Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Grunnlagt og drevet av produktdesignere

Det hele begynte i 2003 da fire venner møttes på Royal College of Art i London. De designet et revolusjonerende hønsehus som gjorde det enkelt å holde høner i hagen. Hønsehuset så litt ut som en iglo, og med et ordspill som kom til å prege en ny generasjon med hønseholdere, så kalte de det Eglu, og et ikonisk produkt ble til. Siden den gang har Omlets produktdesign gledet tusenvis av kjæledyr og eiere over hele verden med sin kompromissløse fokus på detaljer og oppfinnsomme ideer.

Bringer deg og kjæledyrene dine nærmere hverandre

Omlet har tenkt nye tanker om hvordan du lever sammen med og passer på kjæledyrene dine for å bringe dere nærmere hverandre. Vi har laget kaninhus som legger til rette for at kaninen får utløp for sin naturlige atferd, Eglu hønsehus som holder hønene trygge og Qute hamsterbur som ser flott i stuen, på kjøkkenet eller soverommet og får kjæledyrene inn i hjemmets hjerte.

Laget for enkel rengjøring...

Det er ingen som liker å holde på med møkk og skitt! Ved å designe alle våre produkter slik at de er lette og raske å gjøre rene, så har vi laget hjem kjæledyrene dine vil like å bo i og som du vil like å bruke.

Førsteklasses kundeservice

Alle som jobber her hos Omlet er dedikerte og ønsker å gi deg og dine kjæledyr fantastiske produkter og utmerket service da du er like viktig for oss som vi vet at kjæledyrene dine er for deg. Vi er stolte av omdømmet vårt og vil gjerne høre fra deg. Send en e-post til hello@omlet.co.uk med tilbakemelding, spørsmål og forslag. Og vi er selvfølgelig alltid glade for å få bilder av kjæledyrene dine!

Omlet verden rundt

Omlets produkter finner du i Europa, USA, Australia og New Zealand. Hvis du ikke kan kjøpe i landet der du bor, send oss en e-post så kan vi kanskje lansere bare for deg!