Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Et perfekt kokt egg

Et perfekt, kokt egg er en av livets enkle gleder. Ta deg tid til å nyte det!


Fremgangsmåte

  1. Hvis ikke noen har kommet deg i forkjøpet, går du og henter egg i din Eglu.

  2. Hent vann, og skjær noen brødskiver. Ha egget i vann som småkoker og brødskivene i brødristeren. Det blir best resultat hvis egget er romtemperert og vannet ikke koker for mye.

  3. Når brødskivene er ferdig ristet tar du på smør og skjærer dem i staver.

  4. Eggene burde være ferdige nå, så du løfter dem forsiktig ut av vannet og setter dem i et eggeglass. Dypp stavene i egget, eller spis med skje.

  5. Noen små detaljer for å få den beste opplevelsen: ikke bruk skje i metall, det leder varmen bort fra egget for raskt og ødelegger smaken. Bruk heller en skje i bein. Bruk godt salt, som Maldon, og en stor tøyserviett godt festet i halsen.


Relevante produkter

Våre kunders bilder

Kommentarer Leave a comment

Det er ingen kommentarer ennå