Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Verified Reviews for Omlet Walk In Hønse Luftegård

Tilbake til produkt

3 Stars:

0

2 Stars:

0

Gjennomsnittlig vurdering:
Basert på 15 verifiserte kundeomtaler

Skriv kundeomtale

- Emma,


Kundeomtale av: Høy luftegård - 3 x 4 x 2


Godt produkt - Ros,

Bra produkt, dyrt ikke så lett å sette sammen og klemmene har en tendens til å falle av Leveringen var smertefull, men uten tvil på grunn av covid Ville sannsynligvis kjøpt igjen
Kundeomtale av: Høy luftegård - 3 x 4 x 2


Enkel oppsett og egnet for formålet - Bob,

Vi har funnet ut at dette er et godt alternativ for vår nye hønseflokk, og vår erfaring med Omlet teamet har alltid vært positiv med god kundeservice. Takk folkens
Kundeomtale av: Høy luftegård - 2 x 3 x 2


Veldig trygg og sikker luftegård - ser også flott ut! - Hannah,

Kjøpt for 2 måneder siden, så langt elsker jeg det, og det gjør hønene også! Enkel å sette sammen og sterk, denne tror jeg holder i mange år fremover. På grunn av plass har jeg lagt Cuben vår inne i luftegården, hønene elsker å kose seg under om dagen. Døren er bred nok til å bære Cuben gjennom døren, så rengjøring er fortsatt superenkelt. Låsen på døren er sikker, men likevel enkel nok at mamma kan åpne/lukke den uten problemer. Jeg liker også at hvis vi flytter kan den omkonfigureres til å være hvor som helst. Hønene har god plass å streife rundt på, og når vi er ferdige med landskapsarbeid rundt siden vil den grønne fargen passe perfekt inn. Jeg har også lagt til lerretstaket for ekstra beskyttelse om vinteren.
Kundeomtale av: Høy luftegård - 2 x 2 x 2


Walk in Luftegård - An Omleteer,

Satte dette opp i en bakgård der vi hadde problemer med luftangrep fra ravner som streifet rundt og raidet hønsegården. Om natten lurer revene, og kommer på besøk, og rotter kommer jaktende etter mat. Så kort sagt, mange uønskede besøkende! Leveringen var utmerket, og jeg satte virkelig pris på den raske responsen. Mens vi satte det opp i solen med huset inne i innhegningen, har varmen måttet stoppes ved å montere skyggenett rundt. Jeg har også litt regnbeskyttelse, men skyggenettet har vært veldig kritisk for den varme solen samtidig som det puster for å la varmen slippe ut. Maskestørrelsen, selv om den er attraktiv, er ikke liten nok til å stoppe en rotte fra å komme inn. Det er dog hunde og revsikkert. Jeg har nå tenkt å legge til et finere netting på gulv og vegger på innsiden for å stoppe skadedyr og luftskadedyr men jeg har i det minste en flott grunnstruktur å legge til. Innhegningen er sterk og enkel å sette opp, og mine høner elsker det fordi de føler seg beskyttet der inne. Jeg vil gjerne utvide mer. Omlets automatiske dør er også montert på hønsehuset slik at våre søte små høner kan slippe seg ut av hønsehuset for å streife trygt inne i innhegningen fra tidlig morgen. Om sommeren blir det lyst fra 04:30 her, så det sparer meg for å stå opp latterlig tidlig for å slippe dem ut. Jeg elsker å sove lenge!
Kundeomtale av: Høy luftegård - 3 x 4 x 2


Veldig fornøyd med luftegården vår - Kim,

Vi kjøpte 3x3 luftegården for å legge til vår eksisterende eglu-cube. Vi er veldig fornøyd med luftegården. Hønene våre elsker den ekstra plassen og den ekstra høyden. Luftegården gjør det så mye lettere å samhandle med hønene. Luftegården var lett å sette sammen, men var vanskelig å flytte når det først var satt sammen, så jeg anbefaler å bygge det der du vil ha det plassert. Den er bra designet og dørene er flotte med virkelig sikre hengsler. Generelt er vi veldig fornøyde med Omlet-produktene våre, og de ser bra ut i bakgården vår.
Kundeomtale av: Høy luftegård - 3 x 3 x 2


2x3x2 walk in luftegård - Juli,

Vi kjøpte nylig en walk in hønse luftegård. Det var veldig rask service og levering. Luftegården var lett å montere og jentene er veldig fornøyde. Det eneste problemet vi har funnet er den større delen av nettet på de øvre panelene og taket gjør at Rosellas kan komme inn i luftegården og få tilgang til frø. Det bør nok stå i forhåndskjøpsinformasjonen at innhegningen ikke holder ville fugler ute.
Kundeomtale av: Høy luftegård - 2 x 3 x 2


veldig imponert - Kay, VIC,

Vi elsker vår Walk in luftegård. En rev har blitt sett rundt omkring, men så langt har han ikke hatt suksess. Vi bestemte oss for å låse dem inne i Egluen hver natt etter at vi så reven - hjelper oss å sove godt! Hønene elsker plassen, og det betyr at vi henger med dem, noe som er gøy. Vi har tomme reder, så hønene er våre nye barn. Et veldig godt designet produkt og flott kvalitet.
Kundeomtale av: Høy luftegård - 3 x 3 x 2


Fantastisk - papegøyene mine elsker det! - Courtney,

Tok mindre enn en time å sette opp - enkelt å montere og et produkt av veldig god kvalitet. Like effektiv for store papegøyer som for høner :)
Kundeomtale av: Høy luftegård - 2 x 2 x 2


Ser bra ut - Alison,

Jeg kjøpte min Walk in run brukt. Den forrige eieren leverte alle klemmene, men fortalte oss at hun hadde tydd til å bruke kabelbånd i stedet. Siden jeg har leddgikt i hendene, gjorde jeg det samme. klemmene var for tøffe. Hele luftegården min holdes sammen med kabelbånd, og de fungerer. Når taket først er på, virker det overraskende stabilt. Ikke vanskelig å sette sammen, og det passet vakkert til huset mitt. Gleder meg til å slippe hønene ut i den i morgen.
Kundeomtale av: Høy luftegård - 2 x 2 x 2

1 of 2   Neste