1
2
Dager
3
4
Timer
5
6
Minutter
7
8
Sekunder

Et perfekt kokt egg

Et perfekt, kokt egg er en av livets enkle gleder. Ta deg tid til å nyte det!


Fremgangsmåte

  1. Hvis ikke noen har kommet deg i forkjøpet, går du og henter egg i din Eglu.

  2. Hent vann, og skjær noen brødskiver. Ha egget i vann som småkoker og brødskivene i brødristeren. Det blir best resultat hvis egget er romtemperert og vannet ikke koker for mye.

  3. Når brødskivene er ferdig ristet tar du på smør og skjærer dem i staver.

  4. Eggene burde være ferdige nå, så du løfter dem forsiktig ut av vannet og setter dem i et eggeglass. Dypp stavene i egget, eller spis med skje.

  5. Noen små detaljer for å få den beste opplevelsen: ikke bruk skje i metall, det leder varmen bort fra egget for raskt og ødelegger smaken. Bruk heller en skje i bein. Bruk godt salt, som Maldon, og en stor tøyserviett godt festet i halsen.


Relevante produkter

Våre kunders bilder

Kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå

Legg inn kommentar

Få Omlets nyhetsbrev!

Close

Abonnér for konkurranser, nyheter, spesialtilbud med mer. Det er gratis!