Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Levering


Hva er ventetiden?

Hvis produktet ditt er på lager, tar vi sikte på å sende det innen 48 timer, men vent på e-postbekreftelsen din for å spore pakken din.

Utsolgte produkter har en estimert leveringstid ved siden av Kjøp nå-knappen.

Vi gjør vårt ytterste for å få bestillingen din til deg så fort som mulig, men de best lagte planene går av og til galt. Ta kontakt med vårt dedikerte kundeserviceteam på info@omlet.no, oppgi bestillingsnummeret ditt, ved eventuelle leveringsproblemer, så er vi på saken.

Hvor vi leverer?

Vi sender produktene våre med DHL.

Hvis du er i Canada eller i New Zealand, bestill fra vår britiske nettside: www.omlet.co.uk

For andre land, vennligst bruk våre landsspesifikke nettsider:

Betaling av tollavgift

Produkter levert til enkelte destinasjoner kan være underlagt skatter, avgifter eller andre avgifter pålagt av lokal lovgivning. Mottakeren av produktene er ansvarlig for alle tollformaliteter for eksport og import, og vil bli pålagt å betale eventuelle tilleggsgebyrer. Mottakeren, ikke den som legger inn bestillingen, vil motta en separat forespørsel om betaling av disse kostnadene.

Hvis du har bestilt produktene som skal leveres til en annen adresse, må du sørge for at mottakeren er informert om eventuelle tilleggskostnader som kan påløpe. Vi har dessverre ingen kontroll over disse utgiftene og kan ikke tilby noen hjelp på dette området. Vi anbefaler at du sjekker gjeldende importavgifter i hvert land før du bekrefter en bestilling. Bestillinger til Norge er fritatt for tollgebyr.

Ytterligere informasjon

Alle leveringsalternativer er avhengig av tilgjengelighet og ekskluderer helligdager. Alle leveringstider er omtrentlige. Hvis du er på landsbygda eller i utlandet, er det sannsynlig at leveringstiden blir lengre enn angitt.