Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Kundeanmeldelser

Her finner du et utvalg av anmeldelser vi har fått fra kundene våre. Hvis du selv ønsker å anmelde et av produktene våre finner du en "Skriv anmeldelse"-knapp på alle produktsidene våre.

Våre anmeldelser

Her finner du et utvalg av anmeldelser vi har fått fra kundene våre. Hvis du selv ønsker å anmelde et av produktene våre finner du en "Skriv anmeldelse"-knapp på alle produktsidene våre.

5 Stars:
161
4 Stars:
24
3 Stars:
3
2 Stars:
0
1 Star:
0
Gjennomsnittlig vurdering: Basert på 188 kundeomtaler

Automatisk dør til hønsehus - grå

Makalaus service - Johnny, 9 June 2021
Automatisk dør til hønsehus - grå

Må si at jeg er 110% fornøyd med omlet. Plagdes litt med displayet, fikk raskt hjelp via mail, hilsen strålende fornøyd kunde ????????????????????????


Fido Studio 24 hundebur med garderobe - hvitt

Perfekt hundebolig - Christian, 24 May 2021
Fido Studio 24 hundebur med garderobe - hvitt

Dette er en skikkelig fin bolig til hunden. Den passer perfekt inn i blant andre møbler og skjuler fint buret. God madrass med avtagbart og vaskbart trekk. Skapet på siden er romslig til hundens tilbehør. Enkel å montere skapet og buret skyves inn. Buret kan også slås sammen.


Omlet kattesand Nr. 1 - Silica - 8.75L

Perfekt for katter - Richard, 17 May 2021
Omlet kattesand Nr. 1 - Silica - 8.75L

Har brukt før og når den kom tilbake på lager kjøpte jeg fra Omlet igjen. Enkel og rask levering. Akkurat det som var nødvendig.


Omlet Kattesand Nr. 3 - Pine - 10L

Moonpie og Shadow-weaver godkjenner! - Kate, 24 April 2021
Omlet Kattesand Nr. 3 - Pine - 10L

Våre to katter (oppkalt av barna mine) har godkjent denne kattesanden med en gang, jeg liker det faktum at det er komprimert furu, og jeg komposterer det faktisk. Jeg kan også se områdene som er skittent veldig enkelt, så jeg bare spar ut bitene på daglig basis. Ikke sikker på om kattene setter pris på furu duften, men jeg liker den.


Omlet Kattesand Nr. 5 - Paper - 10L

beste kattesand til salgs !! - Carrie, 22 April 2021
Omlet Kattesand Nr. 5 - Paper - 10L

Jeg har hatt katter i over 20 år og har prøvd hva jeg føler for å være, alle typer kattesand som er kjent på jorden, og nå har jeg funnet et kattesand som ikke bare mine ekstremt kresne katter elsker, men også noe som er miljøvennlig som reduserer karbonavtrykket mitt, det er ekstremt høyt på agendaen min. Etter min mening er dette den beste kattesanden til salgs. Lukt holdes på et minimum, og det er ikke nødvendig å overfylle doen ... hva mer kan jeg be om ?! Jeg vil anbefale det til alle mine katte elskende vennene!


Omlet Kattesand Nr. 4 - Clay - 10L

Utmerket! - Ciaran, 19 April 2021
Omlet Kattesand Nr. 4 - Clay - 10L

Lunar hadde ingen problemer med Clay kattesanden fra Omlet. Hun hoppet inn, gjorde fra seg og hoppet ut uten problemer i det hele tatt. Det beste var at jeg ikke visste at hun hadde vært mesteparten av tiden da jeg ikke kunne lukte det!


Omlet kattesand Nr. 1 - Silica - 8.75L

Veldig imponert! - Paula, 12 April 2021
Omlet kattesand Nr. 1 - Silica - 8.75L

Jeg har brukt Omlet Silica Kattesand til mine tre innekatter og er veldig fornøyd. Kattesanden klumper seg, og sørger for enkel rengjøring, fanger grundig lukt og spres betydelig mindre utover enn andre kattesand typer jeg har brukt før. Jeg har brukt betydelig mindre kattesand enn jeg tidligere hadde brukt over samme tidsperiode. Totalt sett er jeg veldig imponert og viktigst av alt, det er også kattene mine!


Omlet kattesand Nr. 2 - Tofu - 6L

Perfekt kattesand! - Jana, 9 April 2021
Omlet kattesand Nr. 2 - Tofu - 6L

Katten vår trengte ingen tilvenning og så ut til å finne det lettere å grave i enn andre kattesand typer vi har prøvd! Strålende til å dekke lukt, superenkel å rengjøre og derfor langvarig! Elsker også det faktum at det er nedbrytbart!


Omlet kattesand Nr. 1 - Silica - 8.75L

En ett-stop kjøp for alle dine kattesand drømmer - og mareritt !! - Caroline, 29 March 2021
Omlet kattesand Nr. 1 - Silica - 8.75L

Jeg har hatt katter i over 20 år og har prøvd flere merker og typer kattesand enn jeg bryr meg om å huske, men jeg vil absolutt huske denne og kan ikke anbefale den nok! Denne kattesanden har alt du vil ha og trenger, og ingenting du ikke trenger. Silica krystallene absorberer væske og forhindrer at lukten slipper ut ... og jeg snakker om en lengre periode sammenlignet med timer / dager fra andre merker og typer kattesand jeg har prøvd tidligere. Bruket av kattesand har redusert mengden jeg kjøper med minst 50%, noe som betyr at jeg ikke bare sparer tid og penger, jeg reduserer også karbonavtrykket mitt :) Hvor ofte jeg renser kattedoen har redusert betydelig; Jeg vil si med minst 80%, noe som er en så stor fordel, og kattene ser ut til å elske det like mye som meg, og det er derfor en vinn / vinn hele veien!


Omlet kattesand Nr. 2 - Tofu - 6L

Vi vil bestille igjen og anbefale! - Cheryl, 24 March 2021
Omlet kattesand Nr. 2 - Tofu - 6L

Kattesanden var veldig bra på å skjule urin lukten. Tofu posen er mindre enn andre merker vi har brukt, og de andre i samlingen, men jeg ble så overrasket over hvor mye lenger den varte, den viser at kvalitet er bedre enn kvantitet. Det er et veldig effektivt og bærekraftig valg av kattesand. Vi vil bestille igjen og anbefale!

1 of 19   Neste