Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Kundeanmeldelser

Her finner du et utvalg av anmeldelser vi har fått fra kundene våre. Hvis du selv ønsker å anmelde et av produktene våre finner du en "Skriv anmeldelse"-knapp på alle produktsidene våre.

Våre anmeldelser

Her finner du et utvalg av anmeldelser vi har fått fra kundene våre. Hvis du selv ønsker å anmelde et av produktene våre finner du en "Skriv anmeldelse"-knapp på alle produktsidene våre.

5 Stars:
169
4 Stars:
24
3 Stars:
3
2 Stars:
0
1 Star:
0
Gjennomsnittlig vurdering: Basert på 196 kundeomtaler

Utendørs Freestyle - The Gym Kit - 1.70m til 2.15m

Fantastisk tre - solid og god kvalitet - Sharon, 9 December 2021
Utendørs Freestyle - The Gym Kit - 1.70m til 2.15m

Vi fikk dette til vår 3x3 m omlet innhegning, det er veldig enkelt å montere, som med alle omlet produkter. Det er fantastisk kvalitet og er et flott tillegg for aktivitet/søvn/stell/observasjonsområde for kattene dine på flere nivåer. 2 av våre katter som er eldre, bruker det daglig, de synes det er enkelt å bevege seg på. Trekkene kan også vaskes, noe som er flott!! Absolutt verdt å ha, det er et vurdert kjøp, men kvaliteten og stabiliteten gjør det verdt pengene (du får det du betaler for med noen billigere kattetrær). Det fine med dette er at du kan tilpasse det fullstendig og legge til flere ting når du vil! Vi har ikke lagt til noen senger eller ekstra gangveier ennå, men det kommer vi sikkert til!! Charlie og Millie godkjenner!!


Utendørs Freestyle - The Gym Kit - 1.70m til 2.15m

Deluxe Utsiktstårn - Morris, 9 December 2021
Utendørs Freestyle - The Gym Kit - 1.70m til 2.15m

Jeg satte opp det nye utendørs klatrestativet for noen uker siden, og jeg ble virkelig imponert over kvaliteten og holdbarheten til utstyret. Instruksjonene er rett frem og enkle å følge, spesielt hvis du også ser de nyttige videoene. De anbefaler to personer å sette det sammen og jeg er enig og det var litt vanskelig for meg å holde på plass og skru ned på egenhånd ???? Til tross for at været er forferdelig, har mine to likt å undersøke de nye tilleggene til hulen deres.


PoleTree Hønse Vagle - The Eggcercise Kit - 1.70 - 2.15m

Virkelig imponerende produkt! - Nick, 18 October 2021
PoleTree Hønse Vagle - The Eggcercise Kit - 1.70 - 2.15m

Vi satte opp denne hønse vaglen i håp om å holde hønene underholdt gjennom de kommende vintermånedene. Omsorgen og omtanken som er vevd inn i å designe et kjæledyrprodukt som dette er udiskutabelt. Hønene elsker dette nye tilskuddet til luftegården og liker å observere resten av flokken på de forskjellige sittepinnene! Super høy kvalitet, enkel å montere, og vil fungere for de fleste luftegårder.


PoleTree Hønse Vagle - The Hendurance Kit - 1.70 - 2.15m

God underholdning for meg og mine høns! - Mark, 30 September 2021
PoleTree Hønse Vagle - The Hendurance Kit - 1.70 - 2.15m

Hønene mine elsker Omlet PoleTree, spesielt min Welsummer, hun elsker å hoppe opp på sitteplasser for godbiter. Jeg festet den til plommetreet og gjerdestolpen for å gjøre den fin og solid. Jeg liker at jeg også kan henge forskjellige godbiter fra de nederste sittepinnene. Noe som gir god underholdning til meg og mine høns!


Freestyle - The Explorer Kit - 2.15m til 2.60m

Topp chateau - Francesca, 28 September 2021
Freestyle - The Explorer Kit - 2.15m til 2.60m

Jeg vet ikke hvem som liker dette mer, meg, barna eller katten. Vi gikk all in med to stolper, to broer, tre trinn, plant-astisk oppsettet, plattformen og hengekøyen, etter anbefaling fra tidligere anmeldelser. Ryshi, vår 6 år gamle katt, er ikke den mest atletiske og overtenker litt, så vi var nervøse for at han ville være nervøs, men han elsker å kunne sitte høyt oppe og se ut av vinduet. Han elsker putene som jeg tror føles godt på potene, og han elsker å krølle seg sammen i hengekøya, det er hans nye favorittsted. Jeg setter spesielt pris på klorestativet rundt den ene stolpen, siden den har frigjort plass som tidligere ble brukt av det tidligere klorestativet, som hadde en stor bunn og ble plassert rett foran glassdøren. Kattetreet bruker vertikal plass, som tidligere ikke ble brukt. Det har forandret vårt viktigste bo areal. Det er ganske enkelt å sette opp, spesielt med youtube videoene, som viser deg hvert trinn for hver komponent, jeg og datteren min i tenårene gjorde det på en kveld


PoleTree Hønse Vagle - The Hendurance Kit - 1.70 - 2.15m

Kvalitets Omlet produkt - Shelley, 28 September 2021
PoleTree Hønse Vagle - The Hendurance Kit - 1.70 - 2.15m

Den perfekte vaglen for både store og små høner. Med justerbare sittepinner har jeg vært i stand til å lage den perfekte vagle høyden for bittesmå Pekin bantams til mine gigantiske Brahmas. Kvalitets Omlet produkt med stor oppmerksomhet til detaljer.


Freestyle - The Explorer Kit - 2.15m til 2.60m

Kattene bruker den hele tiden - John, 15 August 2021
Freestyle - The Explorer Kit - 2.15m til 2.60m

Vi har en med to stolper og rampe, hengekøye, papp klorestativ og et par trinn. Meget imponert over materialer av høy kvalitet, bambusen er veldig tykk og stoffene ser ut til å se bra ut lenge. Men det beste av alt er at begge kattene faktisk bruker dette treet hele tiden. Jeg vurderer å kjøpe en til hengekøye siden de elsker den og det er litt trangt for dem begge å bruke den samtidig, så en pleier å gi seg og går ut. Det er veldig kult å ha dem i samme høyde som deg når du står opp, og jeg føler faktisk at kattene mine er imponert over noe jeg har kjøpt til dem - utrolig!


Automatisk dør til hønsehus - grå

Makalaus service - Johnny, 9 June 2021
Automatisk dør til hønsehus - grå

Må si at jeg er 110% fornøyd med omlet. Plagdes litt med displayet, fikk raskt hjelp via mail, hilsen strålende fornøyd kunde ????????????????????????


Fido Nook 24 hundehus - hvitt

Perfekt hundebolig - Christian, 24 May 2021
Fido Nook 24 hundehus - hvitt

Dette er en skikkelig fin bolig til hunden. Den passer perfekt inn i blant andre møbler og skjuler fint buret. God madrass med avtagbart og vaskbart trekk. Skapet på siden er romslig til hundens tilbehør. Enkel å montere skapet og buret skyves inn. Buret kan også slås sammen.

1 of 20   Neste