Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Sengetrekk til Puteseng - Medium - Honeycomb Slate

Vi sjekker lageret vårt...

kr 329,00

Limited edition kolleksjon inspirert av sommerhagen
Vi introduserer Gardenia kolleksjonen av designerhundsenger, inspirert av en engelsk landhage om sommeren. På samme måte som vårt forhold til våre hundekamerater, er denne kolleksjonen i begrenset opplag forankret i lekenhet og glede. Naturen, som hunder, trenger bare litt stell og mye kjærlighet, og gir til gjengjeld uendelig glede og trøst.

Signaturutskrifter eksklusivt designet av Omlet
Ved å kombinere den naturlige delikate symmetrien til honeycomb med hardførheten til metamorf bergart, trekker Honeycomb Slate sinnet til vakkert forseggjorte terrassefliser som hunden din kan hvile på i solen, snuse i luften og se på summingen av bier som flyr forbi.

Gi hunden din en følelse av ren laken
Et ekstra trekk til din Puteseng er den perfekte måten å gi hunden din noe friskt å sove på, enten du endrer stilen fullstendig eller vasker av gjørmete poteavtrykk av ditt nåværende trekk.

Inkluderer kun sengetrekket. Puteinnlegg følger ikke med. Vær oppmerksom på at dette trekket kun passer til din Puteseng hvis den har en brodert Omlet logo foran på sengen. Hvis din Puteseng har Omlet logoen på et taleboble merke, vennligst velg et annet trekk.

Våre kunders bilder

Verifiserte Kundeomtaler

Sengetrekk til Puteseng - Medium - Honeycomb Slate

5 Stars:

4 Stars:

3 Stars:

2 Stars:

1 Star: