Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

SWITCH KLORESTATIV

Elsker katter disco? Konvensjonell visdom sier "Hæ?", vi sier, Slå på Switch med 1200 uimotståelige lysmoduser og start festen med katten din.

Vi er Omlet og siden 2004 har vi revurdert alle aspekter ved å eie og ta vare på katter. Inspirert av magien når mennesker og dyr knytter bånd, ser vi, lærer, spør og finner på. Våre produkter vil få deg til å lure på, hvorfor har det ikke alltid blitt gjort på denne måten?

Velg ditt Switch klorestativ

Switch, Kamera, Action                      

Progress

"Dette tar klør kvessing til neste nivå!"

LIAM, Storbritannia

Progress

"Det kuleste katteproduktet!"

KAITLYN, USA

Progress

Baku og Yuki går amok etter Switch klorestativet deres.

NANDA, NEDERLAND

Progress

"De forskjellige innstillingene holder katten underholdt i timevis."

JOYCE, NEDERLAND

STOPP KATTE KJEDSOMHET

Woman crouched down and playing with the Switch cat scratcher with their cat.
Konstruert av oss, testet av katter.

Katter er ikke interessert i noe. Vi testet Switch med mange katter, mange ganger, for å se hva de liker. Og vi fant ut at ja, katter er kontrariske. Så vi omfavnet det.

KNYTT BÅND I FARGER

Close up of cat looking up at Switch scratching post with rainbow lights.
Lys opp klorestativet fra sofaen din.

Vi har laget et program med over 1200 variasjoner av lys og farger du kan skreddersy for å passe katten din, og deretter bytte opp for å holde underholdningen uforutsigbar.

  • 12 lysprogrammer
  • 7 fargeinnstillinger
  • 3 lysstyrke innstillinger
  • 7 hastighets innstillinger

BAK VITENSKAPEN

I naturen kvesser katter klørne for å holde klørne sunne og strekke musklene, og frigjør et sus av avslappende endorfiner. Dette er kjent som stropping, og Switch er laget for det.

Med vertikale riller for en lang klore økt og full kroppsstrekk, er det en hjerne- og kroppstrening som vil etterlate katten din avslappet og strukket.

SOFA KATT? 

Cat looking at light up cat scratcher with blue lights
Holder innekatter underholdt og aktive.

Switch er også en fin løsning på utfordringen med å holde innekatter aktive. Kveld inne? Slå på og se dem bli ville. Avgårde til jobb? Hold dem så opptatt som du vil, med LED bytte å forfølge hele dagen.

EN ANNEN DIMENSJON

Fluffy cat scratching Switch post in full body stretch.
20 % høyere enn den gjennomsnittlige klorestativet.

Med en høyde på 85 cm er Switch 50 % større enn en gjennomsnittlig katt når den er helt utstrukket, for en grenseløs klør kvessing økt de kan strekke ut i.

EN STERK SØYLE

Fluffy cat climbing cream coloured Switch scratching post.
Anti-velteteknologi gir stabilitet.

Den er ikke bare høyere, den er sterkere. Switch er veltesikker, med et vektet lavt tyngdepunkt, og konstruert for å motstå et eksplosivt, adrenalindrevet rovdyrangrep.

ET PERMANENT KLORESTATIV

Woman assembling the Switch cat scratcher in cream with bamboo base.
Varer for alltid, bare bytt ut sisal klorestativ hylsene.

De fleste klorestativ blir makulert – det er det de er til – og avslutter dagene på søppeldynga. Så, kan et klorestativ bli ødelagt og vare evig?

 Vi designet Switch annerledes, med 86 % av klorestativet bygget for å vare på ubestemt tid. Bare 14 %, den fullstendig biologisk nedbrytbare sisal-hylsen, må skiftes ut av og til, noe som betyr at Switch sparer opptil 33,5 kg avfall i løpet av en katts levetid.

GENIALT KONSTRUERT

Med en bambusbase, krem eller kaffefarge og designdetaljer som ripefrie korkføtter og en ledning på 4 meter med indbygget kabel, vil Switchen beskytte og utfylle interiøret ditt.

GODKJENT AV KATTE ELSKERE

Woman and her cat in front of light up cat scratcher

"Det nye Switch klorestativet er helt fantastisk. Det er et enkel å installere, nyskapende klorestativ som Oliver elsker. Den er ikke bare moro for katten, men den gir også litt morsom kvalitetstid for familien. Å velge mellom de forskjellige innstillingene holder katten underholdt i timesvis."

Joyce - Nederland

Liam Tyler - Switch Ambassador

"Dette tar kloring til neste nivå! Den har mange lysfunksjoner slik at katten din kan jage og leke dag og natt! Den har holdt våre innendørs kattunger glade og underholdt og ser også elegante ut i hjemmet vårt."

Liam - Storbritannia

Woman holding her cat in the garden

"Switch er en innovativ og kreativ switch-up fra det vanlige klorestativet. Lysdisplayene er fascinerende og holder Cosmo underholdt i timevis. Den er slitesterk og solid, men ser også fantastisk ut, noe som alltid er en vinner fra meg!"

Chelsea - Storbritannia

Previous 1/ Neste

Ofte stilte spørsmål

Switch har en slitesterk bambusbase, tøffere enn hvit eik, et indre kammer laget av fullstendig resirkulert PET. De viktigste plastkomponentene er laget av tøff, lett ABS. Den har korkføtter, en kraftig stålbrakett, borrelåsreim og LED lyslister.

Dette er litt opp til den enkelte katten. Vi anbefalte at du overvåker materialet, snur hylsen for en oppfriskning, og deretter bytter den ut omtrent hver sjette måned.

Du kan finne erstatnings hylser her.

Switch er designet for katter i alle størrelser, inkludert store raser som Maine Coons. Den ekstra vekten i midten av produktet betyr at tyngdepunktet er veldig lavt, slik at klorestativet ikke velter når katten din hopper eller klatrer på den. Switchen er også omtrent 20 % høyere enn det gjennomsnittlige kloresttaivet, slik at det er god plass til strekk på hele kroppen.

Switchen er strømdrevet og må kobles til. Dens 4 m kabel og kabel sørger for at du kan plassere den der det passer best for deg og katten din.

Switch er kun for innendørs bruk.

Selv om vi har testet omfattende og er sikre på at katter vil engasjere seg i innstillingene for omgivelseslys, kan de trenge tid til å begynne å samhandle trygt med det. I mellomtiden kan du oppmuntre katten din ved å spraye bryteren med kattemynte, justere lys og hastighets modusene for å se om noen appellerer mer enn andre, prøve andre steder i hjemmet og sørge for at det er rikelig med lekeplass rundt den, og snu den på etter en lur, som er når katter har mest lyst til å strekke seg og leke.

Lysene er synlige i dagslys, men hvis du vil ha maksimal effekt, anbefaler vi kremfargen, da kaffe fargen demper lysstyrken litt.

Kort sagt, nei. Kostnaden for å drive LED-en vil avhenge av energileverandøren din og hvor mange timer om dagen du bruker lysene, men generelt er LED en svært energieffektiv og kostnadseffektiv lyskilde.

Switch STØRRELSE OG SPESIFIKASJONER

Verifiserte Kundeomtaler

Switch Klorestativ

5 Stars:

1

4 Stars:

0

3 Stars:

0

2 Stars:

0

1 Star:

0
Jeg elsker absolutt dette klorestativet!
Elaina,
Jeg elsker absolutt dette klorestativet, det er det beste jeg noen gang har eid, og jeg har kjøpt ganske mange opp gjennom årene. Switch stolpen er attraktiv å se på, er veldig slitesterk og lysene er bare en bonus. Jeg har 2 Maine Coon gutter som elsker å ha en god klør kvessing, og jeg har funnet ut at de vanlige sisal klorestativene bare varer et par måneder før tauet går av og klorestativet er sår i øynene og må skiftes ut, men dette klorestativet ser fortsatt ut som nytt etter flere måneders bruk. En annen god ting med dette klorestativet er at det er høyere enn andre klorestativet jeg har hatt, noe som betyr at de store kattene mine kan strekke seg opp og bruke klorestativet som de ville gjort med et tre. Jeg er så fornøyd med Switch klorestativet at jeg vurderer å kjøpe en ny slik at de har et klorestativet oppe også.
Kundeomtale av: Switch Sisal Klorestativ - Kaffe
Verified Omlet Product Tester
Les flere anmeldelser

Våre kunders bilder