Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Kontakt oss


Vi er fornøyde hvis du er fornøyd! Hvis det er noe vi kan gjøre for å hjelpe deg, så er det bare å ta kontakt på den måten som er enklest for deg, velg selv nedenfor.

Det er ofte raskest å finne ut av det du lurer på hvis du går til Ofte stilte spørsmål.

Kundeservice

Ta kontakt med vårt vennlig kundeserviceteam. De er her for å hjelpe deg fra 11.00 - 15.00 mandag til fredag. Vær oppmerksom på at vi er stengt i helgen og på offentlige fridager. Hvis du vil ha en brosjyre, må du huske å legge ved din egen postadresse!

Telefon:+46 (0)8 4468 6558 - svensk nummer.
Hvis du ikke kan ringe dette nummeret, vennligst send oss en e-post sammen med telefonnummeret ditt, og vårt kundeserviceteam vil kontakte deg tilbake. Vær også oppmerksom på at vi enkelte dager kun kan tilby kundeservice på telefon på engelsk. Dette vil bli gjort klart for deg før du videresendes.

E-post: hei@omlet.no

Send inn ditt spørsmål til kundeservice ved hjelp av kontaktskjemaet nedenfor.

Vi vil gjøre vårt beste for å svare på meldingen din så raskt som mulig, men vennligst tillat opptil 5 virkedager før du får svar.

Din melding

Kontaktinformasjon

Telefon:
+46 (0)8 4468 6558

Postadresse:
Omlet Ltd
The Old Malthouse
St John's Road
Banbury
Oxfordshire
OX16 5HX
United Kingdom

Influenser og markedsførings-henvendelser

Hvis du er en blogger/influenser/bedrift/veldedighet eller et erfaringssenter som er interessert i å fortelle følgerne eller kundene dine om Omlets produkter kan du gjerne sende oss en epost på marketing@omlet.com og/eller ringe +46 (0)8 4468 6558.

Omlets partnerprogram-avtale

Har du en nettside eller en populær sosiale media-konto/side må du gjerne bli en del av vårt brilliante Omlet partnerprogram.

Finn ut mer om det og meld deg på ved å logge inn på din Omlet konto og velg "Partnerprogram" i menyen.

Presse

Omlet-produkter har blitt delt på mange store medier rundt omkring i verden. Du kan laste ned pressebilder og høyoppløselige bilder av produktene våre i vårt dedikerte media-senter her. For sitater, opptredener og andre presserelaterte henvendelser, vennligst ring +46 (0)8 4468 6558 eller send en epost til marketing@omlet.com så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe.

Henvendelser angående handel

Omlet er stolt av å være den offisielle distributøren i hele verden (unntatt Nord-Amerika) for hønsehusken. Vennligst send en epost til trade@omlet.com med henvendelsen din.

Alle andre produkter er bare tilgjengelig direkte fra Omlets nettside. Dette er for at vi skal kunne tilby de beste produktene til den beste prisen for alle kjæledyreiere.

Omlets bankkonto-detaljer for betaling via bankoverførsel

Kontonummer: FI11 3131 1002 1787 25

BIC: HANDFIHH