Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Kjenn din fiende

Mikkel rev er en luring, og en legendarisk hønsetyv. Informasjonen i dette kapittelet vil hjelpe deg med å lære mer om din fiende slik at du kan være bedre forberedt hvis han skulle komme på besøk.


Lisa Thomas' Eglu Classic and Run keeps her chickens safe and foxes at bay
Lisa Thomas sin Eglu Classic med hønsegård holder hønene trygge, og reven på avstand

Rødreven (Vulpes Vulpes)

Da vi fortalte at vi skulle designe et revolusjonerende nytt hønsehus spurte alle i snakket med om det samme; Hva med reven? Vi var alltid sikre på at hønsehuset ville være trygt mot rev, og ansatte noen av de slemmeste revene for å se om de kom seg inn.

De finnes knapt slemmere rev enn Truls «nattens terror» Trulsen. En veteran med mer enn 150 hønseraid på samvittigheten, som nå har byttet side etter at en høne reddet livet hans. Noe uvanlig for en rev, og i dag er Truls vegetarianer, men han kan fremdeles alt om å bryte seg inn hønsehus. Kunne han ha brutt seg inn i en Eglu? Her er hans vurdering:


"Jeg prøvde alt for å komme meg inn. Graving, klipping, biting. Men det var helt umulig å komme gjennom den solide stålnettingen eller de doble veggene på en Eglu. Hvis du vil holde hønene trygge, og reven sulten, vil jeg anbefale en Eglu - en skikkelig utfordring!"


Hvis hønenes sikkerhet er på toppen av din prioriteringsliste, er det bare ett alternativ.Våre kunders bilder

Kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå