Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Store hundebur

Hver stor hund fortjener et hellig sted - det er vår filosofi bak hvert design av Omlet store hundebur. Vi satte oss for å utfordre standard hundebur og tenke forbi grensene til bare en enkelt soveplass. Konstruert med holdbarhet og et elegant møbeldesign, vi skapte ikke bare en hundehule, vi skapte et hundehjem i et hjem, uansett hvor stor hunden din er.

125 anmeldelser
omlet fido studio dog crate
79 anmeldelser
omlet fido classic dog crate
37 anmeldelser
omlet fido nook dog crate

Et hundehi for større hunder

Oppdag Omlets brede utvalg av store hundebur, fra små bærbare enkeltbur til hundehuler i møbelstil som kompletterer interiøret ditt. Omlets store hundebur er eksklusivt designet som en søvnkrok for hundens dagdrøm, og tilbyr komforten og sikkerheten din store hund ønsker. Den enkle sammenleggbare oppbevaringen og tilbudene med to dører gjør disse store hundeburene til det perfekte avslappende tilfluktsstedet for å bo med hunden din fra liten valp til stor senior.

3 grunner til at du vil elske et stort hundebur fra Omlet

Som kjæledyrforeldre selv stilte vi spørsmålstegn ved de brukte hundeburene og spurte om det var en måte å gi hundene våre mer på. I Omlets store hundebur finner du 3 forskjellige fordeler:

  1. Slitesterk: Alle våre hundebur er laget av kraftig sveiset ståltråd som vil tåle tidens tann og hundens mange år.
  2. Bruker: Vi ser på hundebur som mer enn bare et treningsverktøy. Våre hundebur er designet fra klassisk til moderne med muligheten til å integrere dem i rommet ditt slik at hunden din kan bruke den som sin egen.
  3. Komfortabel: Hundehuler skal være like komfortable som ditt eget soverom. Det er derfor våre hundebur har unike alternativer som garderobeoppbevaring og universell kompatibilitet med hundesenger for å skape den ultimate hundekomforten.

Lag din store hunds favorittsted

De beste komfortløsningene er de som tenker utenfor boksen. Eller i vårt tilfelle, inne i buret. Våre tilbud om søvnløsninger strekker seg utover hundebur og inkluderer støttende hundesenger med memory foam madrasser som hever hundens søvn. Topp hundens dagdrømmer med et supermykt hundeteppe for å fullføre den totale søvntilfredsheten. Og ikke bekymre deg, vi tenkte på deg også - hvert sengetrekk og teppe er lett å rengjøre og kan vaskes i maskin.

Bringer deg nærmere din beste venn

Hos Omlet er vårt oppdrag å bringe mennesker og kjæledyr nærmere hverandre. Ved å alltid stille spørsmål ved hva som er, er vi i stand til å skape unike løsninger for det som kan være. Våre store hundebur er mer enn bare et oppbevaringsrom for hunden din. Omlets hundebur er den ultimate soveløsningen som lar deg behandle hunden din som det familiemedlemmet den er.