Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Hundebånd - Prism Kaleidoscope

Vi sjekker lageret vårt...

kr 259,00

Limited kolleksjon inspirert av sommerhagen
Vi introduserer Gardenia-kolleksjonen med designerhundsenger, inspirert av en engelsk landhage om sommeren. På samme måte som vårt forhold til våre hundekamerater, er denne kolleksjonen i begrenset opplag forankret i lekenhet og glede. Naturen, som hunder, trenger bare litt stell og mye kjærlighet, og gir til gjengjeld uendelig glede og trøst.

Signatur trykk eksklusivt designet av Omlet
De dristige fargene og geometriske mønstrene til Prism Kaleidoscope spiller på gleden ved å tilbringe tid utendørs sammen med hunden din. Slående nyanser av rosa, grønt og fersken blandet sammen for den perfekte representasjonen av hundeselskap - snodig, slående og evigvarende. Bla gjennom hele samlingen av begrenset opplag av Omlet designerhundsenger nå, inkludert matchende bånd, halsbånd og bæsjposeholdere.

Tilbehør for å fremheve
Tilbehør hundens stil med en snor som matcher en av signaturdesignene til Omlets begrensede opplag av hundesenger. Laget av en unik blanding av vegansk epleskinn og resirkulert flaskestoff, er det bærekraftig og slitesterkt, men likevel vakkert delikat. Skaff den matchende hundesengen, halsbåndet og bæsjposeholderen for å fullføre hundens signaturstil.


Send oss et bilde

Vi elsker å se Omlet oppsettet ditt.

Laste opp ditt eget bilde
Omlet Table

Verifiserte Kundeomtaler

Hundebånd - Prism Kaleidoscope

5 Stars:

4 Stars:

3 Stars:

2 Stars:

1 Star: