Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Utstillingshøns

Du har sikkert hørt om utstillinger for katt og hund, men dette er kanskje første gang du hører om utstillinger for høner. Å vise frem hønene på utstilling kan være en kjekk hobby for hele familien. Hvis du har renrasede høner og er interessert i å avle på dem er kanskje hønseutstillinger for deg. Det er overraskende hvor populært det er, noe du raskt vil oppdage hvis du begynner med det selv.


A close up of a beautiful purebred Sussex hen
Nærbilde av en renraset Sussex-høne

Hvis du er interessert i å begynne med utstillingshøns, må du gjøre grundig research. Det beste er å gå på en hønseutstilling og snakke med de som stiller ut for å finne ut hvordan de avler og stiller ut sine høner. Det er lurt å bli kjent med folk og ved å vise entusiasme får du kanskje litt ekstra hjelp med å komme i gang fra etablerte og rutinerte utstillere.

Det første du må bestemme deg for er hvilken rase du ønsker å ha og stille ut. Det er rundt 100 forskjellige raser å velge mellom. Du finner mer informasjon om dem i vår oversikt over hønseraser. Ved å besøke utstillinger og snakke med andre som har høns, kan du gjøre det enklere å bestemme seg for hvilken rase du vil stille ut selv. På utstillinger vil hver høne bedømmes etter hvor nært opptil rasestandarden den ligger, så det er ikke nødvendigvis snakk om den flotteste hønen. Den du synest er finest, er kanskje ikke den som vinner på utstillingen.Våre kunders bilder

Før showet!
Egg i eggeboks
Sjeldne renrasede miniatyr Siamese Silkies
Mars_2018
Pekin Bantam Hen-Best in Breed
Du kan vise egg
Venninnen min er her et sted, jeg tror jeg får øye på henne om et øyeblikk
Jeg liker den høna der borte
For mye oppstyr
To kyllinger krysser veien ... !!!
Våre to første Silkies! Nok en på rute fredag! Vi kan ikke vente!

Kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå