Kundeomtale

Her finner du et utvalg av anmeldelser vi har fått fra kundene våre. Hvis du selv ønsker å anmelde et av produktene våre finner du en "Skriv anmeldelse"-knapp på alle produktsidene våre.

Våre anmeldelser

Her finner du et utvalg av anmeldelser vi har fått fra kundene våre. Hvis du selv ønsker å anmelde et av produktene våre finner du en "Skriv anmeldelse"-knapp på alle produktsidene våre.

5 Stars:
142
4 Stars:
23
3 Stars:
3
2 Stars:
0
1 Star:
0
Gjennomsnittlig vurdering: Basert på 168 kundeomtaler

COPY - Maya® Donut Cat Bed with Round Wood feet

Den er perfekt!! - Carrie, 16 March 2021
COPY - Maya® Donut Cat Bed with Round Wood feet

Jeg har kjøpt så mange kattesenger gjennom årene, de fleste ender jeg opp med å gi bort fordi de omtrent ikke blir brukt, men denne gangen er det helt motsatt; De elsker den og synes den er perfekt!! Så mye at de står i kø for å bruke den og jeg kommer til å kjøpe flere, det er sikkert! Kvaliteten er fantastisk, og den er så myk og overdådig. En størrelse ser ut til å passe til alle kattene mine, både store og små. De elsker å kunne krølle seg i den og koser seg så, og sidene støtter hodet og stoffet ser ut til å beholde varmen, noe som alltid er bra når det gjelder katter! I tillegg til å sove, liker de å bruke den som en sofa og se på TV, og de elsker også å sitte på den for å vaske seg. Jeg vil definitivt kjøpe flere og vil anbefale til alle vennene mine! Jeg elsket også hvor allsidig den er, jeg har aldri sett dette i en katteseng før. Den kan brukes som den er, eller med bena, så den er litt forhøyet fra gulvet. Å kunne velge hvilken stil som passer til hjemmet mitt er et klart pluss for meg!


Memoryfoam Bolster hundeseng - S - Grønn

Good quality - Ingrid, 10 February 2021
Memoryfoam Bolster hundeseng - S - Grønn

Good quality dog bed that's worth the money. My dog loves it.


Maya Donut Katteseng - Snowball White

Katten som koser seg aller mest - Cheryl, 28 January 2021
Maya Donut Katteseng - Snowball White

Mav har det så utrolig koselig, sengen er sååå myk, jeg er misunnelig!


Maya Donut Katteseng - Snowball White

Kattene mine elsket denne! - Gemma, 25 January 2021
Maya Donut Katteseng - Snowball White

Jeg er så glad jeg endelig har funnet en katteseng som ikke bare er fin å se på, men som kattene mine elsker! Jeg opplever at billigere kattesenger mister formen og fargen raskt, og dette har ikke skjedd i det hele tatt! Den ser fortsatt bra ut, og er superenkel å vaske. Som betyr at den fortsatt vil se bra ut en stund! Kan ikke anbefale nok!


Pendant & Poppy hakkeleker - topakning

Brilliant! - Mette, 16 January 2021
Pendant & Poppy hakkeleker - topakning

Vi har 5 høner og en hane og alle sammen elsker disse lekene. Vi har kjøpt hønsemüsli å putte i de etter at det ble tomt for den gode snacsen vi bestilte fra Omlet, og den fungerer også kjempebra. Vi er veldig glade for at vi bestilte dette siden det ser ut til at portforbudet pga fugleinfluensaen blir langvarig. Nå har hønene noe gøy å drive med :)


Fido Nook 24 hundehus - hvitt

Elsker det❤️ - Madikken, 3 January 2021
Fido Nook 24 hundehus - hvitt

Hunden min elsker det. Nå kan jeg ha alle lekene og dekkene hennes på et sted. Å med den myke sengen syntes hun det er kjempe komfortabelt.❤️


Geo Fuglebur - Turkis - Gull

Revolutionary - Camilla, 9 December 2020
Geo Fuglebur - Turkis - Gull

I own this cage and I completely agree with some of the most known budgeriar trainers in the world that this cage is great. Here is my review: This cage is much bigger than it looks, and it is much loved in our home. However if you keep more than two budgies in it, you are obviously a terrible owner as it is not meant for more than two. The system for feeding is so geniously built, and I have never seen anything above or equal to it. We are never concerned that there is empty seed shells covering the top, since they drop every single one into the collector underneath. It takes a lot of patience to assemble, but in return you can pick wherever you want your entrances. The instructions are easy, however it is much harder than other cages. For example my budgie prefers to land on the top and dive in, and we the owners prefer to put our hand in closer to the bottom. Multiple people also bring up that the distance between the pieces in this cage is dangerous. It is not, as long as you assemble it correctly and tighten every screw. The distance between the bars are also safe. We've measured. The owner should always check their cage for faults before allowing the birds in their. It is easy to clean, since the cage itself is clasped securely to the bottom. You can simply unclasp it and pick up the top. The bottom can be washed with hot water and whatever you prefer (we use vinegar), and they actually sell perfectly shaped and safe paper to insert in the bottom to easily throw away droppings. If you decide to buy the bath, be aware that it might be a bit shallow if your budgies love to really soak themselves. Here they prefer to shower in the sink and only rinse themselves in the bath anyways. The cloth you can buy with it is too dense, and don't let enough light into the cage. They do need some light to find their way around if they get frightened by sounds at night. We had to sew one ourselves. The shipping from Omlet is expensive, so if you want to buy equipment made for this cage I recommend you do it while buying the cage. The piñata toys they sell, as well as the snacks/cuttlefish bones/blocks, are my budgies favourites so I regret not stocking up when we first ordered. Budgies don't need a "safe corner" in the cage. They need to have their cage placed somewhere they feel safe, which is high up and with multiple sides of their cage against a wall so that they feel in control. Those "facts" about round cages come from the historically round cages that are made to be tall, tiny, cute and with hazardous distance between the bars. I might not recommend you transfer a budgie that's used to a squared cage to a round cage immediately. They would need some time exploring the new one before they move in permanently, but that's kinda obvious. Does it encourage owners to display there budgies in the centre of the room? Maybe. Does it look like decor? Yes. Is it big enough for one or two budgies to spend all their time in it? No, because they should be allowed to go out whenever they want. However all the flaws I see with this cage and all the concerns I read about this cage reflects more on poor ownership rather than the actual cage.


Kiselgur/DE-pulver fôrtilskudd - 1 kg

Til tannkrem - Isabel, 30 October 2020
Kiselgur/DE-pulver fôrtilskudd - 1 kg

Jeg bruker denne til å lage familiens tannkrem, og er veldig fornøyd. Bruker også xylitol, kalsiumpulver (eggeskall), kokosolje, vann og nellikspikerolje (varierer oljene). Blir kjempebra!


Eglu Go kaninbur med 2 meter luftegård  - bladgrønn

Jeg fikk mitt Eglu go kaninbur nå i juli måned. Jeg synes det er veldig fint, praksis og kaninene elsker å løpe rundt i ute gården på vår balkong og gleder meg å ha mine dverg kaniner ute om vinteren. Det er jeg spent hvordan går :-) Det eneste jeg vil trekke noe for er at jeg synes plasten inni huset der de gjør fra seg kunne vært noe stivere og at man kunne velge om man skulle ha bue’et plast inni der dem gjør fra seg i huset. Hadde foretrekket kun flat plast der. Når jeg skulle ta å skru den siste flate metallet inni huset passet den ikke(fikk ikke skrudd den fast).Mulig en produksjonsfeil! Jeg synes også at døren i huset var litt skjev.Mulig jeg bare har hatt litt uflaks med dette huset. Tegningene i monteringshefte kunne vært noe tydligere og det står på nettet at bredden på ute gitteret er 125 cm på det bredeste(men i heftet står det 126cm greit å ha ett riktig mål spesielt vi som har dette på balkongen ????). UANSETT VIL JEG ANBEFALE ALLE Å KJØPE DETTE. KANINENE MINE KOSER SEG MASSE UTE I LUFTEGÅRDEN PÅ BALKONGEN OG INNE I HUSET.????????????????????????


Automatisk hønsehusdør - grønn

Supert produkt! - Lise, 6 November 2019
Automatisk hønsehusdør - grønn

Har nå testet ut min automatiske hønsedør på mitt hønsehus av tre i et par måneder, og døra fungerer utmerket. Den åpner og lukker på nøyaktig det klokkeslettet jeg har stilt den inn på, og når kveldene nå blir mørkere og mørkere er det 0 problem å stille inn på tidligere og tidligere lukketid. Det er en lettelse at utslipp og innslipp av hønene nå går av seg selv. Jeg anbefaler alle som tenker å kjøpe døra å bare gjøre det uten å nøle mer. Instruktive videoer på youtube for montering og instilling av timer er til god hjelp. Og nå gleder jeg meg til å få lampa som kan kobles sammen med døra. Lys i hønsehuset nå blir flott!!

1 of 17   Next