Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Verified Reviews for Utvidelser for utendørs kattegård

Tilbake til produkt

3 Stars:

0

2 Stars:

0

1 Star:

0

Gjennomsnittlig vurdering:
Basert på 10 verifiserte kundeomtaler

Skriv kundeomtale

Bra, men ikke perfekt. - Christopher,

Gården var enkel å sette sammen med to personer, klemmene var litt vriene. Når det først er satt opp er gården veldig solid og romslig nok til å gi våre to innekatter plass til å leke ute. Jeg har gitt fire i steden for fem stjerne, da noen av panelene hadde bøyd hjørne, vi klarte å rette dem ut, men når du betaler så myeforventes det at alt er som det skal. Alt i alt, meget fornøyd med kjøpet og vil anbefale det.
Kundeomtale av: Utendørs katte luftegård - 3 x 3 x 2


Trygt og ideelt - Lynn,

Perfekt for mine to innekatter som krever å få bli tatt ut til kattegården hver dag. Gården er godt laget og sikker, og det tok oss rundt tre timer å montere den (du trenger et våkent hode). Tror vi utvider det neste år. Vi definitivt anbefale kattegården.
Kundeomtale av: Utendørs katte luftegård - 2 x 2 x 2


Fremdeles under bygging - Gillian,

Har ikke satt det opp ennå, da mannen min lager en gang fra tilbygget til katteågrden. Når det er ferdigvil vi forhåpentligvis sende bilder av Gimmy som koser seg.
Kundeomtale av: Utendørs katte luftegård - 3 x 3 x 2


Utmerket - elsker det! - Christina,

Vil bare takke for et utmerket produkt og fantastisk kunderservice. Kattegården kom raskt og når det skulle, på bare to dager. Min mann satt det opp, og selv om det var vanskelig for én person, så synes han det var relativt enkelt og den ferdige kattegården ser flott ut! Katten vår var litt forsiktig til å begynne med, siden den ikke har vært ute flr, men etter et par dager med korte perioder i det, har han begynt å elske det. Jeg er så glad han nå er lykkelig i hagen og trygg og sikker. Damene hos kundeservice var veldig hjemlpsomme og effektive, da han måtte ringe på grunn av en del som manglet, og en brukket hengsle, ble det sendt og levert neste dag. Kommer til å bestille trekkene når de kommer på lager, og vil også utvide gården, og jeg er ikek i tvil om å anbefale kattegården til andre som vil ha dyrene sine trygt i hagen. Det er solid og laget av gode materialer og ser flott ut i hagen og stikker seg ikke ut i det hele tatt. Tusen takk til Omlet for god service og et godt produkt.
Kundeomtale av: Utendørs katte luftegård - 2 x 2 x 2


Min Omlet 2mx2mx2m kattegård - John, East Yorkshire,

Mottok de seks pakkene, alle godt beskyttet med klar monteringsanvisning. Tok en del tid til å begynne med, men når jeg først fikk oversikt så gikk selve byggeprosessen raskt. Min kone hjalp til med taket og de siste klemmene. Vi har det midlertidig på plattingen, og flytter det snart ut på gresset. Vår Maine Coon liker det allerede, selv om vi ikke har utstyrt det med hyller og katremøbel ennå. I sum, en meget presentabel og solid kattegård. Utmerket produkt.
Kundeomtale av: Utendørs katte luftegård - 2 x 2 x 2


Perfekt som kattegård - Keith,

Vi bruker gården til en løskatt vi fikk fra veterinæren. Etter å ha vært halvvill, så har hun behov for å være ute, men det er ikke det enkleste da hun er døv og har dårlig syn. Vi bor på Isle of Skye og har forskjellige rovfugler i området, og hun ville ikke vart lenge. Kattegården ser ut til å være en god kompromissløsning for henne, når vi ønsker å holde husdørene åpne. Gården var godt pakket og bruksanvisningen enkel å følge. MIn kone er 68 og jeg 71, og selv om det tok 2-3 timer å sette det sammen, så gikk det enkelt.
Kundeomtale av: Utendørs katte luftegård - 2 x 2 x 2


- Julie,

Utmerket produkt! Holder kattene trygge samtidig som de får nyte solskinn, lukter og lyder ute. Og det holder fuglene trygge!
Kundeomtale av: Utendørs katte luftegård - 2 x 2 x 2


God ide, lett å installere, vil ha flere! - Consett, County Durham,

Kjøpte denne da vi er en liten veldedig organisasjon som er drevet fra hjemmet vårt, og vi trengte en trygg plass der kattene våre kunne få nyte frisk luft. Hagen vår er så liten at å bygge kattegård var en utfordring, men vi trengte likevel noe. Så vi kjøpte standardløsningen, og selv om det til å begynne med tok litt tid å finne ut hvordan det hele skal settes sammen, så snart det er montert er det overraskende kattesikkert men samtidig ikke iøynefallende på grunn av den grønne nettingen, så det ser ikke så grusomt ut som en monstergård i tre ville ha gjort. Nå må jeg bare finne ut hva vi skal kjøpe neste gang, så jeg kan utvide det og gi kattene større lekeområde.
Kundeomtale av: Utendørs katte luftegård - 2 x 2 x 2


Utmerket tillegg til hagen - Val, Dorset,

Vi bruker denne til en av kattene våre som ser og hører dårlig. Når det først var montert så ser det veldig pent ut, og er meget romslig. Fordelene med dette fremfor tilsvarende i tre er at du kan se rett gjennom til hagen på andre siden og den grønne fargen passer fint inn med omgivelsene. Det er også solid nok, så det er ingen fare for at en katt stikker av. Det tok partneren min rundt fem timer å sette det sammen og du trenger et ekstra par med hender med noe av det, som takstøttene. Jeg må si meg enig med andre at monteringsanvisningen var dorligog det hadde vært mye mer hjelp i og tatt mindre tid hvis det var skikkelige bilder av de forskjellige trinnene eller at det var beskrevet instruksjon i steden for de dårlige tegningene som ikke alltid var så lette å følge. Jeg synes det er i dyreste laget, og selv om jeg skjønner at dette er en hønsegård som har fått nytt navn, så synes jeg godt det kunne ha et par ting spesielt for katter, som for eksempel et par grønne hyller som katter liker å sitte på, for å bevare helheten. Når det er sagt, så er jeg fremdeles meget fornøyd med sluttproduktet.
Kundeomtale av: Utendørs katte luftegård - 2 x 2 x 2


Glimrende - Anne,

Denne kattegården er perfekt hvis du har innekatt. Den er stor og luftig, ikke som de vanlige tre- og nettinggårdene som du finner til vanlig. Min halvt Ragdoll-kattelsker gården sin, den gjør at han kan være ute i hagen sammen med oss og se på dyrelivet, og ikke minste være trygg. Denne katteågrden er laget i solid materiale og er fint å se på. Vi kjøpet en billig plasthylle til å sette inni, som han elsker å hoppe opp på og sitte og sole seg på. Vi har også lagt inn noen hamptepper på gulvet, slik ta han ikke blir skitten på gresset under, og han liker også å kvesse klørne på det. Gården er så fin og luftig at jeg til og meg tar med meg en kopp te utog sitter inne i kattegården sammen med ham og bare ser verden suse forbi, noe han elsker. Kattegården har beriket katten min sitt liv, fra å se på fuglene og andre dyr gjennom vinduetkan han nå oppleve det selv, samtidig som han er helt trygg og gikker. Takk Omlet, for at dere har laget et så flott produkt.
Kundeomtale av: Utendørs katte luftegård - 2 x 2 x 2