Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Kundeanmeldelser

Her finner du et utvalg av anmeldelser vi har fått fra kundene våre. Hvis du selv ønsker å anmelde et av produktene våre finner du en "Skriv anmeldelse"-knapp på alle produktsidene våre.

Gjennomsnittlig vurdering

Basert på 183 verifiserte kundeomtaler

5 Stars:

154

4 Stars:

26

3 Stars:

2

2 Stars:

0

1 Star:

1
Switch Sisal Klorestativ - Kaffe
Jeg elsker absolutt dette klorestativet!
Elaina,
Jeg elsker absolutt dette klorestativet, det er det beste jeg noen gang har eid, og jeg har kjøpt ganske mange opp gjennom årene. Switch stolpen er attraktiv å se på, er veldig slitesterk og lysene er bare en bonus. Jeg har 2 Maine Coon gutter som elsker å ha en god klør kvessing, og jeg har funnet ut at de vanlige sisal klorestativene bare varer et par måneder før tauet går av og klorestativet er sår i øynene og må skiftes ut, men dette klorestativet ser fortsatt ut som nytt etter flere måneders bruk. En annen god ting med dette klorestativet er at det er høyere enn andre klorestativet jeg har hatt, noe som betyr at de store kattene mine kan strekke seg opp og bruke klorestativet som de ville gjort med et tre. Jeg er så fornøyd med Switch klorestativet at jeg vurderer å kjøpe en ny slik at de har et klorestativet oppe også.
Kundeomtale av: Switch Sisal Klorestativ - Kaffe
Verified Omlet Product Tester
Høy luftegård - 3 x 3 x 2
Walk-in hønse luftegård 3x3x2
Maria,
Jeg er veldig fornøyd med luftegården fra Omlet. Det tror jeg hønene våre er også:) Den var grei å montere etter video på nett/bruksanvisning. Raske og gode svar på kundeservice da jeg sendte mail. Sendingen kom raskt også:) Alt i alt er jeg svært fornøyd med kjøpet.
Kundeomtale av: Høy luftegård - 3 x 3 x 2
This reviewer has 2-4 Silkie chickens pets
Switch Sisal Opplysende Klorestativ - Kremfarget
Kan ikke anbefale nok!
Gemma,
Det perfekte klorestativet - ikke bare er den utrolig praktisk for kattene mine, men den har også dette lette tilbehøret som oppmuntrer dem til å bruke det! Dessuten er det et produkt som estetisk passer godt i hjemmet mitt, noe som vanligvis ikke skjer med store klorestativ! Jeg anbefaler det definitivt!
Kundeomtale av: Switch Sisal Opplysende Klorestativ - Kremfarget
Verified Omlet Product Tester
Switch Sisal Opplysende Klorestativ - Kremfarget
Fantastisk tilbehør!
Kay,
LED-bakgrunnsbelysning er et fantastisk tillegg til Omlet klorestativet. Attraktive farger, muligheten til å velge mønstre og bevegelige sekvenser underholder kattene mine og oppmuntrer dem til å bruke klorestativet. Jeg og kattene mine er fornøyde. Takk Omlet!
Kundeomtale av: Switch Sisal Opplysende Klorestativ - Kremfarget
Verified Omlet Product Tester
Switch Sisal Opplysende Klorestativ - Kaffe
Nok et flott Omlet produkt
Ashley,
Familien min og jeg elsker dette produktet. Det er veldig moro ikke bare for den eldre katten vår, men også for hundene våre. Det har også en beroligende effekt på den menneskelige siden av familien. Jeg liker at det er flere forskjellige LED-lysmønstre og farger å velge mellom. Nok et flott Omlet produkt.
Kundeomtale av: Switch Sisal Opplysende Klorestativ - Kaffe
Verified Omlet Product Tester
Monteringssett for automatisk dør på Omlet hønsegård
Expencive Yes, but a TOP product.
Dag,
Buy It`.
Kundeomtale av: Monteringssett for automatisk dør på Omlet hønsegård
This reviewer has 6-8 DK chickens pets
Caddi godbit-holder for høns
Veldig bra kvalitet
Henriette,
Har hatt to forskjellige godbitholdere fra forskjellige leverandører, og den ene ble ødelagt nylig etter et års tid, imens denne fra Omlet ser ubrukt ut, selv om de er like mye brukt. Jeg har brukt den en del til godbitballene til Omlet (som det nå dessverre ser ut som de har sluttet å selge, noe som er dumt fordi hønene elsket dem og nå er jeg tom) samt til andre ting som salat og paprika.
Kundeomtale av: Caddi godbit-holder for høns
This reviewer has 6-8 Mix pets
Utendørs katte luftegård - 2 x 3 x 2
Love it
Kamilla,
The cats can finally enjoy fresh air without being on a leash! Easy to set up.
Kundeomtale av: Utendørs katte luftegård - 2 x 3 x 2
This reviewer has 2-4 2 Ragdolls pets
Høy luftegård - 3 x 3 x 2
Utmerket kjøp
Sera, NSW,
Kjøpte opprinnelig et lignende produkt fra et annet selskap, og servicen og kommunikasjonen var forferdelig. Jeg burde ha gått til Omlet i utgangspunktet. Null anger på kjøpet vårt. Enkel å sette opp. Nye høner har slått seg til ro i hjemmet deres. Alle er glade.
Kundeomtale av: Høy luftegård - 3 x 3 x 2
Høy luftegård - 3 x 4 x 2
Emma,
Kundeomtale av: Høy luftegård - 3 x 4 x 2