Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Verified Reviews for Eglu Go marsvinbur

5 Stars:

1

4 Stars:

6

3 Stars:

1

2 Stars:

0

1 Star:

0
Utmerket bur, vanskelig å montere
Sarah,
Veldig begeistret for det nye marsvinburet. Men det var vanskelig å sette sammen luftegården. Marsvinene mine elsker det.
Kundeomtale av: Eglu Go marsvinbur med 1 meter luftegård - lilla
Flott bur, vanskelig å sette sammen.
Sarah,
Jeg simpelthen elsker dette nye marsvinburet. Men å sette sammen lufteågrden var ganske vanskelig. Marsvinene mine elsker det, uten tvil.
Kundeomtale av: Eglu Go marsvinbur med 1 meter luftegård - lilla
For smått til tre marsvin og vanskelig å komme til
Emma,
Jeg kjøpte en Eglu marsvinbur til våre tre marsvin og trodde det ville bli løsningen på alle våre problemer. Det er ikke noe galt med konstruksjonen av buret, men jeg synes det vanskelig å komme til. Med to meter luftegård er det nesten umulig å fange dem da de bare løper itl den andre enden og det er ingen tilgang ovenfra, så du må kravle inni. Du kan komme til bak, som er veldig praktisk for mating, men jeg synes det er vanskelig å komme til dem og bekymrer meg for at de skal stikke av når det er åpent. Jeg synes også det er i knappeste laget for tre marsvin. Selv om vi gjør rent jevnlig, så er det alltid et utrolig griseri. Jeg beklager, men skulle ønske jeg hadde benyttet meg av tilbudet om retur innen 30 dager.
Kundeomtale av: Eglu Go marsvinbur med 2 meter luftegård - bladgrønn
Fornøyd kanin og marsvin!
Rachel,
Jeg har en liten kanin og og et marsvin, begge er mye gladere! Vannflasken sitter ikke godt fast til høystativet, høystativet sitter ikke skikkelig på plass, og bakluken sitter litt fast... Men alt i alt mye bedre enn ent vanlig bur. Håper på å ha dem ute hele vinteren, med isolasjonen.
Kundeomtale av: Eglu Go marsvinbur med 1 meter luftegård - lilla
Hvis jeg visste hvordan, ville jeg gitt dette 4,5 av 5
Tamsin,
Hvis jeg visste hvordan, ville jeg gitt dette 4,5 av 5. Våre to gutter ser veldig fornøyde ut i sitt nye hjem, og det er mye enklere å rengjøre enn et hus i tre. Eneste grunnen til at jeg vil trekke et halvt poeng er at det ikke var så enkelt å sette sammen som jeg hadde forventet - spesielt med tanke på å feste gården på huset. Slåen på bakdøren er også litt vanskelig av og til, og selv om det er lett å gjøre rent så ville det vært enda bedre hvis brette var mer som en trakt med flat kant, så det var enklere å skyfle alt i bosset. Men dette er bare småting, og alt i alt er vi meget fornøyde med vår Eglu. Datteren min var ikek så sikker på lillafargen, men det ser flott ut i hagen, og jeg er glad for at vi ikke gikk for den grønne som hadde glidd inn i stedenfor å skille seg ut. Jeg hadde hørt mye bra om Egluer, og er meget fornøyd med at jeg hoppet i det og kjøpte en.
Kundeomtale av: Eglu Go marsvinbur med 1 meter luftegård - lilla
Fornøyd
Duncan,
Omlet-buret er godt laget og designet... lett å bruke og ser stilig ut! Monteringen var en utfordring da monteringanvisningen var dårlig og det var vanskelig å skjønne hvordan ting skulle festes. nettinggården er festet i spenn, og dette ble ikke forklart i bruksanvisningen, og vi var bekymret for å ødelegge noe for å få det til å passe skikkelig.
Kundeomtale av: Eglu Go marsvinbur med 1 meter luftegård - lilla
godt, solid bur
Lisa,
Jeg kjøpte dette buret etter å ha lest mange anmeldelser på nettet. Det ser flott ut, og virker som det ikke kan ødelegges og er lett å rengjøre. Eneste kritikk er at det var vanskelig å sette sammen og tok meg og min partner en god del timer. Jeg synes ikke monteringsanvisningene var de beste, og kunne gjøres klarere eller ha video på nettet. Når det er sagt, så snart det er bygget ser det veldig bra ut og gjør det det skal, jeg har bare hatt mitt i noen måneder og ikke brukt det i vintermpnedene ennå, men jeg tror det går fint. Jeg bruker mitt for kaninen min om dagen, da jeg tar henne inn om natten, og det ser ikke ut til at hun liker å gå inn og hun sitter ute i luftegården hele tiden når hun er ute.
Kundeomtale av: Eglu Go marsvinbur med 1 meter luftegård - lilla
Dyrt med verdt det
Sian,
Jeg har to babymarsvin som elsker dette marsvinburet med luftegård. Å sette det sammen i følge instruksjonene tok neste to timer, men kanskje det var fordi vi var to jenter og hadde problemer med å finne ut akkurat hva hvert steg refererte til. Når det først var satt sammen er dette solide og robuste bruet utmerket i all slags vær og beskytter marsvinene mine mot katter og rev utrolig bra. Det er så lett å holde rent med brettet og høystativet som kan fjernes. Jeg har begrenset bevegelighet, så å bøye meg ned er ikke så enkelt, så det var nødvendig å kunne fjerne møkken på enkelt vis. Har hatt litt problemer med å feste trekket skikkelig, så vi har brukt klesklyper. Til tross for disse små problemene vil jeg absolutt anbefale dette buret med lufteågrd for alle kaniner og marsvin. Det ser flott ut, er trygt, tar vare på dyrene og er lett å holde og rengjøre... hva mer kan du be om?
Kundeomtale av: Eglu Go marsvinbur med 1 meter luftegård - lilla
Write a Review