Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

En hensynsløs hønsetyv

Noen synes det er koselig å få Mikkel Rev på besøk i hagen, og vil også mate ham eller lar matrester og annet boss ligge rundt i hagen.

Hvorfor er det så delte meninger om disse pelskledde dyrene? Forskjellen kan i de fleste tilfeller forklares med hønsehold. Har du høner, vil du betrakte reven som et rovdyr, og ikke et fotoobjekt. Og rev som bor i bynære strøk har få eller ingen fiender.


Hva spiser reven?

Revens kosthold er variert, fra små pattedyr og fugler til insekter, mark og grønnsaker. Rev kan også komme på besøk i nabolaget, så du bør sørge for at søppelspannet er godt lukket og at det ikke ligger noe rundt som kan friste Mikkel til en gjestevisitt, som nedfallsfrukt eller sølt fuglemat.

Dessverre dreper ikke reven bare for mat. Hele hønseflokker har blitt drept av en rev, selv når den trolig bare spiste én av dem.


Tegn på revebesøk


  • Noen har skrapt i plenen - Reven skraper opp gresset i jakt på insekter og biller.

  • Avføring med mye bær eller frø.

  • Skriking sent på kvelden og om natten - Lyden av en rev kan være foruroligende, da det minner litt om barneskrik.

Hønene!

Det er flott å slippe hønene ut for å gå fritt så ofte som mulig, men har du mistanke om rev i nabolaget må du bare slippe dem ut når du er i nærheten. Reven vil ikke komme på besøk hvis den vet det er mennesker tilstede.Våre kunders bilder

Kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå