Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Hønsehuslampe

Vi sjekker lageret vårt...

kr 248,00
kr 198,40

Hønsehuslampen er en vidunderlig praktisk tilføyelse til hønsehuset ditt; den oppfordrer hønene til å gå tilbake i hønsehuset eller luftegården sin når det blir mørkt. Lampen drives av kontrollpanelet på den automatiske hønsehus-døren, og slås på automatisk 5 minutter før døren lukkes dersom du anvender tidsinnstillingen på den automatiske døren din. Dersom du bruker lysinnstillingen slås lampen også på cirka 5 minutter før døren lukkes. Lampen slukkes når døren lukkes ved begge innstillingene. Hønsehuslampen slukkes automatisk 2 minutter etter at den har blitt slått på.

En annen praktisk funksjon hønsehuslampen har er at du kan slå den på manuelt når som helst via kontrollpanelet på den automatiske hønsehusdøren. Dette er spesielt nyttig hvis du kommer hjem etter at det er blitt mørkt og ønsker å kontrollere at hønene dine har kommet seg inn og ligger trygt og godt inne i hønsehuset. Lampen er lett å installere og kan festes på innsiden av Eglu Cube eller hvilket som helst hønsehus av tre. Lampen kan også festet til ethvert hønsenett, og hvis du bruker den automatiske hønsehusdøren sammen med en hønsegård kan lampen plasseres inne i luftegården i stedet for i huset.

Hønsehuslampen leveres med alt du trenger for å montere den i hønsehuset eller -gården din. Strømmen kommer fra kontrollpanelet på den automatiske døren til hønsehuset via en 2 meter lang kabel, noe som betyr at hønsehuslampen kan plasseres opp til to meter unna kontrollpanelet.

Når autodøren er kombinert med hønsehuslampen er batterilevetiden på 4 måneder.

Vær oppmerksom på at du trenger Omlets automatiske hønsehusdør for å bruke hønsehus lyset. Du kan bare koble ett hønsehus lys til Autodoor kontrollpanelet.

For automatiske hønsehusdører kjøpt før april 2023, må du bruke batteri med døren for å kunne bruke et hønsehus lys. Vennligst sjekk de vanlige spørsmålene nedenfor for mer informasjon.

Mål på hønsehuslampen: 100mm x 85mm x 15mmPatentsøkt. Registrert design.

Vær oppmerksom på at den automatiske hønsegårdsdøren må drives av batteri hvis du vil legge til en Coop Light.

Ofte stilte spørsmål

Hvis du forsyner Autodoor med strømnettet i stedet for batterier, må du sørge for at du har riktig versjon av døren før du legger til et hønsehus lys. Den enkleste måten å gjøre dette på er å sjekke kontrollpanelet. Hvis det er et nummer (014.0130) i øvre venstre hjørne av Advarsel klistremerket, har du den nyeste versjonen av Autodoor og kan bruke hønsehus lys med batterier eller Omlet strømforsyningen. Hvis nummeret mangler, må du drive Autodoor med batterier hvis du vil legge til et hønsehus lys. Ta gjerne kontakt med kundeserviceteamet vårt hvis du har spørsmål.

Autodoor Control Panel

Våre kunders bilder

Alle gjør seg klare til å legge seg
Omlet lampe hønsegård
Lar høner lettere komme inn
Kyllinger som kommer ut av gården deres gjennom en automatisk dør, tiltrukket av litt salat som ble gitt dem
Koselig
Nattlys
Omlet grønn automatisk hønsegårdsdør festet til hønsehus i tre
Nattlys passer pent på få minutter
Omlet coop lys festet innsiden av et kylling hus.
Kyllinger inne i et Cube om natten med et lys inne i hønsehuset
Fantastisk lys, tilbake i gården for seg selv innen den andre natten!
En Omlet coop lys festet toppen av en Eglu Cube kylling coop.
Coop lys og Autodoor
Coop lys i kylling coop
Tre kyllinger som raster inne i hønsegården med Autodoor .
En kylling inne i et stort hønsehus med grønn Cube
Nettopp mottatt denne nye coop-lampen

Verifiserte Kundeomtaler

Hønsehuslampe

5 Stars:

4 Stars:

3 Stars:

2 Stars:

1 Star: