Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Hundebæsjepose holder - Gardenia Porcelain

Vi sjekker lageret vårt...

kr 99,00

Limited kolleksjon inspirert av sommerhagen
Vi introduserer Gardenia-kolleksjonen med designerhundsenger, inspirert av en engelsk landhage om sommeren. På samme måte som vårt forhold til våre hundekamerater, er denne kolleksjonen i begrenset opplag forankret i lekenhet og glede. Naturen, som hunder, trenger bare litt stell og mye kjærlighet, og gir til gjengjeld uendelig glede og trøst.

Signatur trykk eksklusivt designet av Omlet
Inspirert av roen og den delikate skjønnheten til en sommerhage som venter på å bli utforsket, vil Gardenia Porcelain omfavne hunden din i avslappende dvale med blomsteraksenter og harmoniske myke farger. Se gjennom hele samlingen av begrenset opplag med Omlet designerhundsenger nå, inkludert matchende bånd, halsbånd og bæsjposeholdere.

Tilbehør for å fremheve
Henting av hundebæsj er ingen fancy affære, men det er en del av jobben. Legg til litt eleganse til oppgaven med en designer bæsjposedispenser som gjør at bæsj opprydningen håndgripelig. Utstyrt med klips som er enkle å feste, vil du aldri mer stå uten en bæsjpose å plukke opp med, og du vil se bra ut når du gjør det! Skaff den matchende hundesengen, båndet og halsbåndet for å fullføre hundens signaturstil.


Send oss et bilde

Vi elsker å se Omlet oppsettet ditt.

Laste opp ditt eget bilde
Omlet Table

Verifiserte Kundeomtaler

Hundebæsjepose holder - Gardenia Porcelain

5 Stars:

4 Stars:

3 Stars:

2 Stars:

1 Star: