Kundeomtale

Her finner du et utvalg av anmeldelser vi har fått fra kundene våre. Hvis du selv ønsker å anmelde et av produktene våre finner du en "Skriv anmeldelse"-knapp på alle produktsidene våre.

Våre anmeldelser

Her finner du et utvalg av anmeldelser vi har fått fra kundene våre. Hvis du selv ønsker å anmelde et av produktene våre finner du en "Skriv anmeldelse"-knapp på alle produktsidene våre.

5 Stars:
135
4 Stars:
23
3 Stars:
3
2 Stars:
0
1 Star:
0
Gjennomsnittlig vurdering: Basert på 161 kundeomtaler

Kiselgur/DE-pulver fôrtilskudd - 1 kg

Til tannkrem - Isabel, 30 October 2020
Kiselgur/DE-pulver fôrtilskudd - 1 kg

Jeg bruker denne til å lage familiens tannkrem, og er veldig fornøyd. Bruker også xylitol, kalsiumpulver (eggeskall), kokosolje, vann og nellikspikerolje (varierer oljene). Blir kjempebra!


Eglu Go kaninbur med 2 meter luftegård  - bladgrønn

Jeg fikk mitt Eglu go kaninbur nå i juli måned. Jeg synes det er veldig fint, praksis og kaninene elsker å løpe rundt i ute gården på vår balkong og gleder meg å ha mine dverg kaniner ute om vinteren. Det er jeg spent hvordan går :-) Det eneste jeg vil trekke noe for er at jeg synes plasten inni huset der de gjør fra seg kunne vært noe stivere og at man kunne velge om man skulle ha bue’et plast inni der dem gjør fra seg i huset. Hadde foretrekket kun flat plast der. Når jeg skulle ta å skru den siste flate metallet inni huset passet den ikke(fikk ikke skrudd den fast).Mulig en produksjonsfeil! Jeg synes også at døren i huset var litt skjev.Mulig jeg bare har hatt litt uflaks med dette huset. Tegningene i monteringshefte kunne vært noe tydligere og det står på nettet at bredden på ute gitteret er 125 cm på det bredeste(men i heftet står det 126cm greit å ha ett riktig mål spesielt vi som har dette på balkongen ????). UANSETT VIL JEG ANBEFALE ALLE Å KJØPE DETTE. KANINENE MINE KOSER SEG MASSE UTE I LUFTEGÅRDEN PÅ BALKONGEN OG INNE I HUSET.????????????????????????


Automatisk hønsehusdør - grønn

Supert produkt! - Lise, 6 November 2019
Automatisk hønsehusdør - grønn

Har nå testet ut min automatiske hønsedør på mitt hønsehus av tre i et par måneder, og døra fungerer utmerket. Den åpner og lukker på nøyaktig det klokkeslettet jeg har stilt den inn på, og når kveldene nå blir mørkere og mørkere er det 0 problem å stille inn på tidligere og tidligere lukketid. Det er en lettelse at utslipp og innslipp av hønene nå går av seg selv. Jeg anbefaler alle som tenker å kjøpe døra å bare gjøre det uten å nøle mer. Instruktive videoer på youtube for montering og instilling av timer er til god hjelp. Og nå gleder jeg meg til å få lampa som kan kobles sammen med døra. Lys i hønsehuset nå blir flott!!


Fido Studio 36 hundebur med garderobe - valnøtt

Kjempeflott - Pallavi, 12 October 2018
Fido Studio 36 hundebur med garderobe - valnøtt

Kjempeflott bur. Passer sømløst inn med resten av stuemøblene. Det er meget solid og størrelsen er perfekt for vår labradorvalp. Han kan enkelt ha sin vannskål, leker og myke seng inne og fremdeles kunne bevege seg inni. Fem stjerner og anbefales på det sterkeste.


Automatisk hønsehusdør - grønn

Bare fantastisk - Iris, 2 October 2018
Automatisk hønsehusdør - grønn

Den elektriske døråpneren er bare genial. Den lukkes og åpnes basert på innstilt lysstyrke. Hele oppsettet er perfekt.


Automatisk hønsehusdør - grønn

Fantastisk produkt som gjør livet mye enklere - John, 10 September 2018
Automatisk hønsehusdør - grønn

Først må jeg bare få sagt hvor imponert jeg er med den automatiske hønsehusdøren. Den er utrolig! Jeg har ikke noe naturtalent for bygging og montering, men det tok meg bare en time å montere den automatiske døren på egenhånd. Det vil si, med litt hjelp fra alle hønene som kom for å se hva jeg holdt på med. Kanskje var det ikke det lureste å bruke godbitskålen deres til å ha skruene i! Kontrollsystemet er enkelt å programmere, men jeg vil foreslå at folk tester at mekanismen virker som den skal. Den første kvelden ble en av hønene våre stengt ute, og hus så veldig stakkarslig ut. Jeg endret lysnivået som sier når døren skal lukkes fra 5% til 3%, og det er perfekt hos oss. Dette vil avhenge av hvor sensoren er plassert, skygge osv. Batteribruken er meget lav, jeg forventer at vi klarer minst ett år med et sett med Duracell oppladbare batterier i følge mine anslag. Den automatiske døren gjør livet mye enklere. Trenger ikke lenger stå opp supertidlig for slippe hønene ut som sommeren (jeg er ingen morgenfugl). Og hvis vi er ute, og ikke tilbake før det blir mørkt, så er det ingen grunn til panikk. Hønene vil være trygge og sikre bak lukket dør. Med tanke på trygg og sikker, en venn av oss hadde en automatisk dør som åpnet vertikalt. Alt gikk bra til den lokale reven klarte å åpne døren ved å løfte på den. Omlets dør som går sideveis, er helt sikker for Herr Rev, akkurat som den mauelle døren. Som med resten av Omlets produkter er det et godt gjennomtekt produkt som gjør akkurat det det skal, uten mas.


Automatisk hønsehusdør - grønn

Eggsellent produkt (beklager, klarte ikke mostå fristelsen) - Alex, 9 September 2018
Automatisk hønsehusdør - grønn

Vi kjøpte vår samtidig som vi oppgraderte til en ny Eglu Cube, og den har fungert i et par måneder nå. Vi har att noen andre automatisk dører på våre hønsehus i tre, men denne, fra Oemlet, er rett og slett i Eliteserien i sammenligning. Den er pålitelig, glir lett, stille og lett å montere og bruke. Den eneste ulempen er at du ikke kan stille inn på både tid og lys samtidig. Men vi gir den likevel tommelen opp, til tross for kostnaden så er den vel verdt pengene!!


Automatisk hønsehusdør - grønn

Automatisk dør= frihet og fleksibilitet - Alisons, 7 September 2018
Automatisk hønsehusdør - grønn

DIGGER den automatiske hønsehusdøren! Superenkel å installere. Ikke så verst å programmere (min var prøveproduksjon, så jeg tror bruksanvisningen har blitt enklere). Vellaget. Sikker. Og ikke minst, den har gitt oss en helt ny frihet og fleksibiltiet... trenger ikke lenger være hjemme når tuppene skal inn for kvelden, før nattedyrene kommer ut for å leke! Og å reise vekk en natt betyr ikke lenger at vi trenger dyrevakt eller hjelp fra naboer. Elsker det!


Automatisk dør til hønsehus - grå

Topp - Katja, 7 September 2018
Automatisk dør til hønsehus - grå

Vi er superfornøyde. Har hatt døren i 3 måneder og alt vel. Lyssensoren er veldig bra. Batteriforbruket er også ok. Ville kjøpt igjen, og anbefaler den til andre.


Automatisk dør til hønsehus - grå

Automatisk dør - Wintzer, 7 September 2018
Automatisk dør til hønsehus - grå

Praktisk, pålitelig, det forandrer livet ditt, unngår å glemme det, beroligende. Hønene våre er alltid beskyttet, selv om vi kommer tilbake litt sent.

1 of 17   Neste