Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Besøk eller snakk med en Omlet ambassadør om et Omlet-produkt!

En Omlet ambassadør er noen som har kjøpt et Omlet-produkt og er ekstremt lidenskapelig om sine produkter og kjæledyr! Alle Omlets ambassadøres sjekkes for å forsikre at Omlet-produktet/produktene og oppsettet deres er et flott eksempel på hvordan våre produkter er. Dersom du ikke har muligheten til å besøke en av Omlets ambassadører kan du også sette opp en telefonsamtale eller kommunisere med dem via epost om produktet du er interessert i!Hvordan fungerer det?

Du kan prate med hvilken som helst Omlet ambassadør via epost eller arrangere en telefonsamtale der de går gjennom alle fordelene med Omlet-produktet deres! I tillegg til dette har mange av produktene våre et kart på produktsiden slik at du kan se om det bor en Omlet ambassadør i nærheten av deg - dette gir deg muligheten til å fysisk besøke dem og se oppsettet deres. Når du har valgt ambassadøren får du muligheten til å arrangere et besøk. Vennligst bemerk at ambassadørens eksakte adresse aldri visess, og du vil bare motta den dersom Omlet ambassadøren godkjenner det.Hvorfor skulle jeg ønske å besøke eller prate med en Omlet ambassadør?

Å prate med- eller besøke en av Omlets ambassadører er som å få en personlig, live anmeldelse av deres erfaring av Omlets produkter og kjæledyrene deres. Husk at ambassadørene er ekte kunder som har kjøpt et produkt fra Omlet! Du kan stille dem spørsmål og diskutere hva du er ute etter med dem. Det er en utrolig mulighet for å få personlige tips og råd, bare for deg!Finn ut om et Omlet-produkt passer deg!

Her er en screenshot av et kart over Sverige med alle ambassadørene vi har for øyeblikket! Hver av dem har blitt sjekket av oss for å sikre at produktene deres fungerer slik de skal og at ambassadøren kan gi de beste rådene om sitt produkt fra Omlet!

Er du interessert i et spesifikt produkt vi har kan du klikke på produktlinken og bla helt til bunnen der du finner kartet. For øyeblikket har vi ambassadører for Eglu Cube, Eglu Go Up og Eglu Go. Så snart du finner kartet klikker du bare på en ambassadør og ber om et besøk eller en samtale via telefon eller epost for å finne ut mer!

Vennligst bemerk; grunnet COVID-19 (også kjent som coronaviruset) så er det ikke mulig å besøke ambassadørene våre før restriksjonene har blitt opphevet og det er trygt å besøke hverandre. I stedet kan du alltids arrangere en samtale med en ambassadør via epost, telefon eller videosamtale.

Vilkår og betingelser

Kontakt en Eglu-eier i dag!

Klikk på et av bildene nedenfor og bla nedover til bunnen av siden der du finner ambassadør-kartet for å kontakte en av våre vennlige ambassadører!