Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Verified Reviews for Eglu Go hønsehus

Tilbake til produkt

2 Stars:

0

1 Star:

0

Gjennomsnittlig vurdering:
Basert på 8 verifiserte kundeomtaler

Skriv kundeomtale

I egg-stase over min Eglu Go - Louise, Devon,

Jeg er kjempefornøyd med mitt Eglu Go hønsehus med to meter hønsegård. Det var relativt enkelt å montere, selv om jeg er i 60-årene - slet litt med å feste huset til gården - kvaliteten er topp og det ser flott ut i hagen. Det inkluderte ekstrautstyret - skåler og trekk - er kjekt å få med. Kunne ha tenkt meg en enkel måte å feste hønsegården til hånsehuset på for ekstra rengjøring, og når jeg vil flytte hønene inn i skjulet når det er skikkelig kaldt om natten - kanskje en ide til videre utvikling av produktet? Jeg kjøpte også allværstrekket som er solid og gjør det det skal. Vil definitivt anbefale dette produktet.
Kundeomtale av: Eglu Go hønsehus med 2 meter hønsegård - bladgrønn


Omlet hønsehus og -gård - Loveday,

Ser flott ut og var nekelt å montere, med unntak av klemmene som skulle feste tre ting. Kunne ønske det var enklere å ta hønsegården av hønsehuset. Vi har ikke trengt å bruke det ennå, men kjøpte det som en reserveløsning da vi overtok noen høner som hadde blitt hakket mye på.
Kundeomtale av: Eglu Go hønsehus med 2 meter hønsegård - bladgrønn


Veldig fornøyd - Edward,

Det tok lenger enn jeg hadde tenkt å montere den, mest fordi taket på hønsegården ikke ville gå på plass i huset så enkelt som det sto på instruksjonene. Når det er sagt så fikk vi det til, og hønene elsker huset sitt. Jeg er glad vi valgte grønn i steden for lilla, også. Eglu er utmerket, og så lett å vedlikeholde.
Kundeomtale av: Eglu Go hønsehus med 2 meter hønsegård - bladgrønn


Skjelven start; lykkelige høner! - Lynn,

Kjøpsprosessen var en prøvelse - det var problemer med rabattkoder og manglende deler - men Omlet-teamet hgorde sitt ytterste og jeg fikk til slutt alt jeg skulle ha. Det tok noe tid å montere (jeg var nok litt for nøyaktig), men med et par dager med bygging av og til var jeg den stolte eier av en Eglu Go med hønsegård. Tuppene kom noen uker senere (tidligere industrihøns) og vi gikk gjennom noen perioder med galskap mens de lærte seg å være høner, og jeg lærte meg å være hønseeier. Hønsegården er litt "myk" på noen steder, men så er den vel ikke ment for å lene seg på når en fester trekket. Jeg har oppdaget at jeg har vært nødt til å ha et trekk på innsiden av luftegården, da damene bare sprer all treflisen utover hvis jeg ikke har det. (Litt av en utfordring å gjøre det fra innsiden). Vi bor nær nordkysten av Cornwall, så det er ofte regn og vind, og det var derfor jeg valgte et hønsehus i plast. og jeg er overbevist om at jeg har valgt rett, Egluen er lett å holde ren og holder godt mot været. Etter to måneder har vi noe tegn til rust på luftegården og ringene på trekkene, men dette er bare kosmetisk og har ingen negativ effekt på utseende og sikkerheten til hønsegården. Jeg er helt komfortabel med å etterlate damene når vi skal ut, lufteågrden er stor nok og veldig sikker. Neste gang (ja, jeg planlegger allerede å få flere høns) ville jeg sett på et hønsehus som er hevet over bakken, og hvis jeg skulle legge til en ekstra hønsegård, en som er lettere for meg og gå inn i og ut av. Å ha muligheten til å bruke den automatiske døråpneren ville også vært luksus. Jge tror jeg må begynne å sparetil en ny Eglu Cube!!!!
Kundeomtale av: Eglu Go hønsehus med 2 meter hønsegård - bladgrønn


Utmerket hønsehus - Julie,

Jeg kjøpte dette på grunn av størrelsen og utseende, og ble ikke skuffet. har tre peking dverghøns som er godt fornøyde med å bo herog har nok av plasss. Begge hønene legger iverpekassen hver dag.
Kundeomtale av: Eglu Go hønsehus med 2 meter hønsegård - bladgrønn


- Becky,

Eglu Go er den perfekte størrelse for mine 3 tidligere industrihøns. Det er lett å rengjøre og montere. Trekket er perfekt som skygge og ly for regnet.
Kundeomtale av: Eglu Go hønsehus med 2 meter hønsegård - bladgrønn


Dette er utmerket - Clare, Derbyshire,

Vår Eglu Go er nå to år gammel og ser ut som ny. Det var et marsvinhus først, med to meter luftegård, inntil vi gjorde det om til et hønsehus (med tre meter luftegård) med vaglebrettet og verpekassen - og begge hønene våre elsker det! Det er utrolig raskt og enkelt å gjøre rent. Og ingen rød hønsemidd, hva mer kan du ønske deg?! :-)
Kundeomtale av: Eglu Go hønsehus med 2 meter hønsegård - bladgrønn


Utmerket hønsehus - Jenny,

Dette er et utmerket hønsehus. Litt pludrete å montere, men hønene mine er kjempefornøyde! Det er lett å gjøre rent og har stått i mot noen meget pågående rever. Anbefales!
Kundeomtale av: Eglu Go hønsehus med 2 meter hønsegård - bladgrønn