Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Luftegård for Høns

Hos Omlet er våre hønse luftegårder mye mer enn en metode for inngjerding for flokken din. Vi har strukket grensene og har laget trygge og fullt tilpassbare hønse luftegårder for deg å designe den ultimate hønelekeplassen som du kan nyte sammen med dem.
346 anmeldelser
Omlet walk in chicken run
362 anmeldelser
Omlet Chicken Fencing - High Poultry Netting With Door

En Hønse Luftegård for ro i sjela

Vi har designet trygge, romslige hønse luftegårder som oppfyller flokkens behov for å utforske og trene. Omlet luftegårder omgir hønene dine i sikkerhet fra topp til bunn. Takpaneler hindrer lufttrusler, og anti-grav skjørt bidrar til å forhindre forsøk på tunneler fra selv de mest utholdende rovdyrene.

4 grunner til å velge hønse luftegård fra Omlet

  • Sjenerøs høyde gjør det enkelt å tilbringe tid med flokken din med komfort og letthet
  • Modulær design som lar deg gi hønene dine mer plass til å spre vingene når som helst
  • Lett å kombinere med hvilket som helst hønsehus, Eglu eller DIY
  • Stabile dører med sikre låser for å tilby ulike tilgangsnivåer

Lag dine flokkers drømme hønse innhegning

Hønse luftegårdene våre kan legges til eller rundt et eksisterende hønsehus, eller sømløst integreres med en av våre Eglu Hønsehus. Legg til berikende og engasjerende aktiviteter med vår eksklusive samling med luftegårds tilbehør som PoleTree Hønse Vagle, Freestanding Hønse Vagle, Hønse Huske or Hønse Hakke Leker og Caddi Godbitholder.

Designet av hønseholds eksperter

Omlet stiller spørsmål både fra hønseholderens perspektiv og hønene selv. Hvordan ville det vært å gå tur med hønene dine? Vil høner ha mer luftplass i luftegårdene sine? Kan vi utdype båndet mellom mennesker og hønene deres? Svarene på disse spørsmålene ble løst da vi fant opp vår samling med hønsehus og luftegårder.