Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Omlets 2 års garanti

En garanti du kan stole på for et produkt du kan stole på.

Omlets bekymringsfrie garanti garanterer deg gratis reparasjoner, reservedeler eller produkter i opptil 2 år av produktets lange levetid, dersom du skulle trenge det.

Omlets designede produkter kjøpt fra Omlets nettstedet dekkes umiddelbart av vår 2 års garanti. Det er ikke nødvendig å registrere seg, vi har informasjonen din og utsendelsesdatoen, så du har 2 bekymringsfrie år med på kjøpet!

Et stort kupp! Brukte Omlet produkter dekkes ikke, men hvis noe er galt, ring oss uansett. Vi har noen reservedeler og vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg med å få produktet tilbake i topp stand igjen.

Hvis du opplever et problem, ring oss eller send oss en e-post med detaljene. Vi kan be om bilder for å hjelpe oss med å diagnostisere den riktige løsningen.

Deretter vil vi samarbeide med deg for raskt å finne en løsning som er bra for deg, bra for planeten og hjelper kjæledyret ditt å komme tilbake til å nyte produktet igjen så raskt som mulig.

Alternativene vil inkludere reservedeler, små reparasjoner som du kan utføre selv (vi sender deg deler og instruksjoner), returnering av produkter for reparasjon av Omlet og sending av et erstatningsprodukt der andre alternativer ikke er mulig.

Hva dekkes av Omlet-garantien?

Vår garanti er utformet for å beskytte og dekke produktet ditt mot eventuelle defekter i materialet og utførelse under produksjonsprosessen som vil hindre det i å fungere som det skal.

Hva betyr det?

Hvis noe skjer med produktet utenfor vår kontroll, som at noe faller på det og bryter det, må du snakke med forsikringsselskapet ditt om å betale for reparasjonen. Vi har noen reservedeler på hånden og vi skal hjelpe på alle måter vi kan, så ring oss fortsatt hvis dette skjer med deg.

Typisk slitasje dekkes heller ikke av garantien. Her er en kort liste over ting som kan skje som vi sannsynligvis vil fortelle at du ikke er dekket hvis du ringer oss:

  • Skade fra feil montering. Enten du er en proff, eller du bare har måttet be naboen om å låne en skrutrekker, er det veldig viktig at du bygger produktet slik designerne har tenkt, ellers kan det hende at det ikke fungerer som det skal. De trinnvise instruksjonsmanualene og sammenbygde monteringsvideoer leder deg gjennom hele prosessen med å bygge produktet ditt på en enkel måte, slik at du kan få det riktig første gang.
  • Skade fra misbruk, endringer, modifikasjoner osv. Før du gjør DIY hacks på produktet ditt eller rengjør det med noe sterkt, sjekk at det ikke vil skade produktet eller ugyldiggjøre garantien. Hvis du ikke er sikker - spør oss!
  • Skade forårsaket av ulykker, tredjeparter, skadedyr, ville dyr, kjæledyr, vær eller naturhendelser.
  • Hvis noe skjer med produktet ditt som også forårsaker følgetap eller skade på andre ting, kan vi ikke erstatte eller kompensere for disse. Men vi kan hjelpe deg med å fikse Omlet-produktet ditt under garantien.

Dette påvirker ikke dine lovfestede rettigheter.