Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Hunderede

Omlet Rede sengen er designet for hunder som elsker å kose seg. Fyllidige og støttende puter vil sende dem inn i en sjuende himmel på sekunder.

Vi heter Omlet og siden 2004 har vi revurdert alle aspekter ved å eier og ta vare på kjæledyr. Inspirert av magien når mennesker og dyr knytter bånd, ser vi, lærer, spør og finner på. Våre produkter vil få deg til å lure på, hvorfor har det ikke alltid blitt gjort på denne måten?

Hunderede

Dog

5 Funksjoner som skiller seg ut

Hundesenger med catwalk-stil

Rede sengen kommer i en rekke begrensede opplag, signaturtrykk, designet av vårt interne tekstilteam. Hver unike kolleksjon trekker på hunde-inspirerte temaer, for iøynefallende trykk som vil gi gjenklang med de av oss som har gitt hjertene våre til våre firbeinte, pelskledde venner. 

Drømmende dager

fluffy dog lying in a neon coloured nest bed
Laget for kos og søte drømmer om ekornjaging.

Konstruert for mykhet og støtte, er Redesengen en unik komfortabel, men slitesterk hundeseng designet for å vare i mange år med søte drømmer fremover.

Frisk og fin som to blomster

Med to avtagbare trekk, inkludert det ytre trekket som raskt kan pakkes ut og settes inn i maskinen, er Redesengen designet for å holde lukt og smuss i sjakk og gi hunden en følelse av rent laken.

Grønt, uansett hvilket trykk du velger

Trekk til Omlet Redesengen er laget av bærekraftig og slitesterkt resirkulert flaskestoff, som også er mykt og komfortabelt. Hunden din kan slappe av og det kan du også.

Reis sammen

small retriever in an Omlet Nest bed in the zoomies print
Lett design, ideell for eventyr.

På grunn av sitt lette, men slitesterke design, er Redesengen ideell for eventyrlystne typer. Plassert i bagasjerommet eller ved foten av soveposen vil hunden din sove like godt hjemme som borte.

Design i vårt DNA

Vår fascinasjon for hundene våre driver designprosessen vår. Tekstil teamet vårt henter inspirasjon fra de utrolige båndene mellom hunder og mennesker, for eksempel de felles gledene ved hundeturer, eller realitetene ved å leve med våre firbeinte venner - og deres mindre enn perfekte, men varig elskelige oppførsel. Denne tankegangen fører til unike trykk, fra lidenskap og innsikt som vil glede hundeelskere overalt.

Gå opp i størrelse

brown dog lying in an Omlet Nest bed in teal
Ta hensyn til eventuell vekst som kommer, når du måler.

Mål hunden din for å være sikker på at du kjøper riktig seng. Husk at valper vokser, så gå for en seng som passer den størrelsen du tror de vil bli. Hvis hunden din er i mellom størrelsen, må du øke størrelsen.

Ofte stilte spørsmål

Alle sengetrekkene fra Dog Walk kolleksjonen er laget av 100 % resirkulert plastflaskestoff som er vevd inn i behagelige, myke teksturer. Så de er bra for hunden din, og bra for planeten. For Gardenia kolleksjonen er alle unntatt Honeycomb Slate og Honeycomb Pollen laget av det samme resirkulerte plaststoffet. Honeycomb trekkene er et luksuriøst jacquardstoff laget av bomull og resirkulert polyester.
Hold Hunderede rent og gjørme fritt fra poteavtrykk med de enkle å fjerne og maskinvaskbare trekkene. Bare ta av trekkene fra det ytre reiret og den indre puten og sleng dem begge i vaskemaskinen for å fjerne stinkende lukt eller hår.
Enten du har en dachshund eller Grand danois, har Omlet en hundeseng som passer til din beste venn. Bruk vår størrelsesguide for å velge mellom små, mellomstore eller store alternativer som passer perfekt til hundens rase og størrelse.

Small: 68.5cm x 56cm x 24cm
Medium: 97cm x 68cm x 25cm
Large: 114cm x 84cm x 29cm

STØRRELSE OG SPESIFIKASJONER til Hunderede

Verifiserte Kundeomtaler

Hunderede

Det er ingen kundeomtaler for denne varen ennå. Klikk på knappen for å skrive en.

Skriv en anmeldelse

Våre kunders bilder

Det hele begynte med Omlet. Møt våre glade kunder.