Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Kattesenger

Omlets kattesenger er nøye utvalgt og gjennomtenkt konstruert med forhøyet eleganse og tilpasset komfort i tankene.

70 anmeldelser
Donut Cat Beds
Ny!
Freestyle Katterede seng
Ny!
Freestyle Kattetelt

Finn den beste kattesengen til kattevennen din

Enten du har en kattunge eller en fullvoksen katt, har Omlet en katteseng som passer alle kattestørrelser. Tilgjengelig i en rekke farger og stiler, Omlet kattesenger vil garantert forbedre kattens søvn og hjemme innredningen din.

3 grunner til å kjøpe en komfortabel kjæledyrseng fra Omlet

Hos Omlet er det å tenke utenfor boksen vår lidenskap. Med kattens komfort som vår høyeste prioritet, utfordret vi normen og forestilte oss det utenkelige å skape dyresenger som er like komfortable som de ser ut. Hver unikt designet katteseng består av disse tre essensielle fordelene:

  1. Holdbarhet: Vi spurte om en katteseng kunne tåle den naturlige oppførselen til katteklør og kloring, og laget deretter hver seng for å gjøre nettopp det. Bygget for å tåle tidens tann og kattens poter.
  2. Høy kvalitet: Luksus er ikke bare for de rike og berømte. Vi mener at katter bør behandles som kongelige hver gang de tar en lur. Så vi designet sengene våre med materialer av høy kvalitet som får både katten din og interiøret til å føles bra.
  3. Tilpasset komfort: Som kjennere av søvn, vet vi at katter kan snuse ut komfort på en kilometers avstand. Det er derfor vi målrettet inkluderte støttende memory foam madrasser i alle design. Omlet kattesengene vil være det eneste stedet katten din vil ønske å sove.

Lag kattens favorit sted

Katter er vesener av komfort. Det synes vi også sengene deres burde være. Enten du har en Bengal eller en balinesisk, Omlet kattesengene vil garantert gi katten din sove opplevelsen de ønsker. Vi oppfant ikke kattesengen - vi har bare perfeksjonerte den. Med enestående komfort og den støttende luksusen de fortjener, føler katter seg hjemme på en Omlet katteseng. Miks og match enhver katteseng med et supermykt katteteppe for å fullføre det perfekte sovestedet for din lodne venn.

Hos Omlet kjenner vi katter

Hos Omlet er vi ideatorer, skapere og designere. Alt for at du 100 % kan være den beste kjæledyr foreldren din pelskledde venn fortjener. Vi lager sengene våre fra en katts synspunkt, samtidig som vi leverer et produkt som gjør livet ditt enklere. På vårt oppdrag om å bringe mennesker og kjæledyr nærmere hverandre lager vi produkter som behandler dem slik de skal behandles - som familie.