Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Verified Reviews for Eglu Go kaninbur

Tilbake til produkt

3 Stars:

0

2 Stars:

0

1 Star:

0

Gjennomsnittlig vurdering:
Basert på 11 verifiserte kundeomtaler

Skriv kundeomtale

- Thomas,

Jeg fikk mitt Eglu go kaninbur nå i juli måned. Jeg synes det er veldig fint, praksis og kaninene elsker å løpe rundt i ute gården på vår balkong og gleder meg å ha mine dverg kaniner ute om vinteren. Det er jeg spent hvordan går :-) Det eneste jeg vil trekke noe for er at jeg synes plasten inni huset der de gjør fra seg kunne vært noe stivere og at man kunne velge om man skulle ha bue’et plast inni der dem gjør fra seg i huset. Hadde foretrekket kun flat plast der. Når jeg skulle ta å skru den siste flate metallet inni huset passet den ikke(fikk ikke skrudd den fast).Mulig en produksjonsfeil! Jeg synes også at døren i huset var litt skjev.Mulig jeg bare har hatt litt uflaks med dette huset. Tegningene i monteringshefte kunne vært noe tydligere og det står på nettet at bredden på ute gitteret er 125 cm på det bredeste(men i heftet står det 126cm greit å ha ett riktig mål spesielt vi som har dette på balkongen ????). UANSETT VIL JEG ANBEFALE ALLE Å KJØPE DETTE. KANINENE MINE KOSER SEG MASSE UTE I LUFTEGÅRDEN PÅ BALKONGEN OG INNE I HUSET.????????????????????????
Kundeomtale av: Eglu Go kaninbur med 2 meter luftegård - bladgrønn


Flott hjem til kaninen! - Lindsey,

Jeg har drømt om å eie en Omlet Eglu siden jeg var tenåring. Jeg har hatt kaniner hele livet og etter å ha prøvd hver eneste mulige kaninbur, var jeg kjempebegeistret med tanke på å prøve dette huset i plast! Etter endelig å ha kjøpt min Eglu rundt 15 år senere, kan jeg si at jeg ikke er skuffet og jeg mener at det er det beste kaninhuset på markedet. Noen tilbakemeldinger er negative med tanke på mindre problemer her og der med dette, men å ha kaniner trygt og sikkert, samtidig som de får løpe ute så mye som mulig, er ingen enkel sak. Jeg vil gjerne se andre forsøk på å tilfredsstille de samme kriteria bedre enn dette gjør. De småfeilene jeg har funnet inkluderer det fallende høystativet, som mange andre har nevnt. Dette er irriterende, da det hindrer kaninene i å drikke fra vannflasken. Den andre tingen som ikke er ideell er at du ikke kan nå frem til kaninene når de er i gården, eller gjøre rent i hele gården med mindre du kryper inn. Jeg tror de har ordnet dette allerede, med en ny dør som kan monteres. Som jeg har sagt, du kan ikke få alt med tanke på å gi kaninene frihet samtidig som de er trygge. Dette er en god løsning på problemene. Det viktigste jeg ville ha for mitt kaninhus var noe som var varmt og trekkfritt om vinteren, svalt og ventilert om sommeren, lett å gjøre rent og ikke minst plass til å leve fritt, men i en sikker innhegning. Eglu gjør alt det! Og den ser flott ut i hagen! Den er kanskje ikke perfekt på alle måter, men det er definitivt det beste designet på et kaninhus så langt.
Kundeomtale av: Eglu Go kaninbur med 2 meter luftegård - bladgrønn


Veldig godt, praktisk bur for to dvergkaniner - Charlotte,

Meget imponert med hvor fort det ble levert (innen to dager etter bestilling). Forholdvis enkelt å sette sammen. Vi har to dvergkaniner i det og de har nok med plass til å løpe rundt og ser ut til å ha funnet seg godt til rette. Veldig enkelt å rengjøre. Et utmerket kaninbur med luftegård, anbefales.
Kundeomtale av: Eglu Go kaninbur med 2 meter luftegård - bladgrønn


Trygt, solid og vellaget kaninbur - Kirsten, Ayrshire,

Vi er kjempefornøyde med kvaliteten på dette kaninburet med luftegård. Huset er lett å gjøre rent. Luftegården gir kaninene godt med plass til å løpe rundt, samtidig som de er trygge og sikre. For at kaninene ikke skal få vondt i føttene på nettinggulvet så flytter vi det rundt til lengre gress siden kaninene spiser så mye av gresset i luftegården.
Kundeomtale av: Eglu Go kaninbur med 2 meter luftegård - bladgrønn


vel verdt det! - Caroline,

Selve huset er lett å sette sammen, men jeg måtte ha hjelp fra min far til å feste skruene på et av festene. Monteringsanvisningen sa at de skulle at 90 minutter på både hus og luftegård. Eh, det tok meg og min far tre og en halv time! Luftegården er lang og tidkrevende, og det krever to til å sette det sammen, men når det først er gjort, og jeg så kaninene mine løpe og hoppe rundt omkring som besatt, var alt slitet glemt. De elsker det, og er ute i lufteågrden både sent og tidlig. De har ennå ikke brukt huset som toalett, og foretrekke å gjøre fra seg ute. Vet ikke om et er bra eller ikke, da det er lurt for å holde huset rent, men ikke like bra for hagen. Men det er ikek så nøye, jeg bryr meg ikke så mye om gresset, og de elsker det, det betyr bare at vi må flytte rundt på det og det er litt tungt! Alt i alt, jeg vi ldefinitivt anbefale disse, ser flott ut, varer nok lengre enn hus i tre og gir kaninene et mer naturlig habitat, og så lenge kaninene er fornøyde, er jeg fornøyd.
Kundeomtale av: Eglu Go kaninbur med 2 meter luftegård - bladgrønn


Flott alt it alt - Amanda,

Gjør det det skal da vi ville ha det lett å rengjøre og trygt mot rev. Det var litt vrient å sette sammen, og vanskelig å få kaninene ut hvis de ikke vil. Luftegården er så lanv at du ikke når frem til dem inni der. Vi prøver å lokke dem inn i iglo-delen med en godbit og stenger dem inne der, så kan vi enkelt få dem ut gjennom bakdøren.
Kundeomtale av: Eglu Go kaninbur med 2 meter luftegård - bladgrønn


Flott, holder innekaninen min varm - Katie, Kent,

Jeg bestemte meg for å kjøpe dette til innekaninen min, da han var i ferd med å vokse ut av sitte innebur. Dette er utmerket, han elsker å være ute, og det er nok av plass til å løpe rundt. Holder ham varm inne om natten også.
Kundeomtale av: Eglu Go kaninbur med 2 meter luftegård - bladgrønn


fantastiske produkter og selskap - Tracy,

vi har fem av disse produktene nå... 1 for høner, 1 for vaktler, 1 for marsvin, 1 til harer og nå 1 til ender! Kan ikke skryte nok av dem. Solid netting, bra utseende, utrolig praktisk, sikkert etc. Omlet som selskap er fantastisk, veldig effektiv service, utmerket kundeservice. Anbefales på det sterkeste.
Kundeomtale av: Eglu Go kaninbur med 2 meter luftegård - bladgrønn


Førsteklasses - Robert,

Et godt designet og vellaget produkt, som er enkelt å rengjøre og er et utmerket hus til dine kaniner.
Kundeomtale av: Eglu Go kaninbur med 2 meter luftegård - bladgrønn


ELSKER! - Sue, Suffolk,

Vi elsker vårt Eglu kaninbur, men ville likt det enda bedre hvis det hadde hatt en håndtak, ville gjort det mye lettere å flytte på!
Kundeomtale av: Eglu Go kaninbur med 2 meter luftegård - bladgrønn

1 of 2   Neste