Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Kundeanmeldelser

Her finner du et utvalg av anmeldelser vi har fått fra kundene våre. Hvis du selv ønsker å anmelde et av produktene våre finner du en "Skriv anmeldelse"-knapp på alle produktsidene våre.

5 Stars:

158

4 Stars:

26

3 Stars:

2

2 Stars:

0

1 Star:

1
Kattegård Tunnelsystem - Tunnel
Akkurat det jeg lette etter da jeg kjøpte min kattegård!
Tracie, Florida,
Omlet kattegård tunnelen er akkurat det jeg lette etter da jeg kjøpte min kattegård. Prinsessen min er lykkeligst når hun har tilgang til utsiden og kan komme og gå på sine egne premisser. Men hun trenger også grenser fordi hun liker å gi meg gaver. Jeg er ok med å fiske den daglige øglen ut av vannskålen, men jeg trekker streken til slanger. Kattegård tunnelen gir trygg tilgang for katten min (og forstanden min) til og fra hennes kattegård. Konfigurasjonen er enkel – bare noen få trinn. Installasjonen tar litt mer forsiktighet fordi hvis du fester tunnelen til en vindusboks eller kattegård, vil du kutte en inngangsvei inn i den eksisterende strukturen, så start i det små og ekspander utover. Du kan alltid forstørre tilgangspunktet. Den vanskeligste delen av installasjonen var å FLYTTE min eksisterende kattegård. Strukturen er solid (og tung) Det hadde vokst gress gjennom anti-grav listen som festet strukturen til bakken, så det var nødvendig å grave opp strukturen. Men min kattegård holdt opp til en tropisk storm forrige orkansesong, så jeg vet at innhegningen min er trygg og sikker.
Kundeomtale av: Kattegård Tunnelsystem - Tunnel
Verified Omlet Product Tester
Kattegård Tunnelsystem - Tunnel
Flott tillegg til eksisterende kattegård innhegning!
Lusiana, NSW,
Kattegård tunnelene har vært et flott tillegg til det eksisterende kattegård innhegningen. Det har gitt kattene ekstra stimulering. De elsker å gå inn i tunnelene for å komme til kattegården. Eller noen ganger sitter de bare i tunnelene for å se omgivelsene fra det høye. Selve produktet er veldig solid og enkelt å montere. Og de små klemmene er geniale!
Kundeomtale av: Kattegård Tunnelsystem - Tunnel
Verified Omlet Product Tester
Omlet hundskål - Stormblå - Medium
Hunden vår elsker den nye skålen sin!
Natalie,
Hunden vår elsker den nye skålen sin og det faktumet at den ikke glir. Vi liker veldig godt fargen, estetikken og den enkle rengjøringen. Den ser virkelig ut som en solid, slitesterk skål som ikke lett blir skadet. Vi bruker den stort sett på et lite stativ og nå har den ingen problemer med å skli takket være den sklisikre overflaten på bunnen. Jeg er glad for å ha enda et flott produkt fra Omlet!
Kundeomtale av: Omlet hundskål - Stormblå - Medium
Verified Omlet Product Tester
Omlet hundeskål - Salviegrønn - Medium
Disse skålene fra Omlet er fantastiske!
Amber,
Disse skålene fra Omlet er fantastiske - vi vil aldri bruke et annet merke for hundene våre. Min eldre hund spiser nå mye lettere på grunn av den grunnere dybden på skålen sammenlignet med de fleste skåler tilgjengelig i butikken. Valpen min kan nå spise på ett sted takket være den utmerkede, sklisikre overflaten på skålen som hindrer den i å bevege seg! Fargene er fantastiske og passer til ethvert hjem. Jeg anbefaler den absolutt til alle hundeeiere.
Kundeomtale av: Omlet hundeskål - Salviegrønn - Medium
Verified Omlet Product Tester
Freestyle kattetelt - Secret Garden
Jeg anbefaler dem på det sterkeste
Elaina,
Guttene mine liker virkelig å bruke disse produktene, de er av høy kvalitet og jeg anbefaler dem på det sterkeste. Stoffet er veldig attraktivt og ser bra ut med det grønne på Omlet kattegården, det passer også vakkert inn i hagen min. Stoffet er slitesterkt, men mykt nok til å være komfortabelt, og jeg er sikker på at det kommer til å se bra ut i lang tid.
Kundeomtale av: Freestyle kattetelt - Secret Garden
Verified Omlet Product Tester
Switch Sisal Klorestativ - Kaffe
Jeg elsker absolutt dette klorestativet!
Elaina,
Jeg elsker absolutt dette klorestativet, det er det beste jeg noen gang har eid, og jeg har kjøpt ganske mange opp gjennom årene. Switch stolpen er attraktiv å se på, er veldig slitesterk og lysene er bare en bonus. Jeg har 2 Maine Coon gutter som elsker å ha en god klør kvessing, og jeg har funnet ut at de vanlige sisal klorestativene bare varer et par måneder før tauet går av og klorestativet er sår i øynene og må skiftes ut, men dette klorestativet ser fortsatt ut som nytt etter flere måneders bruk. En annen god ting med dette klorestativet er at det er høyere enn andre klorestativet jeg har hatt, noe som betyr at de store kattene mine kan strekke seg opp og bruke klorestativet som de ville gjort med et tre. Jeg er så fornøyd med Switch klorestativet at jeg vurderer å kjøpe en ny slik at de har et klorestativet oppe også.
Kundeomtale av: Switch Sisal Klorestativ - Kaffe
Verified Omlet Product Tester
Høy luftegård - 3 x 3 x 2
Walk-in hønse luftegård 3x3x2
Maria,
Jeg er veldig fornøyd med luftegården fra Omlet. Det tror jeg hønene våre er også:) Den var grei å montere etter video på nett/bruksanvisning. Raske og gode svar på kundeservice da jeg sendte mail. Sendingen kom raskt også:) Alt i alt er jeg svært fornøyd med kjøpet.
Kundeomtale av: Høy luftegård - 3 x 3 x 2
This reviewer has 2-4 Silkie chickens pets
Switch Sisal Opplysende Klorestativ - Kremfarget
Kan ikke anbefale nok!
Gemma,
Det perfekte klorestativet - ikke bare er den utrolig praktisk for kattene mine, men den har også dette lette tilbehøret som oppmuntrer dem til å bruke det! Dessuten er det et produkt som estetisk passer godt i hjemmet mitt, noe som vanligvis ikke skjer med store klorestativ! Jeg anbefaler det definitivt!
Kundeomtale av: Switch Sisal Opplysende Klorestativ - Kremfarget
Verified Omlet Product Tester
Switch Sisal Opplysende Klorestativ - Kremfarget
Fantastisk tilbehør!
Kay,
LED-bakgrunnsbelysning er et fantastisk tillegg til Omlet klorestativet. Attraktive farger, muligheten til å velge mønstre og bevegelige sekvenser underholder kattene mine og oppmuntrer dem til å bruke klorestativet. Jeg og kattene mine er fornøyde. Takk Omlet!
Kundeomtale av: Switch Sisal Opplysende Klorestativ - Kremfarget
Verified Omlet Product Tester
Switch Sisal Opplysende Klorestativ - Kaffe
Nok et flott Omlet produkt
Ashley,
Familien min og jeg elsker dette produktet. Det er veldig moro ikke bare for den eldre katten vår, men også for hundene våre. Det har også en beroligende effekt på den menneskelige siden av familien. Jeg liker at det er flere forskjellige LED-lysmønstre og farger å velge mellom. Nok et flott Omlet produkt.
Kundeomtale av: Switch Sisal Opplysende Klorestativ - Kaffe
Verified Omlet Product Tester