.

Caddi godbitholder for høns er en liknende variant som hakkelekene. Det har plass til grøntfor og grønnsaker og kombinerer moro med praktisk funksjon. Med Caddi kan du holde maten unna bakken, slik at den ikke blir skitten samt at du holder hønsegården renere. Den hjelper også mot svinn og holder smågnagere unna. Perfekt!


The Caddi Chicken Treat Holder
Caddi godbitholder gjør hønene glade

Du kan også kjøpe fruktholdere som har samme funksjon. Omlet har for eksempel et stativ til ett eple, og andre holdere hvor du plasserer frukt eller grønt på på et spyd. Alle er laget til fugler og fås kjøpt i vår nettbutikk. De tilfredsstiller viktige deler av hønens liv - naturlig atferd som hakking, nok med mat og mye moro.

Matballen er trolig den "morsomste" leken. Godbitene er inne i en ball som hønene kan hakke på, og slipper ut små mengder mat. Fotballkampen er snart i gang, med høner som vise frem sine beste nebbkunstner mens de dribler ballen over plenen, og plukker opp godbitene som kommer ut på veien. Det er også utrolig morsomt å se på!

Ikke alle hakkeleker dreier seg om mat. Høner liker alt som henger ned, og vil også like pinjata-liknende gjenstander som de kan hakke på, eller også hakke i stykker. Omlet har forskjellige slike hakkeleker.

The interactive feed toys your chickens have been waiting for in action!

Våre kunders bilder

Kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå