Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Små Hundebur

Når det kommer til hundebur, er størrelsen viktig - det er vår filosofi bak hvert design av små hundebur fra Omlet. Som kjæledyrselskapet som utfordrer kjæledyrpleienormen, tenkte vi utover grensene til bare en enkelt soveplass for å skape akkurat det små hunder trenger. Konstruert med holdbarhet og et elegant møbeldesign, vi skapte ikke bare en hundehule, vi skapte et hundehjem i et hjem, hvor selv de minste hundene kan føle seg trygge.

125 anmeldelser
omlet fido studio dog crate
79 anmeldelser
omlet fido classic dog crate
37 anmeldelser
omlet fido nook dog crate

Små hi for små hunder

Oppdag Omlets brede utvalg av små hundebur, fra enkle bærebare bur til hundehuler i møbelstil som kompletterer interiøret ditt. Omlet små hundebur er eksklusivt designet som en søvnkrok for hundens dagdrøm, og tilbyr komforten og sikkerheten din lille hund ønsker. De enkle sammenleggbare, oppbevarings- og doble dørene gjør disse små hundeburene til det perfekte avslapningsstedet for å holde din lille hund komfortabel og trygg.

3 grunner til at du vil elske et liten hundebur fra Omlet

Som kjæledyrforeldre selv stilte vi spørsmålstegn ved de brukte hundeburene og spurte om det var en måte å gi hundene våre mer på. I Omlets små hundebur finner du 3 forskjellige fordeler:

  • Holdbar: Alle våre hundebur er konstruert av kraftig sveiset ståltråd som vil tåle tidens tann og hundens mange år.
  • Bruker: Vi ser på hundebur som mer enn bare et treningsverktøy. Våre hundebur er designet fra klassisk til moderne med muligheten til å integrere dem i rommet ditt slik at hunden din kan nyte det utover valpetiden.
  • Komfortabel: Hundehuler skal være like komfortable som ditt eget soverom. Det er derfor våre hundebur har unike alternativer som garderobeoppbevaring og universell kompatibilitet med hundesenger for å skape den ultimate hundekomforten.

Lag din lille hunds favorittsted

De beste komfortløsningene er de som tenker utenfor boksen. Eller i vårt tilfelle, inne i buret. Våre tilbud om søvnløsninger strekker seg forbi hundeburet og inkluderer støttende hundesenger med memory foam madrasser som hever hundens søvn. Topp hundens dagdrømmer med et supermykt hundeteppe for å fullføre den totale søvntilfredsheten. Og ikke bekymre deg, vi tenkte på deg også - hvert sengetrekk og teppe er lett å rengjøre og kan vaskes i maskin.

Bringer deg nærmere din beste venn

Hos Omlet er vårt oppdrag å bringe mennesker og kjæledyr nærmere hverandre. Ved å alltid stille spørsmål ved hva som er, er vi i stand til å skape unike løsninger for det som kan være. Våre små hundebur er mer enn bare et oppbevaringsrom for hunden din. Omlets hundebur er den ultimate soveløsningen som lar deg behandle hunden din som det familiemedlemmet den er.