Kundeomtale

Here you can find a selection of the amazing feedback our customers have left for us. If you’d like to review one of our products, you’ll find a 'Write Review' button on all of our product pages.

Our Reviews

Here you can find a selection of the amazing feedback our customers have left for us. If you’d like to review one of our products, you’ll find a 'Write Review' button on all of our product pages.

5 Stars:
59
4 Stars:
14
3 Stars:
1
2 Stars:
0
1 Star:
0
Gjennomsnittlig vurdering: Basert på 74 kundeomtaler

Eglu Go kaninbur med 2 meter luftegård - bladgrønn

Fantastisk! Kaninene våre elsker det! - Emily, 30 August 2018
Eglu Go kaninbur med 2 meter luftegård  - bladgrønn

Vi kjøpte vårt Eglu Go kaninbur tidligere i år til våre to kaniner. Det har vært fantastisk og gitt dem et godt, mer naturlig liv ute i hagen. Nettinggulvet gjør at vi vet at de er trygt inne, og det isolerte huset har holdt dem varme gjennom forferdelig regn og kulde, men også svalt i hetebølgen i sommer. Eglu'en er å enkel å rengjøre - vi bruker høyttrykksspyler og det tar bare sekunder! Vidunderlig produkt, vil definitivt anbefale det!


Eglu Go UP hønsehus med tilbehør - bladgrønn

Hvorfor kjøpe noe annet - Jasmine, 24 August 2018
Eglu Go UP hønsehus med tilbehør - bladgrønn

Jeg har brukt hønsehus i tre en stund, men så disse mens jeg surfet på nettet. Skulle bare ønske jeg hadde funnet dem før jeg kjøpte hønsehus i tre. Disse er utrolige, og så enkle å vaske. Jeg kjøpte fire med stativ, og det hjelper å ha dem opp fra bakken, så det blir vanskeligere for rovdyr å komme inn, og bedre for ryggen min. Både hanen og hønene virker mer tilfreds, og hønene legger mer egg. Plasten gjør det så enkelt å gjøre rent. Før brukte jeg timesvis å gjøre rent i fire hønsehus, men nå kan jeg vaske alle fire Eglu Go på kun én time. Det bakre panelet gjør at du kan trekke ut hele bunnen og ha den rett i en sekk eller trillebår. Vaglebrettet trengs bare å skrapes, vaskes og litt desinfisering før de sklir rett på plass igjen. Jeg var overrasket over hvor lett det var å sette dem sammen, da andre hønsehus jeg har hatt har hørt hjemme på Krypton Factor, men de som har designet Eglu Go har tenkt på alt. Døren som hønene bruker er lett å sette i åpen stilling, og utrolig sikker når den er lukket. Du må skru på håndtaket på toppen for åpne den, så den vil ikke åpnes av et uhell. Rammen Eglu Go sitter på er solid og kan tilpasses hvis du vil feste på hjul senere. Rammen er pulverlakkert, så det er vanskelig for været å skade komponentene. Jeg har ikke webkamera i mine, men det er to mulige plasseringer inni hvis du skulle ønske det. Jeg kommer ikke til å kjøpe hønsehus fra andre steder, da disse fungerer perfekt.


Outdoor Cat Run - 2 x 2 x 2

Katter elsker det! - Lorna, 9 August 2018
Outdoor Cat Run - 2 x 2 x 2

God, solid og høy kvalitet. Jeg har to nydelig ragdoll-katter som er innekatter for deres egen sikkerhet. Omlets kattegård gjør at kattene mine kan ha det kjekt ute og få frisk luft. Vi fant at det tok rundt syv timer å bygge det, relativt enkelt med brosjyren. Vil absolutt anbefale Omlet.


Eglu Go UP hønsehus med tilbehør - bladgrønn

Hønsehushimmel - Jasmine, 27 July 2018
Eglu Go UP hønsehus med tilbehør - bladgrønn

Etter å ha gått over fra hønsehus i tre til disse utrolige hønsehusene har hønene mine blitt mye mer tilfreds og legger egg oftere. Så enkelt å montere, med klare instruksjoner. Godt gjennomtenkt design. Tre var ok, men dette er mye enklere å holde. Alt jeg trenger er klut og rengjøringsmiddel. Behøver ikke middpulver eller børste til hjørnene. Vi har nå fire slike, og de er det første folk snakke rom når de ser dem.


Outdoor Cat Run - 2 x 2 x 2

Trygt og ideelt - Lynn, 29 June 2018
Outdoor Cat Run - 2 x 2 x 2

Perfekt for mine to innekatter som krever å få bli tatt ut til kattegården hver dag. Gården er godt laget og sikker, og det tok oss rundt tre timer å montere den (du trenger et våkent hode). Tror vi utvider det neste år. Vi definitivt anbefale kattegården.


Eglu Go hønsehus med 2 meter hønsegård - bladgrønn

Perfekt for førstegangs hønseeiere - Alasdair, 17 June 2018
Eglu Go hønsehus med 2 meter hønsegård - bladgrønn

Dette er første gang vi har høns, og Eglu gjorde det hele mye enklere. Det gikk raskt å montere og når hønene kom, var hus og hønsegård klar. Lett å komme til, enkel å rengjøre og ordne, dette er den perfekte løsningen for den som setter i gang. Løsningene med dør foran go bak gjør at du kan bruke tiden på å passe på hønene, uten å bekymre deg for at hønsehuset er trygt og egnet.


Eglu Go kaninbur med 2 meter luftegård - bladgrønn

Vidunderlig - Gilly, 15 June 2018
Eglu Go kaninbur med 2 meter luftegård  - bladgrønn

Vi har hatt en Eglu til kanin i over ti år nå, vi elsker den og det gjør også kaninen som bor i den - han var en innekanin i Dubai med min datter, og fløy tilbake og bor nå i luksus i hagen vår. Datteren vår bor i leilighet, så kaninen fikk nytt hjem hos oss. Heldigvis hadde vi beholdt Eglu'en, den er så mye bedre enn et kaninbur i tre.


Qute bur til hamster og ørkenrotter - bjørkemønstret

Nett, ryddig og stilig - Wood, 15 May 2018
Qute bur til hamster og ørkenrotter - bjørkemønstret

Jeg ville ha latt sønnen min få hamster for flere år siden hvis jeg hadde funnet dette buret. Det er på soverommet hans og han klarer utmerket å gjøre rent og ta vare på det selv (11 år gammel). Rommet under er stort nok til å oppbevare strø, mat og tilbehør, så vi trenger ikke å ha noe andre steder i huset. Det er stort nok for vårt syriske hamster, og hjulet er stille nok til at det ikke forstyrrer min sønn om natten. Min eneste kritiske bemerkning er at det noen ganger er vanskelig å skru på plass igjen vannflasken, men den drypper ikke, slik som andre vi har hatt, så det er en mindre bekymring. Topp produkt, vel verdt investeringen.


Qute bur til hamster og ørkenrotter - bjørkemønstret

Utmerket hus til dyr - Samantha, 14 May 2018
Qute bur til hamster og ørkenrotter - bjørkemønstret

Fantastisk bur - så kjekt for ørkenrottene våre og så lett for oss å se hva som foregår. Buret er også veldig lett å bygge (Ikea-stil) og å holde rent. Anbefales!


Eglu Cube Mk2 med 3 meter hønsegård og hjul -  bladgrønn

Digger det allerede. Alt er så solid og enkelt. Fuglene er kjempeglade og likte det med én gang.

1 of 8   Next