Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Bli en samarbeidspartner med Omlet og tjen kommisjon


Ved å bli en Omlet samarbeidspartner kan du tjene 5% kommisjon på hvert salg du genererer fra nettsiden din, bloggen eller sosiale media kontoer.

Du vil sette en personlig link til nettsiden vår et sted på plattformen din. Hvis noen klikker på linken og fortsetter å legge inn en bestilling, vil vi gi deg din kommisjon!
Hva er fordelene med Omlet samarbeidspartner Programmet?

 • Først og fremst kan du tjene penger for veldig lite anstrengelser, og gjøre markedsføringskampanjer på nettsiden, bloggen eller e-posten din til en inntekt.
 • Det er ingen oppstarts- eller driftskostnader , du kan begynne å tjene med en gang.
 • Du kan markedsføre produktene våre uten å måtte ha noe lager, så det er ingen risiko for deg.
 • All kundekommunikasjon, frakt og retur håndteres av Omlet og vårt interne kundeserviceteam.
 • Du kan velge hvilke produkter du annonserer for dine følgere eller kunder, og hvordan du vil markedsføre dem.
 • Du kan endre linker i henhold til sesong eller endre en link til et banner når du vil. • Hvorfor annonsere Omlet produkter?

  Omlet produkter er øyeblikkelig gjenkjennelige og i motsetning til noe annet på markedet når det gjelder design og kvalitet. Vi jobber aktivt med og investerer i merke og produkt bevissthet, slik at når kunder ser Omlet produkter på plattformen din, er det sannsynlig at de allerede har hørt om merkevaren..

  Vi har et team av produktdesignere som kontinuerlig jobber med nye produkter, så det vil alltid være noe spennende å vise dine kunder eller følgere.

  Hvis du har spørsmål eller ønsker å markedsføre et produkt på plattformen din, send gjerne en e-post til marketing@omlet.com.


  Opprett en Omlet-konto og logg innher. Click on the ’Affiliate Scheme’ button in the menu on the left hand side of the screen. You will then be able to enter the details for the website where you will post your affiliate links. This can also be a social media account!

  Når det er satt opp, vises en oransje banner øverst på skjermen når du surfer på Omlet nettsiden. Gå til for eksempel siden du vil koble til på plattformen dinAutodoor siden. Klikk på linken til denne siden, og systemet vil opprette en link og en HTML som du kan lime inn på nettsiden din.

  Du kan også laste ned bannere for å sette på nettsiden din. For øyeblikket er disse tilgjengelige for høne, katt og hundeprodukter.

  Linken du oppretter når du klikker på det oransje banneret, er unik og inneholder informasjon om nettsiden din. Når noen klikker på denne linken fra nettsiden din, vet Omlet at personen har kommet fra deg. Selv om de forlater Omlet nettsiden og kommer tilbake igjen, vet vi fortsatt at de opprinnelig kom fra deg. Dette fungerer i opptil 60 dager fra det opprinnelige klikket.

  Du vil motta tilknyttet kommisjon på alt som kunden kjøper på Omlet nettsiden innen den 60 dagers perioden. Kunden trenger ikke å kjøpe produktet du linker til for at du skal få kommisjon, vi vil kunne holde rede på din tilknyttede ID når kunden beveger seg rundt på nettsiden. Dette betyr at hvis de klikket på en link om Autodoor på nettsiden din og ender opp med å kjøpe et Eglu Go bur, vil du fremdeles få din tilknyttede kommisjon.

  Du kan opprette så mange linker du vil til så mange sider du vil.

  Systemet sporer link klikket, banner visninger, bestillinger og kommisjon, og på Omlet kontoen din kan du se hvor kommisjonene dine kommer fra og hvor mange klikk forskjellige linker får, som kan hjelpe deg med å finne ut hva som fungerer best.

  Når du har tjent provisjon, kan du be om at den overføres til PayPal eller bankkontoen din. Kommisjonen vil bli utbetalt 30 dager etter at en ordre er sendt til den henviste kunden (dette er fordi kundene kan returnere et produkt opptil 30 dager etter mottakelse.) Vær oppmerksom på at provisjonen på 5% beregnes på ordreverdien. ekskl. skatt, og ingen kommisjon betales for leveringskostnadene.

  Nei, du kan legge til hvilken som helst type nettside, blogg eller sosiale medier konto så lenge den ikke er vert for innhold som på noen måte er ulovlig, skadelig, truende, uanstendig, trakasserende, diskriminerende, ærekrenkende eller på annen måte anstøtelig; tilrettelegger for eller fremmer vold, terrorisme eller annen kriminell aktivitet; er seksuelt eksplisitt; eller krenker eller bistår eller oppmuntrer til brudd på immaterielle rettigheter som tilhører noen part.