Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Marsvinbur

Med Omlets marsvinbur kan marsvinet komfortabelt leve ute hele året. Kjæledyrenes velvære og arbeidsmengden er i forkant av våre genialt utformede bur. Borte er dagene med å huse marsvin i trange, innendørs bur – vi har snudd manuset om marsvin pleie.

125 anmeldelser
Eglu Go Guinea Pig Cage

Et marsvinbur for hver sesong

Enten du er førstegangs marsvineier eller en erfaren marsvineier, det finnes et Omlet marsvinbur for hvert trinn av reisen. Praktiske bakpaneler, en unik lukkemekanisme for burdører og overlegne sikkerhet og isolasjonsmetoder er alle pakket inn i et elegant design som gjør marsvinburene våre til et dristig statement for enhver bakhage.

3 grunner til å kjøpe et marsvinbur fra Omlet

  1. Lette å rengjøre bur som gir mer leketid
  2. Tilbehør til bur for å tilpasse opplevelsen til marsvinet ditt
  3. Utvidbare luftegårder for å maksimere plassen

Lag marsvinets ultimate plass

Vi har lagt grunnlaget for unikt og givende marsvineierskap. Våre gjennomtenkte marsvinbur matcher vakkert med resten av Omlets marsvinserie, slik at du kan skape drømmenes lekeplass.

Bygge Marsvin Bånd

Hos Omlet søker vi nådeløst etter løsninger på spørsmålene vi stadig får. Vi har finpusset marsvinburene våre med disse aktivitetene, og resultatene er ekstraordinære. Nyt marsvinet ditt på den bekymringsløse, naturlige måten – uansett plass og med ethvert erfaringsnivå.