Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Dyrefor og helse, moderne dyre hus og tilbehør.

Omlet har designet prisvinnende produkter til kjæledyr siden 2004. Våre kunder liker hønsehusene, som er å enkle å rengjøre og kommer med alt du trenger, slik som hønsehusene Eglu Go eller den større varianten Eglu Cube. Eglu smådyrbur er et utmerket alternativ til et tradisjonelt kaninbur og for et stilig og rømningssikkert hamsterhus finner du det elegante hamsterburet Qute.

Fido-serien til hund har alt du og din hund trenger for å bo sammen. Med Fido Studio hundebur er det enkelt å trene hunden, og det er designet som et moderne møbel. Fido Nook gir ikke bare hunden ditt et moderne og lekkert hi der den kan slappe av, det kan også kombineres med et bur hvis du har en valp du vil burtrene. Eierne av disse setter stor pris på garderobeskapet som du kan montere på både Fido Studio og Fido Nook, som har plass til hundens leker, bånd og annet hundeutstyr.

Eiere av rasekatter eller andre innekatter har oppdaget alle fordelene med en utendørs kattegård. Denne anvendelige luftegården kan bygge i forskjellige størrelser slik at du finner en som passer i din hage, og kattene dine kommer til å like å få være ute i trygge omgivelser.

Uansett hvilket produkt du måtte velge, så vil du få oppleve det designet og innovasjonen som har gjort Omlet til et verdensberømt merke for kjæledyr. Og våre vennlige og kunnskapsrike kundebehandlere er her for å komme med hjelp og råd når du måtte trenge det.

Ansatte anbefaler