Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Kaninbur

Kaninbur er revolusjonert, takket være Omlet. Kaninens naturlige oppførsel og enkle stell er på toppen av våre genialt utformede bur. Ikke lenger å holde kaninen din i et trangt, innendørs bur – vi har snudd manuset på kaninbur.

144 anmeldelser
Eglu Go Rabbit Cage

Et kaninbur for hver sesong

Enten du er en første gangs kanin eier eller kjenner kaniner godt, finnes det et Omlet bur for hvert trinn av reisen din. Praktiske bakpaneler, en unik lukkemekanisme for burdører og overlegne sikkerhet og isolasjonsmetoder er alle pakket inn i et elegant design som gjør kaninburene våre til et dristig statement for enhver bakhage.

3 grunner til å kjøpe et kaninbur fra Omlet

  1. Lette å rengjøre bur som gir mer leketid
  2. Bur tilbehør for å styrke kaninen din
  3. Utvidbare kanin luftegårder for å maksimere plassen

Forny kaninens plass

Vi har lagt grunnlaget for unikt og givende kanineierskap. Våre gjennomtenkte utformede kaninbur matcher vakkert med resten av Omlet kaninserien, slik at du kan skape drømmenes lekeplass, tilpasset både livsstilen deres og din.

Bygge Kanin Bånd

Hos Omlet søker vi nådeløst etter løsninger på spørsmålene vi stadig får. Vi har finpusset på kaninburene våre med disse sysslene, og resultatene er enestående. Nyt kaninen din på en bekymringsløs, naturlig måte – i alle rom og med ethvert erfaringsnivå.