Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Easy-Access låser til Zippi innhegning - 4 stk

Vi sjekker lageret vårt...

kr 159,99

Skap store dører med enkel tilgang i din Zippi innhegning med de nye Zippi-låsene!

Du kan forandre Zippi innhegningen din ved å gjøre hvilket som helst av panelene til en dør eller luke for enkel tilgang til kjæledyrene dine. Det er så enkelt som å bare bytte ut standard-klypene med Zippi-låser på tre av sidene på hvilket som helst panel. Nå har du en sikker og ultra-praktisk åpning i luftegården! Bruk flere låser for å gjøre flere paneler som er knyttet til hverandre til en større dør, eller til og med for å åpne hele taket på en Zippi innhegning!

Den forbedrede tilgangen til luftegården gjør det lettere å rengjøre og rydde i luftegården. Fôring og lek er enda lettere enn før, og lukene er praktiske for å løfte opp kjæledyrene dine! Dette bidrar til at de holder seg friske og glade, samtidig som at voksne og barn får muligheten til å være nære kjæledyrene gjennom interaktiv lek.

Zippi-låsene er både solide og rovdyrsikre, samtidig som de er brukervennlige. Den integrerte sikkerhetsmekanismen gjør at du må holde inne noe- og vri for å åpne den, noe som er praktisk for å hindre uønskede gjester fra komme på besøk. Den grønne knappens posisjon gjør det enkelt å se når låsen er aktivert slik at du ikke trenger å bekymre deg.

Designet spesielt for bruk med Zippi luftegårder. Disse låsene passer ikke for Eglu luftegårder, utendørs luftegårder eller Walk-in luftegårder.

Våre kunders bilder

åpen lås, veldig praktisk!
Låsen er lukket

Verifiserte Kundeomtaler

Easy-Access låser til Zippi innhegning - 4 stk

5 Stars:

4 Stars:

3 Stars:

2 Stars:

1 Star: