Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Verified Reviews for Fido Studio hundebur

5 Stars:

8

4 Stars:

1

3 Stars:

0

2 Stars:

0

1 Star:

0
Craig,
Dette ser flott i huset mitt, hunden liker det og det er meget enkelt å montere, vil definitivt anbefale det.
Kundeomtale av: Fido Studio 36 hundebur med garderobe - hvitt
Flott lite hjem til vår Maltichon!
Rae, North Lanarkshire,
Vi hadde et av de vanlige nettingburene til Snoops, men syntes det ble for trangt, spesielt siden vi begge jobber og han må være hjemme alene innimellom. Fido Studio 36 gir ham masse plass til bevege seg, leke med lekene, ha godbiter, vann og annet, alt på ett sted. Lille Snoops er definitivt lykkeligere og mer tilfreds siden vi kjøpte Fido Studio. Dessverre klarte han å gnage av glidelåsen på sengen og dra ut fyllet, men det var fordi det er akkurat det han gjør med alt. Skapet er absolutt et gode, men plass til godbiter, leker og annet alt på ett sted. Det beste vi har kjøpt til Snoops så langt.
Kundeomtale av: Fido Studio 36 hundebur med garderobe - hvitt
Gina,
Jeg elsker skapet, når du har alt av ekstrautstyr til det har du masser av plass da jeg kan ha alle lekene i kurven nå, henger båndet på kroken og dekken på stativet. Da jeg så på buret før det kom, så trodde jeg ikke at jeg kom til å bry meg om å ha garderobeskapet, men nå som det er her så elsker jeg det. Jeg har en pose med godbiter inni der også sammen med lekene. Det gjør at det er så enkelt å ta ut noen godbiter å trene litt, uten å bruke en halvtime på å finne godbitene først. Produktet er meget god kvalitet, ikke som Ikea flatpakkede ting, det er virkelig solid. Det ser elegant ut, ikke som et stygt hundebur. Skapet er utmerket til oppbevaring, og det er et brett i bunnen i tillfelle uhell. Dette trekkes ikke ut, slik som i en vanlig, frittstående bur, du må løfte det opp i vinkel, så hvis det hadde vært et uhell ville de dryppet på treet under. Jeg synes dette kunne vært laget bedre. Sengen du kan kjøpe sammen med buret et meget lukseriøs og ser stilig ut inni der også. Buret behøver ikke å ha skapet på en spesiell side, du kan ha døren på motsatt side så det meget allsidig. Det er lurt med to dører også, så du kan ha begge åpne, noe som hjelper hvis du har en hund som ikke er vant til bur og du trener ham eller henne til å gå inn selv, du kan bare la begge stå åpne og hunden kan selv gå inn og legge seg.
Kundeomtale av: Fido Studio 36 hundebur med garderobe - hvitt
Min hund og jeg er kjempefans
Joy,
Jeg kjøpte Omlet Fido Studio til min dachshund, Moose, hun elsker plassen, og det er bare hennes, når kattene ikke er tilstede, til å begynne med ville min rampete valp spise på sengen, siden den er så god, men jeg fikk en slutt på det, og hun stjal med seg lekene sine og gjemte de under sengen med en gang. Jeg bruker skapet til å oppbevare hundetingene, og vi har ikke angret!!!!! Jeg har alltid vært impondert over hønsehusene og har hatt mange lykkelige og trygge høner! Jeg var imponert av selskapets resirkulering, etiske ståsted og materialvalg og farger. Jeg liker stilige dyr! Så da jeg så Fido Studio visste jeg at dette var en vinner, veldig fornøyd, lett å rengjøre, flott seng til vofsen min, takk Omlet
Kundeomtale av: Fido Studio 24 hundebur med garderobe - hvitt
Ser bra ut og praktisk møbel
Ian,
Fido Studio kom når det skulle og etter et par timer (jeg er ikke så flink med flatpakkede ting), med trinn for trinn instruksjoner, så var Studio ferdig. Det ser bra ut, passer perfekt med resten av kjøkkenet, og har fått mange komplimenter fra venner. Vår ny pomeraner-valp liker det også, vi har dørene åpne om dagen og han går selv inn når han vil ta en lur. Om kvelden stenger vi dørene for hans sikkerhet, og han klager aldri da han er trygg og fornøyd inni det. garderobeskapet er et utmerket tillegg til buret, all hundemat, matter, halsbånd og kobbel er unna veien og ryddig. Et fantastisk kjøp, takk!
Kundeomtale av: Fido Studio 24 hundebur med garderobe - hvitt
Når du først har sett Fido Studio, så vil du ikke se på noe annet.
Bowie,
Estetikk er veldig viktig for oss. I påvente av at Bowie, vår italienske greyhoud-valp skulle komme til oss, gruet jeg meg til å måtte finne plass til et stygt bur i vårt lille, vakre hjem. Mens jeg surfet på nettet så jeg Fido Studio (MED GARBEROBESKAP!) og det var ingen vei tilbake. Jeg er helt med på å bruke penger for å få enkle løsninger, og det har virkelig lønnet seg i dette tilfellet. Bowie er lykkelig, vi er kjempefornøyde og våre designbevisste venner med øye for design som nå har valper ser alt med nye øyne. Vi veldig tilfredse. Takket være Omlet så har ikke vår standard gått ned; det behøver ikke å se stygt ut bare fordi du har et kjæledyr!
Kundeomtale av: Fido Studio 24 hundebur med garderobe - hvitt
Flott møbel
Chloë,
Elsker fremdeles å ha dette nydelig møbelet i hjemmet mitt. utrolig solid og hunden min elsker det, kjekt å kunne gjemme unna alle hundetingene også!
Kundeomtale av: Fido Studio 36 hundebur med garderobe - hvitt
Utmerket produkt. Monteringsanvisningene kunne vært bedre.
Laraine,
Aller først: Fido-buret er en fantastisk ide og en drøm for alle eiere som vil ha et bur som passer inn i deres hjem (i motsetning til et frittstående bur med netting). Hunden min elsker buret sitt, og sover inni det hver natt og når han ønsker litt tid for seg selv. Jeg tok en stjerne av, da monteringsanvisningen ikke var så enkel å følge og noen av hullene hadde ikke blitt boret skikkelig. Dette er definitivt et område som kan forbedres, da det som kanskje er intuitivt for designerne og ingeniørene ikke er det for menigmann som gjør det for første gang. Alt i alt, kjøp det og hunden din vil elske deg for det.
Kundeomtale av: Fido Studio 24 hundebur med garderobe - hvitt
Utmerket produkt
Andrew,
Fido Studio hundebur var enkelheten selv å montere og består av overraskende god kvalitet på materialene. Mye for pengene og elegant i tillegg... Anbefales!
Kundeomtale av: Fido Studio 24 hundebur med garderobe - hvitt
Write a Review