Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Dog Walk Kolleksjon

Hver hundeeier har sin favorittsti å gå med sin beste venn. Enten gjennom de tette skogene i en dypgrønn skog, langs de konturerte åssidene på landet eller gjennom byjungelen i bygatene, er livene våre satt sammen med turene vi tar med hundene våre. Dette var inspirasjonen bak Omlets første signaturtrykk noensinne som utgjør Dog Walk kolleksjonen. Tegnet fra de fengslende stedene vi utforsker med hundene våre, reflekterer våre Limited Edition design alle stedene vi går sammen.
Filter
Prisklasse
Angi en minimum og maksimum pris eller bruk slideren.
kr
 
 
kr
Størrelse
Sengetype
Print
Tilbakestill
Søk
kr 679,00
Vi sjekker lageret vårt...
kr 899,00
Vi sjekker lageret vårt...
kr 899,00
Vi sjekker lageret vårt...
kr 679,00
Vi sjekker lageret vårt...
kr 899,00
Vi sjekker lageret vårt...
kr 899,00
Vi sjekker lageret vårt...
kr 1 139,00
Vi sjekker lageret vårt...
du har sett 7 av 7 produkter
Last mer

Se videoen for å finne ut mer om utformingen av Dog Walk Collection hundesenger.

Velg din vei i et mønster


Opprinnelig av Omlets interne tekstildesigner, Victoria, omfatter den eksklusive Dog Walk Kolleksjonen 8 signaturtrykk som gjenspeiler den sanne essensen av en favoritt hundetur. Hvert mønster på hver hundeseng er en vakker representasjon av de forskjellige stiene vi tar, men som kollektivt deler gleden i. Senk hunden din og interiøret ditt i de livlige fargene, lunefulle mønstrene og den dristige skjønnheten som er Dog Walk Kolleksjonen. Velg en stil som best gjenspeiler veiene du tar med hunden din.

4 grunner til at du trenger en seng fra Dog Walk Kolleksjonen


  1. Limited edition: Interiøret ditt gjenspeiler favorittfargene og -stilen din, så hvorfor skulle ikke hundens seng gjøre det samme? Velg hundens favoritttur i ett av våre 8 signaturmønstre - Nature Trail, Pawsteps Electric, Pawsteps Natural, Contour, Morning Meadow, Midnight Meadow, Forest Fall eller Shaded Spruce - men skynd deg, disse designerhundsengene er Limited edition, så hvis du elsker et mønster, legg det i handlekurven raskt.
  2. Slitesterk: Hvert trekk fra Dog Walk Kolleksjonen er laget av 100 % resirkulert flaskestoff som er gjennomtenkt vevd inn i komfortable og slitesterke materialer. Bra for hunden din og bra for planeten!
  3. Tilpasset: Med Dog Walk Kolleksjon hundesenger kan du tilpasse både trykket og formen på sengen. Velg mellom en støttende Bolster seng, et puteaktig hunderede eller en fyldig puteseng for å tilpasse formen og mønsteret som hunden din vil elske best.
  4. Vaskbar: Når det kommer til hundesenger, liker vi å gjøre livet ditt enkelt. Derfor har vi laget alle hundesengene våre med avtagbare og maskinvaskbare trekk. Bare ta trekkene av sengen og sleng dem i vaskemaskinen for enkelt å rense bort skitt og lukt.

Mange alternativer for å tilpasse


Å skape den ultimate komforten for hunden din betyr å tilpasse deres drømmende søvnløsninger spesifikke for deres behov. La hunden din sove med et mykt og tettsittende hundeteppe for ekstra varme eller kose seg ved å plassere sengen i et hundebur. Hos Omlet tror vi hvor hunden din sover betyr noe, så vi har laget produkter som betyr mest for dem.

Fremhev med tilbehør


Tilbehør gjør alt bedre - spesielt hundeturer! Gi hunden din en helt egen signaturstil ved å matche hundebåndet, halsbåndet og bæsjposedispenseren i samme trykk eller mønster til den nye hundesengen. Vi mener at hver hund bør gå med stil, så med hvert kjøp av en Dog Walk Kolleksjon seng vil du motta en gratis matchende bandana på oss. Velg ett av de 7 eksklusive Dog Walk Kolleksjon mønstrene og få hunden din stylet og klar for deres neste hundetur.

Hvordan Omlet bringer deg nærmere hunden din


Som kjæledyrforeldre vet vi at hundene våre ikke er hele vår verden, men for dem er vi den eneste verden de kjenner. Vi stilte spørsmål ved hvordan vi kunne bringe en følelse av den delte undringen og gleden på en måte som både valper og mennesker kunne omfavne. Dog Walk Kolleksjonen er ikke bare et designermønster som ser bra ut i hjemmet ditt og under din sovende hund. Disse signaturtrykkene er påminnelser om nærheten og gleden som vi er privilegerte å dele med de som elsker oss mest.