Kundeomtale

Here you can find a selection of the amazing feedback our customers have left for us. If you’d like to review one of our products, you’ll find a 'Write Review' button on all of our product pages.

Our Reviews

Here you can find a selection of the amazing feedback our customers have left for us. If you’d like to review one of our products, you’ll find a 'Write Review' button on all of our product pages.

5 Stars:
134
4 Stars:
22
3 Stars:
3
2 Stars:
0
1 Star:
0
Gjennomsnittlig vurdering: Basert på 159 kundeomtaler

Fido Studio 36 hundebur med garderobe - valnøtt

Kjempeflott - Pallavi, 12 October 2018
Fido Studio 36 hundebur med garderobe - valnøtt

Kjempeflott bur. Passer sømløst inn med resten av stuemøblene. Det er meget solid og størrelsen er perfekt for vår labradorvalp. Han kan enkelt ha sin vannskål, leker og myke seng inne og fremdeles kunne bevege seg inni. Fem stjerner og anbefales på det sterkeste.


Automatisk hønsehusdør - grønn

Bare fantastisk - Iris, 2 October 2018
Automatisk hønsehusdør - grønn

Den elektriske døråpneren er bare genial. Den lukkes og åpnes basert på innstilt lysstyrke. Hele oppsettet er perfekt.


Automatisk hønsehusdør - grønn

Fantastisk produkt som gjør livet mye enklere - John, 10 September 2018
Automatisk hønsehusdør - grønn

Først må jeg bare få sagt hvor imponert jeg er med den automatiske hønsehusdøren. Den er utrolig! Jeg har ikke noe naturtalent for bygging og montering, men det tok meg bare en time å montere den automatiske døren på egenhånd. Det vil si, med litt hjelp fra alle hønene som kom for å se hva jeg holdt på med. Kanskje var det ikke det lureste å bruke godbitskålen deres til å ha skruene i! Kontrollsystemet er enkelt å programmere, men jeg vil foreslå at folk tester at mekanismen virker som den skal. Den første kvelden ble en av hønene våre stengt ute, og hus så veldig stakkarslig ut. Jeg endret lysnivået som sier når døren skal lukkes fra 5% til 3%, og det er perfekt hos oss. Dette vil avhenge av hvor sensoren er plassert, skygge osv. Batteribruken er meget lav, jeg forventer at vi klarer minst ett år med et sett med Duracell oppladbare batterier i følge mine anslag. Den automatiske døren gjør livet mye enklere. Trenger ikke lenger stå opp supertidlig for slippe hønene ut som sommeren (jeg er ingen morgenfugl). Og hvis vi er ute, og ikke tilbake før det blir mørkt, så er det ingen grunn til panikk. Hønene vil være trygge og sikre bak lukket dør. Med tanke på trygg og sikker, en venn av oss hadde en automatisk dør som åpnet vertikalt. Alt gikk bra til den lokale reven klarte å åpne døren ved å løfte på den. Omlets dør som går sideveis, er helt sikker for Herr Rev, akkurat som den mauelle døren. Som med resten av Omlets produkter er det et godt gjennomtekt produkt som gjør akkurat det det skal, uten mas.


Automatisk hønsehusdør - grønn

Eggsellent produkt (beklager, klarte ikke mostå fristelsen) - Alex, 9 September 2018
Automatisk hønsehusdør - grønn

Vi kjøpte vår samtidig som vi oppgraderte til en ny Eglu Cube, og den har fungert i et par måneder nå. Vi har att noen andre automatisk dører på våre hønsehus i tre, men denne, fra Oemlet, er rett og slett i Eliteserien i sammenligning. Den er pålitelig, glir lett, stille og lett å montere og bruke. Den eneste ulempen er at du ikke kan stille inn på både tid og lys samtidig. Men vi gir den likevel tommelen opp, til tross for kostnaden så er den vel verdt pengene!!


Automatisk hønsehusdør - grønn

Automatisk dør= frihet og fleksibilitet - Alisons, 7 September 2018
Automatisk hønsehusdør - grønn

DIGGER den automatiske hønsehusdøren! Superenkel å installere. Ikke så verst å programmere (min var prøveproduksjon, så jeg tror bruksanvisningen har blitt enklere). Vellaget. Sikker. Og ikke minst, den har gitt oss en helt ny frihet og fleksibiltiet... trenger ikke lenger være hjemme når tuppene skal inn for kvelden, før nattedyrene kommer ut for å leke! Og å reise vekk en natt betyr ikke lenger at vi trenger dyrevakt eller hjelp fra naboer. Elsker det!


Automatisk dør til hønsehus - grå

Topp - Katja, 7 September 2018
Automatisk dør til hønsehus - grå

Vi er superfornøyde. Har hatt døren i 3 måneder og alt vel. Lyssensoren er veldig bra. Batteriforbruket er også ok. Ville kjøpt igjen, og anbefaler den til andre.


Automatisk dør til hønsehus - grå

Automatisk dør - Wintzer, 7 September 2018
Automatisk dør til hønsehus - grå

Praktisk, pålitelig, det forandrer livet ditt, unngår å glemme det, beroligende. Hønene våre er alltid beskyttet, selv om vi kommer tilbake litt sent.


Automatisk dør til hønsehus - grå

Vi elsker hvor pålitelig den er! - Ruth, 6 September 2018
Automatisk dør til hønsehus - grå

Vi liker virkelig den automatiske hønsehusdøren. Tidligere hadde vi en med lyssensor, men den var ikke integrert i døren, og feilet oftere. Vi bruker lysinnstillingen for å forsikre oss om at det åpner så snart tuppene er klare til å stå opp for dagen og stenger like etter at de har trukket seg tilbake for kvelden. Batteriindikatoren er utrolig nyttig også.


Automatisk dør til hønsehus - grå

Jeg elsker den, 100%! Den revolusjonerer hverdagen for oss hønsemammaer! - Hayley, 6 September 2018
Automatisk dør til hønsehus - grå

Jeg monterte den på Cube'en da jeg ville at de skulle få muligheten til å komme seg ut når de ville, uten at Herr Rev skulle ha mulighet til å ta dem. Det var utrolig enkelt å montere, tok rundt 20 minutter. Bruksanvisningen er veldig brukervennlig. Jeg elsker friheten den gir meg, jeg har valgt å bruke tidsinnstillingen for mine høner. Det har revolusjonert min livsstil. Forrige vinterdro jeg til og med fra jobb i en halvtime så jeg kunne lukke tuppene inne trygt og sikkert før det ble mørkt. DEt har ikke bare endret min livsstil, men også hønene mine. Jeg tror ikke det er mange som har høner kun for eggene. Vi vil alle gi hønene våre best mulig liv, spesielt siden mine er omplassert fra et fryktelig liv som industrihøns. Så at hønene mine har fast rutine, våkne til samme tid hver dag, kunne gå ute så lenge de vil, og så gå og legges seg i visshet om at de er trygge. Det er perfekt for oss.


Automatisk dør til hønsehus - grå

JA! Endelig kan jeg ligge lenge om morgenen!! - Sharon, 6 September 2018
Automatisk dør til hønsehus - grå

Det er ikke noe jeg ikke ville gjort for hønene mine. Jeg kjøper det beste foret, strør tørkede blomster i verpekassen for å holde den friskt, men jeg får alltid dårlig samvittighet hvis jeg ikke står opp ved daggry for å slippe dem ut, og når jeg spurte min mann Paul om han kunne gjøre det så lot han alltid som om han sov! Da Omlet spurte om jeg ville teste den nye automatiske hønsehudøren så ble jeg henrykt, den har reddet ekteskapet!

1 of 16   Next