Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

7 grunner til å ha høner

Høner er virkelig de enkleste og mest givende dyr å ta vare på, men for å forsikre deg har vi syv grunner til at du bør ha høner.


Paul Prigg wonderful hens searching for bugs in the chipped wood in the safety of their run
Paul Priggs vidunderlige høner leter etter insekter inne i den trygge hønsegården.

 1. Egg - Høner som trives legger gjerne et ferskt egg hver dag. Du vet akkurat hvor eggene kommer fra, og de kommer til å være de beste eggene du noen gang har smakt.

 2. Rachel Sturman-Panter's Rhode Island Reds lay wonderful giant eggs
  Rachel Sturman-Panters Rhode Island Red-høner legger flotte, store egg

 3. Gjødsel - Hønsemøkk er fantastisk gjødsel. Hønsemøkk har høyt nitrogeninnhold, og må komposteres før bruk, men er en rimelig, økologisk gjødsel som vil gjøre underverker i grønnsakshagen din.

 4. Mindre matavfall - Høner er veldig glade i matrester. De vil spise det meste, men ikke alt (les avsnittet om hva du kan og ikke kan gi hønene her).

 5. Kontroll med utøy - Høner elsker å spise insekter. Slimete snegler er favorittmaten, og de vil kose seg med å tusle rundt i hagen og spise alle småkrypene som spiser opp plantene dine. Snakk om å gjøre nytte for seg.

 6. Damian Warner's beautiful Maran hens free ranging in the garden in search for some tasty bugs
  Damian Warners vakre Maran-høner får gå fritt i hagen og lete etter noen lekre insekter å spise

 7. Læring - Du kommer til å lære masse av å ha høner. Du kan lære barna dine hvor maten deres kommer fra og lære dem å ta ansvar. Du kommer også til å lære mye om disse flotte dyrene, alt fra hvordan de leter etter mat og holder utøy unna til hvordan de etablerer rangordenen.

 8. Underholdning - Du er kanskje ikke klar over det ennå, men høner er utrolig underholdende og morsomme dyr. Du og resten av familien kommer til å bli underholdt lenge av hønenes gjøren og laden. Hver høne har sin egen personlighet og du kommer til å bli utrolig knyttet til hønene dine uten at du en gang merker det.

 9. Det er enkelt - Når du først har kommet inn i rutinene med hønsehold, vil du merke hvor enkelt det er å ha høner.

Våre kunders bilder

Kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå