Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Presse & Media rom: Geo fugleburet

Det revolusjonære NYE Geo fugleburet fra Omlet har et fantastisk, moderne design som omdefinerer hva kjæledyr fugle habitater kan og bør være. Den geodesiske kuppelen danner et lett, trygt og romslig område for fuglene dine, og skaper det perfekte miljøet for å avsløre deres naturlige skjønnhet. Omstendelig design og strenge tester har raffinert Geo fugleburet til sin endelige form, hvor ingenting er overflødig og ingenting mangle.

Den sentrale materen er en fryd å bruke for deg og undulatene dine. Et bemerkelsesverdig stykke konstruksjon, den fanger droppede skall og frø, noe som gjør dette til det reneste fugleburet i sitt slag. Leveres med en ekstra sittepinne for finker og kanarifugler, den tilbyr 360 graders forfriskning for fuglene dine.

Tilgjengelig i et utvalg av blågrønne og krem base farger, kan du tilpasse Geo fugleburet ytterligere med to forskjellige høyder på stativet. Stativet er laget av solid bambus og løfter Geo fugleburet til enten salongbord nivå eller høyere. Ingen andre små fuglebur skaper et slikt midtpunkt i hjem ditt.

Kontakt oss

For tilbud, produktprøve eller mer informasjon

Email - press@omlet.co.uk

Nettbilder

Videoer