Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Kattegård Tunnelsystem - Tunnel

Read 2 Reviews

Vi sjekker lageret vårt...

kr 729,00

Pulverlakkert stålsveiset netting tunnelseksjon.

Kan gå langs bakken, mot en vegg eller et gjerde, eller støttes med et stativ.

Dimensjoner: 90.5cm x 40.7cm x 30.5cm

Våre kunders bilder

9x9x6 og kattetunnel
En katt som ligger i katetertunnelen.
En katt som ligger i kattetunnelen og ser på en hund.
Sss
Sss

Verifiserte Kundeomtaler

Kattegård Tunnelsystem - Tunnel

5 Stars:

2

4 Stars:

0

3 Stars:

0

2 Stars:

0

1 Star:

0
Akkurat det jeg lette etter da jeg kjøpte min kattegård!
Tracie, Florida,
Omlet kattegård tunnelen er akkurat det jeg lette etter da jeg kjøpte min kattegård. Prinsessen min er lykkeligst når hun har tilgang til utsiden og kan komme og gå på sine egne premisser. Men hun trenger også grenser fordi hun liker å gi meg gaver. Jeg er ok med å fiske den daglige øglen ut av vannskålen, men jeg trekker streken til slanger. Kattegård tunnelen gir trygg tilgang for katten min (og forstanden min) til og fra hennes kattegård. Konfigurasjonen er enkel – bare noen få trinn. Installasjonen tar litt mer forsiktighet fordi hvis du fester tunnelen til en vindusboks eller kattegård, vil du kutte en inngangsvei inn i den eksisterende strukturen, så start i det små og ekspander utover. Du kan alltid forstørre tilgangspunktet. Den vanskeligste delen av installasjonen var å FLYTTE min eksisterende kattegård. Strukturen er solid (og tung) Det hadde vokst gress gjennom anti-grav listen som festet strukturen til bakken, så det var nødvendig å grave opp strukturen. Men min kattegård holdt opp til en tropisk storm forrige orkansesong, så jeg vet at innhegningen min er trygg og sikker.
Kundeomtale av: Kattegård Tunnelsystem - Tunnel
Verified Omlet Product Tester
Flott tillegg til eksisterende kattegård innhegning!
Lusiana, NSW,
Kattegård tunnelene har vært et flott tillegg til det eksisterende kattegård innhegningen. Det har gitt kattene ekstra stimulering. De elsker å gå inn i tunnelene for å komme til kattegården. Eller noen ganger sitter de bare i tunnelene for å se omgivelsene fra det høye. Selve produktet er veldig solid og enkelt å montere. Og de små klemmene er geniale!
Kundeomtale av: Kattegård Tunnelsystem - Tunnel
Verified Omlet Product Tester
Les flere anmeldelser