Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Hundebæsjepose holder - Prism Kaleidoscope

Vi sjekker lageret vårt...

kr 99,00

Limited kolleksjon inspirert av sommerhagen
Vi introduserer Gardenia kolleksjonen med designerhundsenger, inspirert av en engelsk landhage om sommeren. På samme måte som vårt forhold til våre hundekamerater, er denne kolleksjonen i begrenset opplag forankret i lekenhet og glede. Naturen, som hunder, trenger bare litt stell og mye kjærlighet, og gir til gjengjeld uendelig glede og trøst.

Signatur trykk eksklusivt designet av Omlet
De dristige fargene og geometriske mønstrene til Prism Kaleidoscope spiller på gleden ved å tilbringe tid utendørs sammen med hunden din. Slående nyanser av rosa, grønt og fersken blandet sammen for den perfekte representasjonen av hundeselskap - snodig, slående og evigvarende. Se gjennom hele samlingen av begrenset opplag av Omlet designerhundsenger nå, inkludert matchende bånd, halsbånd og bæsjposeholdere.

Tilbehør for å fremheve
Henting av hundebæsj er ingen fancy affære, men det er en del av jobben. Legg til litt eleganse til oppgaven med en designer bæsjposedispenser som gjør at bæsj opprydning håndgripelig. Utstyrt med klips som er enkle å feste, vil du aldri mer stå uten en bæsjpose for å plukke opp, og du vil se bra ut når du gjør det! Skaff den matchende hundesengen, båndet og halsbåndet for å fullføre hundens signaturstil.


Send oss et bilde

Vi elsker å se Omlet oppsettet ditt.

Laste opp ditt eget bilde
Omlet Table

Verifiserte Kundeomtaler

Hundebæsjepose holder - Prism Kaleidoscope

5 Stars:

4 Stars:

3 Stars:

2 Stars:

1 Star: