Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Puteseng

Den dype, fyldige Putesengen er designet for støtte og seriøs komfort. Maskinvaskbar og tilgjengelig i en rekke unike trykk; det geniale lette designet betyr at du kan reise med din Puteseng med stil. 

Vi heter Omlet og siden 2004 har vi revurdert alle aspekter ved å eie og ta vare på kjæledyr. Inspirert av magien når mennesker og dyr knytter bånd, ser vi, lærer, spør og finner på. Våre produkter vil få deg til å lure på, hvorfor har det ikke alltid blitt gjort på denne måten?

Puteseng til hund

Dog

5 Funksjoner som skiller seg ut

Hundesenger med catwalk-stil

Putesengen kommer i en rekke begrensede opplag, signaturtrykk, designet av vårt interne tekstilteam. Hver unike kolleksjon er fra på hunde-inspirerte temaer, for iøynefallende trykk som vil gi gjenklang med de av oss som har gitt hjertene våre til våre firbeinte, pelskledde venner.

Synk dypt ned i søvnen

Hund som sover på en Omlet pute i hundeseng med adventureland-trykk
Puteaktig fyll, designet for å omfordeles etter bunnfall.

Putesengen er fullpakket med støttende, puteaktig fyll som omfordeles når hunden din legger seg ned, for en myk, tettsittende følelse.

Rask rengjøring

Trekket til hundesengen kan enkelt tas av for maskinvask
Det er enkelt å holde hundens seng fin og ren.

Omlets puteseng har supermyke trekk som er sterke nok til å tåle destruktive hunde røvestreker, og kan tas av og settes til vask på et øyeblikk.

Alltid ved din side

Våre Putesengen er designet for enkel bæring, perfekt for reiser - og hunder som ikke liker å være langt fra hvor enn du er.

Grønt, uansett hvilket trykk du velger

Omlets Putesengs trekk er laget av bærekraftige og slitesterke resirkulerte flaskestoff, som også er myke og komfortable. Hunden din kan slappe av, og det kan du også.

Design i vårt DNA

Vår fascinasjon for hundene våre driver designprosessen vår. Tekstilteamet vårt henter inspirasjon fra de utrolige båndene mellom hunder og deres eiere, for eksempel de felles gledene ved hundetur, eller realitetene ved å leve med våre firbeinte venner - og deres mindre enn perfekte, men varig elskelige oppførsel. Denne tankegangen fører til unike trykk, fyllt av en lidenskap og innsikt som vil glede hundeelskere overalt.

Gå opp i størrelse

Hunden hviler på en lett å rengjøre putehundeseng med adventureland-trykk
Ta hensyn til eventuell vekst som kommer, når du måler.

Mål hunden din for å være sikker på at du kjøper riktig seng. Husk at valper vokser, så gå for en seng som passer den størrelsen du tror de vil bli. Hvis hunden din er i mellom størrelsen, må du øke størrelsen.

Ofte stilte spørsmål

Alle sengetrekkene fra Dog Walk kolleksjonen er laget av 100 % resirkulert plastflaskestoff som er vevd inn i behagelige, myke teksturer. Så de er bra for hunden din, og bra for planeten. For Gardenia kolleksjonen er alle unntatt Honeycomb Slate og Honeycomb Pollen laget av det samme resirkulerte plaststoffet. Honeycomb trekkene er et luksuriøst jacquardstoff laget av bomull og resirkulert polyester.
Hold putesengen din ren og gjørmefri fra poteavtrykk med de enkle å fjerne og maskinvaskbare trekkene. Med en glidelås fjerner du ganske enkelt det ytre trekket fra den fyldige puten og kaster det i vaskemaskinen for å fjerne stinkende lukt eller hår.
Enten du har en dachshund eller grand danois, har Omlet en hundeseng som passer til din beste venn. Bruk vår størrelsesguide for å velge mellom små, mellomstore eller store alternativer som passer perfekt til hundens rase og størrelse.

Hvis sengen du ønsker å kjøpe har Omlet brodert foran

Small: 62,5 cm x 48,5 cm x 10 cm
Medium: 88 cm x 54 cm x 11 cm
Large: 104 cm x 72,5 cm x 12 cm

Hvis sengen du vil kjøpe har et taleboble merke foran (Patterpaws Neon, Zoomies og Doodle Dog trykk)

Small: 60 cm x 45 cm x 14 cm
Medium: 77 cm x 48 cm x 15 cm
Large: 89 cm x 57 cm x 16 cm
Ekstra Large: 107 cm x 76 cm x 17 cm

størrelse og spesifikasjoner for Puteseng

Verifiserte Kundeomtaler

Puteseng til hund

Det er ingen kundeomtaler for denne varen ennå. Klikk på knappen for å skrive en.

Skriv en anmeldelse

Våre kunders bilder

Det hele begynte med Omlet. Møt våre glade kunder.