Det er ventetid på grunn av høy etterspørsel. Se vår leveringsside for mer informasjon.

Hønsehus

Omlets hønsehus skiller seg ut i hønseholds verden. De ekspertdesignede designene har hønenes helse og sikkerhet i tankene, samtidig som din oppgave mengde tas i betraktning. Borte er tidene med arbeidsintensive trehus – fremtiden for hønsehold er her i våre enkle å rengjøre, vedlikeholdsfrie hønsehus.
Eglu pro ekstra stort hønsehus for opptil 15 høner
Kjøp Eglu Pro
Eglu Cube stort hønsehus for opptil 10 høner
Kjøp Eglu Cube
Eglu Go Up chicken coop by Omlet
Kjøp Eglu Go Up
Eglu Go chicken coop by Omlet
Kjøp Eglu Go

Et hønsehus for hver flokk

Enten du er ny til hønshold, eller er en erfaren flokkoppdretter, finnes det et Omlet hus for hvert av dine høneholds behov. Praktiske tilgangspaneler, unike dørlukkingsmekanismer og geniale sikkerhets- og isolasjonsmetoder er alle pakket inn i et elegant design som gjør våre hønsegårder til en umiddelbart behov for enhver hønseholder.

3 grunner til å kjøpe et hønsehus fra Omlet

  1. Store hønsehus huser flokker på opptil 10 små høner
  2. Mobile hønsehus er ideelle for mindre gårdsplasser eller flokker, eller for områder som regelmessig opplever alvorlige værhendelser
  3. Hønsehus uten tilknytted luftegård tilbyr ekstra plass til vagler eller ruge områder for større flokker

Skap den ultimate plassen for flokken din

Hønsehold er en unik opplevelse for alle, men vi har lagt grunnlaget for vellykket flokkoppdrett. Våre hønsehus holder hønene dine varme om vinteren og kjølige om sommeren, er motstandsdyktige mot rovdyr og kan tilpasses for å passe enhver stil eller rutine.

  • Tilpass hønseholds opplevelsen din enkelt med en Walk In Hønse Luftegård or Automatisk hønsehusdør
  • Den vedlagte luftegården, sammen med alle våre hønse luftegårder, er utstyrt med anti-grave skjørt list for å stoppe rovdyr fra å grave tunneler
  • Forbedre den isolerende effektene på hønsegården med værbeskyttelse produkter

Hønseholds kompetanse på høyeste nivå

Hos Omlet søker vi nådeløst etter løsninger på spørsmålene vi har. Håndverket i våre hønsehus er en kulminasjon av funnene våre, og resultatene er ekstraordinære. Nyt hønsehold på Omlet-måten: stressfri, hvor som helst og med ethvert erfaringsnivå.