Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

12V adapter til Automatiske Dør Til Hønsehus

Vi sjekker lageret vårt...

kr 98,00

Plugg inn din automatiske dør for hønsehus til strømforsyning via dette 12V internasjonale adapteret, så vil du aldri trenge å bekymre deg for å bytte ut batteriene igjen. Adapteret har en ledning på 180cm, og må settes inn i en passende utendørs strømsokkel.

Vær oppmerksom på at kun automatiske dører kjøpt etter april 2023 er kompatible med denne strømforsyningen. Hvis du har kjøpt Autodoor før dette, bør du drive døren med batterier.

Hvis du er usikker på hvilken versjon av døren du har, vennligst sjekk ofte stilte spørsmål delen nedenfor.


Utgangsspenning: 12V
Utgangsstrøm: 500mA
Maks utgangsstrøm: 6W

MERK: 12V strømadapteren for Autodoor er for øyeblikket ikke på lager. Vi vet dessverre ikke når denne vil være tilgjengelig fra leverandøren igjen.

Ofte stilte spørsmål

Hvis du vil drive Autodoor med strømnettet i stedet for batterier, må du sørge for at du har riktig versjon av døren. Den enkleste måten å gjøre dette på er å sjekke kontrollpanelet. Hvis det er et nummer (014.0130) i øvre venstre hjørne av Advarsel klistremerket, har du den nyeste versjonen av Autodoor og kan velge batterier eller strøm som strømforsyning. Hvis nummeret mangler, må du drive Autodoor med batterier. Ta gjerne kontakt med kundeserviceteamet vårt hvis du har spørsmål.

Autodoor Control Panel

Våre kunders bilder

Verifiserte Kundeomtaler

12V adapter til Automatiske Dør Til Hønsehus

5 Stars:

4 Stars:

3 Stars:

2 Stars:

1 Star: