Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Kundeanmeldelser

Her finner du et utvalg av anmeldelser vi har fått fra kundene våre. Hvis du selv ønsker å anmelde et av produktene våre finner du en "Skriv anmeldelse"-knapp på alle produktsidene våre.

5 Stars:

146

4 Stars:

21

3 Stars:

2

2 Stars:

0

1 Star:

0
Gjennomsnittlig vurdering: Basert på 169 kundeomtaler

Naturals frukt- og nøttepinner til høns 150 g

En ny favoritt hos hønene - Henriette, 4 juli 2022

Naturals frukt- og nøttepinner til høns 150 g

Kjøpte 2 pakker med denne. Hønene spiste opp en "bar" på null komma niks.


Beskyttelsestrekk mot ekstreme temperaturer for Eglu Go - blå

Solid og fint trekk. - Tom, 19 mai 2022

Beskyttelsestrekk mot ekstreme temperaturer for Eglu Go - blå

Jeg bruker trekket når det er litt kaldt og det er veldig enkelt og greit. Kaninene er mye ute og har da et sted å varme seg litt. Jeg har også hatt varmeputer til dem og har to veldig fornøyde kaniner.


Eglu Cube Mk2 med 3 meter hønsegård og hjul - lilla

Veldig fornøyd! - Tom, 19 mai 2022

Eglu Cube Mk2 med 3 meter hønsegård og hjul - lilla

Første gang jeg har høner. Har hus med 3m luftegård satt sammen med stor luftegård. Syns det fungerer veldig bra! Mine 3 høner har begynt å sitte på vaglene ute, og elsker sandkassa så det bør de nok ha. Huset fungerer over all forventning - veldig gøy å få egg - veldig hyggelig å se på hønene. Veldig enkelt å vaske. Takk!


Zippi kanin plattformer - 1 utvidelsessett for paneler

Glade kaniner!!! - Tom, 19 mai 2022

Zippi kanin plattformer - 1 utvidelsessett for paneler

Mine to kaniner bruker plattformen hele tiden - de bruker mye tid på å sitte oppe på den eller stå på to ben og titte utover i hagen. Er veldig glad nå at jeg kjøpte den, jeg ser jo hvor stor glede de har av å være der. Kjempefint produkt!


Zippi tunnel - topakning - med høystativ og fester til luftegård og bur

Jeg kjøpte et bur med luftegård og en zippi utegård med plattform, og bandt dem sammen 4 rør. Når Kaja kanin oppdaget røret ble hun utrolig glad! Hun løp som en rakett 10 ganger fram og tilbake - jeg var så lei meg for at jeg ikke hadde mobilen så jeg fikk filmet det. Begge elsker det!


Frittstående Hønse Vagle - Høne Eventyrsett

ser flott ut i hønsehagen min - Neil, 18 mai 2022

Frittstående Hønse Vagle - Høne Eventyrsett

Frittgående pole tree har et godt designet! Jeg var bekymret for at den skulle falle sammen med hønene mine i full størrelse, men nei, den er veldig solid. Pinnene er laget av høykvalitets, godt slipt, massivt tre. Det ser flott ut i hønsehagen min! Jeg har hatt det oppe i ca 2 uker nå, og hønene mine begynner fortsatt å bli vant til det. Et par høner elsker å hoppe opp og sette seg, men noen andre har rett og slett ikke interesse. Jeg antar at de går glipp av noe!


Frittstående Hønse Vagle - Høne Eventyrsett

Hvis jeg kunne gi mer enn 5 stjerner ville jeg gjort det - Rai, 16 mai 2022

Frittstående Hønse Vagle - Høne Eventyrsett

Jentene mine elsker den Frittstående Vaglen. Vi er midt i flockdown på grunn av H5N1. Jeg var desperat etter å finne berikelse for flokken min. Så kom den Frittstående Vaglen. Den passer perfekt i vårt midlertidige luftegård akkurat nå. Jeg elsker at du enkelt kan flytte den Frittstående Vaglen til andre steder i hagen. Det har vært en nydelig tilegg til hønsehuset vårt og har underholdt jentene våre i timevis. Når flockdown er over, vil jeg flytte den Frittstående Vaglen til den andre luftegården. Det faktumet at den er bærbar er så fin fordi jentene ikke blir lei av den. De elsker å hoppe på pilen som beveger seg, og jentene nyter godbitretten. Den var veldig enkel å montere og har vært enkel å rengjøre. Hvis jeg kunne gi mer enn 5 stjerner ville jeg gjort det.


Frittstående Hønse Vagle - Høne Eventyrsett

Vi elsker vår Omlet Frittstående Hønse Vagle! - Sherina, 12 mai 2022

Frittstående Hønse Vagle - Høne Eventyrsett

Vi elsker at den er bærbar. Vi kan ta den med over på terrassen for å henge med damene mens vi nyter litt solskinn og enkelt flytte den til hagen når vi jobber der inne. Stakene skrus veldig enkelt inn. Den virker ganske solid og solid og skal være laget av materialer av høy kvalitet. Den snurrende værhanen er bedårende og godbitretten er hendig for melorm og grønnsaker. Det er fint at du kan fortsette å endre plasseringen av de forskjellige delene slik at det ikke blir kjedelig. Når vi ikke bruker den i hagen vår, har vi den i luftgården for damene å bruke der. Jeg ville ikke nøle med å kjøpe for hønsegårder i fremtiden!


Zippi rett kobling

Kjempefint produkt. - Beate, 12 mai 2022

Zippi rett kobling

Lett å montere - lett å bruke!


Frittstående Hønse Vagle - Høne Eventyrsett

Jeg elsket dette produktet - Sharon, 9 mai 2022

Frittstående Hønse Vagle - Høne Eventyrsett

Jeg elsket dette produktet, og det samme gjorde en av mine høner. Jeg likte det faktum at jeg kunne flytte på den, skrupinnene holdt den på plass og den falt aldri, trengte bare en liten vri av og til, siden høna ville klø seg skitten med å få maten som hadde falt fra beholderne..det eneste problemet jeg fant var rengjøringen av de små grønne matkoppene,jeg syntes de var vanskelige å rengjøre, så mistet jeg skruen..Jeg vil anbefale det på det sterkeste,og mens vi hadde lockdown, holdt den hønene underholdt, og ga min lavere rangerte høne et sted å hvile.

1 of 17   Neste