Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Hundebur

Hver hund fortjener et hellig sted - det er vår filosofi bak hvert design av Omlets hundebur. Vi bestemte oss for å utfordre standard hundebur og tenke forbi grensene til bare en enkel soveplass. Konstruert med holdbarhet og et elegant møbeldesign, skapte vi ikke bare en hundehule, vi skapte et hjem.

125 anmeldelser
omlet fido studio dog crate
79 anmeldelser
omlet fido classic dog crate
37 anmeldelser
omlet fido nook dog crate

En hundehule for hver hund

Oppdag Omlets brede utvalg av hundebur, fra små transportbur til hundehuler i møbelstil som kompletterer interiøret ditt. Omlets hundebur er eksklusivt designet som en søvnkrok for enhver hunds dagdrøm, og tilbyr komforten og sikkerheten din hund ønsker. Den enkle sammenleggbare oppbevaringen og tilbudene med to dører gjør disse hundeburene til det perfekte avslappende tilfluktsstedet for hunden din fra valp til voksen.

3 grunner til at du vil elske en Omlet hundebur

Som kjæledyrforeldre selv stilte vi spørsmålstegn ved de brukte hundeburene og spurte om det var en måte å gi hundene våre mer på. I alle Omlet hundebur finner du 3 forskjellige fordeler:

  1. Holdbar: alle våre hundebur er laget av kraftig sveiset ståltråd som vil tåle tidens tann og hundens mange år.
  2. Brukbar: vi ser på hundebur som mer enn bare et treningsverktøy. Våre hundebur er designet fra klassisk til moderne med muligheten til å integrere dem i rommet ditt slik at hunden din kan bruke den som sin egen.
  3. Komfortabel: Hundehuler skal være like komfortable som ditt eget soverom. Det er derfor våre hundebur har unike alternativer som garderobe oppbevaring og universell kompatibilitet med hundesenger for å skape den ultimate hundekomforten.

Lag valpens favorittsted

De beste komfortløsningene er de som tenker utenfor boksen. Eller i vårt tilfelle, inne i buret. Våre tilbud om søvnløsninger strekker seg forbi hundeburet og inkluderer støttende hundesenger med memory foam madrasser som hever hundens søvn. Topp hundens dagdrømmer med et supermykt hundeteppe for å fullføre den totale søvntilfredsheten. Og ikke bekymre deg, vi tenkte på deg med alle våre design og gjorde hvert sengetrekk og teppe lett å rengjøre og maskinvaskbart.

Bringer deg nærmere din beste venn

Hos Omlet er vårt oppdrag å bringe mennesker og kjæledyr nærmere hverandre. Ved å alltid stille spørsmål ved hva som er, er vi i stand til å skape unike løsninger for det som kan være. Våre hundebur er mer enn bare et oppbevaringsrom for hunden din. Omlets hundebur er den ultimate soveløsningen som lar deg behandle hunden din som det familiemedlemmet den er.