Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Hundebånd - Gardenia Porcelain

Vi sjekker lageret vårt...

kr 259,00

Limited kolleksjon inspirert av sommerhagen
Vi introduserer Gardenia-kolleksjonen med designerhundsenger, inspirert av en engelsk landhage om sommeren. På samme måte som vårt forhold til våre hundekamerater, er denne kolleksjonen i begrenset opplag forankret i lekenhet og glede. Naturen, som hunder, trenger bare litt stell og mye kjærlighet, og gir til gjengjeld uendelig glede og trøst.

Signatur trykk eksklusivt designet av Omlet
Inspirert av roen og den delikate skjønnheten til en sommerhage som venter på å bli utforsket, vil Gardenia Porcelain omfavne hunden din i avslappende dvale med blomsteraksenter og harmoniske myke farger. Bla gjennom hele samlingen av begrenset opplag av Omlet designerhundsenger nå, inkludert matchende bånd, halsbånd og bæsjposeholdere.

Tilbehør for å fremheve
Tilbehør hundens stil med en snor som matcher en av signaturdesignene til Omlets begrensede opplag av hundesenger. Laget av en unik blanding av vegansk epleskinn og resirkulert flaskestoff, er det bærekraftig og slitesterkt, men likevel vakkert delikat. Skaff den matchende hundesengen, halsbåndet og bæsjposeholderen for å fullføre hundens signaturstil.


Send oss et bilde

Vi elsker å se Omlet oppsettet ditt.

Laste opp ditt eget bilde
Omlet Table

Verifiserte Kundeomtaler

Hundebånd - Gardenia Porcelain

5 Stars:

4 Stars:

3 Stars:

2 Stars:

1 Star: