Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Hønsehusdør

Et av argumentene som folk ofte bruker mot det å ha høns er at de må lukkes inne i hønsehuset om kvelden, og slippes ut igjen om morgenen.

Høner er meget fornuftige - de vet når det er tid for å sove og vil gå tilbake til hønsehuset når det begynner å bli mørkt. Årsaken til at hønsehusdøren må være lukket skikkelig er ikke fordi hønene kan komme til å snike seg ut for litt nattmat, men for å hindre andre dyr, som reven, i å lete etter et måltid inne i hønsehuset.


Hønsehuset Eglu Cube Mk2 med automatisk hønsehusdør

Automatisk dør til hønsehus

Det er vanskelig å alltid være tilstede, hver morgen og hver kveld, men det finnes en enkel løsning - en automatisk hønsehusdør.

Den automatiske hønsehusdøren må enten ha tidsinnstilling eller en lyssensor - hønenes dag er styrt av soloppgang og solnedgang, så det sistnevnte er å foretrekke. Døren må tåle vær og vind, være trygg og sikker og fungere med det hønsehuset og den hønsegården du allerede har.

Omlets automatiske hønsehusdør - Autodoor

Dette var hovedårsakene til at Omlets automatiske hønsehusdør, Autodoor, ble utviklet. Den har både tids- og lysinnstilling, fungerer i all slags vær (inkludert temperaturer ned til -10 grader) og kan monteres på alle typer hønsehus og hønsenetting. Den passer også perfekt på Eglu Cube.

Omlets automatiske hønsehusdør bruker 4 AA-batterier, er enkel å installere og den trenger intet vedlikehold etter at den er montert. Den har innebygde sikkerhetssensorer, for å være sikker på at ingen sinker blir sittende fast når døren er i ferd med å lukkes.


Den automatiske hønsehusdøren kan stilles inn for å åpnes og lukkes på bestemte tidspunkt.

Trygge hønsehus

Når hønsehuset er stengt, kan verken rev eller andre rovdyr åpne Omlets automatiske hønsehusdør - i motsetning til automatiske dører som har snor og trinse, lukker Omlets autodoor på samme måte som en skikkelig dør.

Hønene vil være trygt lukket inne for natten, og du kan ligge litt utpå i helgen uten å måtte slippe hønene ute så snart solen står opp.

The Automatic Chicken Coop Door makes letting your chickens out easier than ever.

Våre kunders bilder

Kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå